Norjan ja Ruotsin hiihdon supertähtien kohtaamisella mieletön rangaistus – häviäjä joutui kasaamaan Ikean huonekaluja sähköshokkien lomassa: "Calle, perkele!"

MTV 21:39 20.09

Norjan ja Ruotsin maajoukkueet mittelöivät toisiaan vastaan Norjan TV2-kanavan "Landskampen" -ohjelmassa. Joukkueet kisaavat vastaikkain erinäisissä haasteissa. Norjan joukkue sai kokea, mitä voi tapahtua, kun häviää tehtävän.


Norjalaishiihtäjän epätoivoinen törmäys Iivo Niskaseen Lahden MM-kisoissa oli liikaa: Suomalaismies uhkasi Norjaa kostolla – mittava poliisioperaatio kesken hiihtojen

iltalehti 07:46 20.09

32-vuotias suomalaismies uhosi pilaavansa Norjan viestihiihdon väkivallalla. Norjalaishiihtäjä Emil Iversenin epätoivoinen törmäys Iivo Niskaseen Lahden MM-kisojen pariviestissä sunnuntaina 26. helmikuuta 2017 sai tuolloin 32-vuotiaan suomalaismiehen veren kiehumaan. Hän kirjoitti sosiaalisessa mediassa uhkausviestin, joissa hän ilmoitti kostavansa Suomen kokeman vääryyden norjalaisille viestihiihtojen aikana vapaan osuuksilla.


Maastohiihdon supertähti Charlotte Kallalta hämmentävä paljastus nuoruudestaan: "Olen iloinen, ettei niin käynyt"

MTV 19:26 19.09

Maastohiihdon kolminkertainen maailmanmestari ja olympiavoittaja Charlotte Kalla kertoi TV2-kanavan "Landkampen" -ohjelmassa nuoruuden haaveistaan. Tavoitteena ei ollut suinkaan saavuttaa menestystä hiihdossa, vaan nousta poptähdeksi.


Maastohiihdon supertähdeltä hämmentävä paljastus nuoruudestaan: "Olen iloinen, ettei niin käynyt"

MTV 19:26 19.09

Maastohiihdon kolminkertainen maailmanmestari ja olympiavoittaja Charlotte Kalla kertoi TV2-kanavan "Landkampen" -ohjelmassa nuoruuden haaveistaan. Tavoitteena ei ollut suinkaan saavuttaa menestystä hiihdossa, vaan nousta poptähdeksi.


Poliisi kiistää tiedot terrori-iskun suunnittelusta hiihdon MM-kisoihin – uhkaaja oli 32-vuotias humalainen

iltasanomat 15:42 18.09

Hämeen poliisi ja keskusrikospoliisi ovat kiistäneet MTV:n tiedot terrori-iskun suunnittelusta Lahden MM-hiihtoihin vuonna 2017.


ARD: Hiihdon MM-skandaalin avainhahmo Johannes Dürr saa elinikäisen kiellon – suljetaan pois urheilusta

iltasanomat 11:27 18.09

Johannes Dürr on saamassa elinikäisen toimintakiellon.


Kaisa Mäkäräinen toipui kivuliaasta loukkaantumisesta ja putsasi pöydän kotikisoissaan

iltalehti 13:12 16.09

Kaisa Mäkäräinen pääsi kuin pääsikin osallistumaan Kontiolahdella järjestettyihin rulla-ampumahiihdon SM-kilpailuihin. Kontiolahdella kisattiin viikonloppuna sekä pika- että normaalimatkoilla, jotka molemmat Mäkäräinen voitti. Eilisessä normaalimatkan kilpailussa Mäkäräinen peittosi toiseksi tulleen Joutsan Pommin Suvi Minkkisen 49 sekunnilla. Minkkinen oli kuitenkin hieman tarkempi pyssy kädessä, sillä pummeja kertyi kaksi verrattuna Mäkäräisen viiteen.


Norjalaishiihtäjän sydän pysähtyi kahdesti – pelastaja kertoo dramaattisista hetkistä: "Sellaisen huudon voi kuulla vain elokuvissa"

MTV 18:22 15.09

Neljästi maastohiihdon maailmancupissa palkintopallille yltänyt Turvoll Fossli sai sydänkohtauksen kuukausi takaperin. Ohikulkenut pyöräilijä Pål Even Jahren riensi pelastamaan Fosslia ja hän kertoi NRK:n Lindmo-ohjelman haastattelussa dramaattisista hetkistä.


Kaisa Mäkäräinen otti tuplamestaruuden rulla-ampumahiihdon SM-kisoissa

yle 17:04 15.09

Mäkäräinen juhli Kontionlahdella sekä pikamatkan että normaalimatkan voittoa.


”Maailman onnettomin stadion” - norjalaistähdeltä iso saavillinen rapaa Suomen järjestämälle maailmancupin kisalle

iltalehti 17:32 12.09

Norjalainen ampumahiihtäjä Tiril Eckhoff lyttäsi Kontiolahden. Kontiolahdella kilpaillaan vuonna 2020 kahteen eri otteeseen ampumahiihdon maailmancupissa. Kansainvälinen ampumahiihtoliitto myönsi Suomelle maailmancup-kilpailut sekä maaliskuulle että syksylle. Kausi 2020–21 polkaistaan käyntiin Kontiolahdella. –?Tämä on tärkeä testi meille, koska kilpailukausi on avattu aikaisemmin pääasiassa Ruotsin Östersundissa, tapahtuman johtaja Tomi-Pekka Riihivuori pohti viime marraskuussa, kun kuluvan olympiadin loput maailmancup-kisat julkaistiin.


Kaisa Mäkäräisen kilpakumppani teilasi Kontiolahden ampumahiihtostadionin: taustalla maailmancupin kiistellyt muutokset – "Yksi maailman synkimmistä stadioneista"

yle 15:14 12.09

Ampumahiihdon maailmancupin avauskilpailun siirtyminen Kontiolahdelle aiheuttaa närää Norjassa.


Levi valmis isännöimään alppihiihdon maailmancupia säilölumella

yle 13:39 12.09

Levin maailmancupin järjestäjät ovat säilöneet riittävästi lunta marraskuun alppihiihtokilpailuja varten.


Krista Pärmäkoskelta jykevä kannanotto Norjan hiihtotähtien "sopupelaamiseen": "Ensi kaudella saan kostoni"

MTV 17:51 11.09

Therese Johaugin ja Ingvild Flugstad Östbergin tekeminen maastohiihdon maailmancupin päätöskilpailussa nousi suureen valokeilaan, sillä Östberg näytti tilanteessa luovuttavan voiton Johaugille, joka nousi sen myötä kolmanneksi kokonaispisteissä ohi Krista Pärmäkosken. Suomalaistähti on nyt antanut oman lausuntonsa tapahtuneesta sen jälkeen, kun norjalaiset olivat kieltäneet sopupelaamisen viikkoa aiemmin.


Missä viipyvät hiihdon MM-skandaalissa kärähtäneiden dopingtuomiot? Hiihtopomon vastaus on oudon välttelevä

iltasanomat 14:43 11.09

FIS ilmoitti tiedottavansa dopingrangaistuksista, kun on tiedotettavaa.


Alppihiihdon supertähti Marcel Hirscher lopettaa uransa vain 30-vuotiaana!

iltasanomat 22:40 04.09

Marcel Hirscher, 30, ilmoitti keskiviikkona päättävänsä menestyksekkään alppihiihtouransa.


Alppihiihdon supertähti lopettaa uransa vain 30-vuotiaana – ennätyksellinen menestysputki katkeaa: ”Tänään on se päivä”

iltalehti 22:32 04.09

Kaksinkertainen olympiavoittaja ja maailmancupin ennätysmies Marcel Hirscher lopettaa alppihiihtouransa. Itävaltalainen alppihiihtäjä Marcel Hirscher päätti keskiviikkona kuukausia jatkuneet spekulaatiot ja ilmoitti lopettavansa urheilu-uransa vain 30-vuotiaana. – Tämä on se päivä, kun lopetan urani, Hirscher sanoi Salzburgissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.


Alppihiihdon supertähti lopettaa uransa vain 30-vuotiaana – "Kaikki tai ei mitään"

MTV 22:00 04.09

Itävallan alppihiihtotähti Marcel Hirscher ilmoitti keskiviikkona lopettavansa menestyksekkään uransa vain 30-vuotiaana. Erityisesti tekniikkalajien eli pujottelun ja suurpujottelun taitajana tunnettu Hirscher saavutti urallaan kaksi olympiakultaa ja yhden olympiahopean.


Lähes kaiken saavuttanut alppihiihdon supertähti Marcel Hirscher lopetti uransa 30-vuotiaana

yle 21:37 04.09

Lajisuuruus Marcel Hirscher ilmoitti lopettamisestaan keskiviikkona Itävallan hiihtoliiton tiedotustilaisuudessa Salzburgissa.


Hiihdon olympiamitalisti lopettaa uransa – paljasti ilouutisen

MTV 19:06 04.09

Maastohiihdon olympiamitalisti, saksalainen Nicole Fessel, 36, päättää uransa.


Hiihdon olympiamitalisti Nicole Fessel lopettaa uransa – kertoi iloisesta perheuutisesta: ”Nyt on hyvä aika”

iltalehti 18:38 04.09

Nicole Fessel lyö hiihtosuksensa naulaan. Saksalainen Nicole Fessel kertoi tiistaina Facebookissa iloisia perheuutisia. 36-vuotias saksalaishiihtäjä odottaa parhaillaan perheenlisäystä kumppaninsa Florian Eberspacherin kanssa. Pariskunnan esikoisen laskettu aika on joulukuussa. Perheuutiseen liittyi kuitenkin myös ikävämpi, urheilullinen yksityiskohta: Fessel ei aio enää hiihtää huipputasolla. Lopettamispäätöstä voi pitää jossain määrin odotettuna, sillä Fessel ei ole kilpaillut sitten helmikuussa 2018 käytyjen Pyeongchangin olympialaisten. Toistuvat terveysmurheet ovat pitäneet hänet sivussa laduilta ja pakottaneet jopa leikkauspöydälle.


auttajasta kauden alkua kuin orpo piru Lundell ratkaisi lupaus Anton Totuttua toukokuussa vaalit mahdolliset

Hot topics