Kari Kanala julkaisi kuvan oikeasta kämmenestään – taustalla yllättävä merkitys: "Se ei ole ihan tavallinen..."

mtv 08:56 18.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala julkaisi Instagramissa kuvan kämmenestään-


Lahden kirkkoherra aikoo perua Jari Sillanpään joulukonsertin – muissa seurakunnissa pohditaan tilannetta vakavasti

iltasanomat 12:16 15.11

Keski-Lahden kirkkoherra Miika Hämäläinen aikoo perua Jari Sillanpään joulukonsertin. Muut seurakunnat kertovat pohtivansa tilannetta erittäin vakavasti.


Lahden kirkkoherra järkyttyi Sillanpään syytteistä – aikoo perua laulajan joulukonsertin: "Kyllä tämä on erittäin surullista"

mtv 11:51 15.11

Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Sillanpään oli määrä konsertoida joulun alla muun muassa Lahden Ristinkirkossa. Konsertti tullaan kuitenkin perumaan.


Lahden kirkkoherra järkyttyi Sillanpään syytteistä – aikoo perua laulajan joulukonsertin: "Kyllä tämä on erittäin tuomittavaa"

mtv 11:51 15.11

Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Sillanpään oli määrä konsertoida joulun alla muun muassa Lahden Ristinkirkossa. Konsertti tullaan kuitenkin perumaan.


Meghanin ja Harryn outo tempaus - julkisuudelta varjellusta Archie-pojasta intiimi kuva julki

iltalehti 18:57 14.11

Sussexin herttuapari uhosi pitävänsä poikansa poissa parrasvaloista, mutta somekäytös puhuu omaa kieltään. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat puhuneet paljon siitä, kuinka he haluaisivat turvata toukokuussa syntyneen Archie-poikansa lapsuuden. Vanhemmat haluavat, että poika saisi nauttia turvatusta lapsuudesta ilman julkisuuden taakkaa. Archie ei esimerkiksi saanut prinssin titteliä, vaan häntä puhutellaan ”nuorena herrana”. Hänen kastejuhlansa ei myöskään ollut julkinen tapahtuma, toisin kuin kuninkaallisten serkkujensa. Britanniassa kohistiinkin paljon ristiäisten salailusta, sillä kansa oli tottunut näkemään kuvia onnellisista vanhemmista ja nimen saaneensa lapsesta.


Tulikuuma Aleksander Barkov osui taas – Tampa Bay Tukholman herra

iltasanomat 23:11 09.11

Barkov venytti maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi.


“Herran pieksut sentään, mikä finaali!” Tähti hämmästeli käsittämättömän tiukkaa finaalia

yle 17:11 08.11

Leo-Pekka Tähti ei ole kertaakaan aiemmin joutunut yhtä tiukille MM-finaalissa kuin mitä hän joutui Dubain 100 metrillä.


Taru sormusten herrasta -tähti saapuu Suomeen!

iltalehti 12:17 08.11

Taru sormusten herrasta -tähti esiintyy Helsingissä ja Turussa ensi keväänä. Helsingissä ja Turussa järjestetään keväällä Lord of the Rings and the Hobbit -konsertit, jossa sinfoniaorkesteri esittää leffojen musiikkia. Konsertin erikoisvieras on Taru sormusten herrasta -elokuvia tähdittänyt näyttelijä Billy Boyd, joka nähtiin kuuluisassa elokuvasaagassa Pippinin roolissa. Musiikkielämyksestä vastaavat myös The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus –sinfoniaorkesteri kapellimestari Yuri Karavaevin johdolla, ja kuoro.


Näin Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat tienaavat: Tony Dunderfelt on tulokuningas, Marianna Stolbowilla pienimmät tulot

iltalehti 00:34 05.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat auttavat ihmisiä rakkauselämän pulmissa myös päivätyönään. Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijakattaus on hieman vaihdellut tuotantokaudesta toiseen. Nyt televisiossa pyörivällä kaudella mukana ovat kirkkoherra Kari Kanala, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ja parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow. Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherran, Kari Kanalan vuoden 2018 tulot olivat 57 060 euroa. Ansiotuloja hän sai 57 058 euroa ja pääomatuloja 2 euroa.


Ex-ottelijoilta kylmää kyytiä tyrmätylle Makwan Amirkhanille – toimittajalta tyly arvio: ”Herran jestas se oli väkivaltaista”

iltasanomat 10:45 03.11

Makwan Amirkhanin lyönyttä Shane Burgosia ylistettiin Twitterissä kaksikon kohtaamisen jälkeen.


Liki 500-vuotiaan maatilan isäntää pidettiin noitana, joka surmasi kirkkoherran – tila on yhä saman suvun hallussa: "Tiettävästi jatkettiin kuin ennenkin"

yle 09:45 03.11

Uutelan tilan 480-vuotiseen historiaan mahtunut useita sotia, nälkävuosia ja Suomen vaiheet Ruotsin ja Venäjän alaisuudesta itsenäisyyteen.


Pelicansin vahvaa esitystä ei palkittu, tappioputki venyi jälleen – "Urheilun herra koettelee"

MTV 22:37 01.11

Pelicansin tappiputki venyi neljän ottelun mittaiseksi, kun se koki niukan 2-3-tappion Tapparalle.


Miksi kilpailulakia rikkoneet liigaseurat säästyivät seuraamusmaksulta? – "Katsoimme nyt annetut sanktiot riittäviksi"

yle 17:20 31.10

Jääkiekon liigaseurat ovat purkaneet kilpailukia rikkoneen herrasmiessopimuksensa.


Saavatko Ilves ja TPS nyt rahansa takaisin? Liiga-pomo paljastaa kohusopimusta rikkoneiden seurojen tilanteen

MTV 13:02 31.10

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) julisti liigaseurojen keskinäisen herrasmiessopimuksen laittomaksi liittyen pelaajaliikenteeseen KHL-seura Jokereiden kanssa. Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi vahvistaa, etteivät 75 000 euron sakot aikanaan saaneet Ilves ja TPS hae tapauksesta korvauksia.


Liigaseurojen herrasmiessopimus laiton – SM-liigan pomo kiistää katkeruuden Jokereita kohtaan: "Kyseessä ei missään tapauksessa ole mustavalkoinen asia"

MTV 12:09 31.10

Jääkiekon SM-liigaseurojen ja KHL-seura Helsingin Jokereiden välistä pelaajaliikennettä koskeva sopimus on purettu kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) päätöksen nojalla, kertovat KKV, Liiga ja pelaajayhdistys. Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kiistää kaunan Helsingin Jokereita kohtaan. 


SM-liigan ja Jokereiden väliseen riitaan ratkaisu: Kohua herättänyt herrasmiessopimus todettiin laittomaksi

MTV 11:39 31.10

Jääkiekon SM-liigaseurat luopuvat sisäisestä sopimuksesta, joka kieltää yhteistyön KHL-seura Jokereiden kanssa. Sopimuksen purkautuminen johtuu kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) torstaina julkaisemasta päätöksestä.


"Erityisen vahingollinen kartelli" – SM-liigaseurat toimineet lainvastaisesti, herrasmiessopimus kiellettiin tuntuvalla uhkasakolla

MTV 11:34 31.10

Pelaajayhdistys Suomen Jääkiekkoilijat ry on tyytyväinen KHL-seura Jokereita koskeneeseen SM-liigaseurojen herrasmiessopimuksen kaatumiseen, mutta olisi toivonut asialle pikaisempaa ratkaisua.


Markku Kanerva mylläsi sopuilleet stadionille ”Nyt hoidetaan suorastaan masentava ennuste sysimustia uutisia –

Hot topics