Selkävaivat voivat torpedoida Zetterbergin ensi kauden ? "Uskoisin, että hän aikoo pelata" jatkoaika.com 22:05 03.07

Henrik Zetterbergin selkäongelmat saattavat estää hänen osallistumisensa kauteen 2018?19.


Koripallopolitiikka Susijengin kiusana: "Ihmisethän tässä tykkää tapella" uusisuomi 15:51 03.07

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi voitti MM-karsintaottelussa maanantaina Islannin 91-77 edeten jatkokarsintaan. Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann painotti jatkopaikan olevan merkittävä saavutus, kun ajatellaan, että valtaosan otteluista Suomi joutui pelaamaan ilman parhaita pelaajiaan.


Entinen liigakiekkoilija hurahti triathloniin – pääsee nyt edustamaan Suomea MM-kisoihin: ”Unelmien täyttymys” iltasanomat 05:54 03.07

Entinen liigakiekkoilija ja -erotuomari Hannu Henriksson, 55, osallistuu syyskuussa triathlonin MM-kisoihin.


Ihmetys eduskunnassa: ”Nyt tulee rauhoittua – myös keskustan” uusisuomi 16:06 21.06

Oppositiopuolue Rkp:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson ihmettelee eduskunnassa syntynyttä riitaa sote-uudistuksen käsittelyn aikataulusta. Henriksson vetoaa pääministeripuolue keskustaan, jolla on hänen mukaansa syytä pysähtyä miettimään tilannetta.


Viron ex-presidentti joutunut Venäjän mustalle listalle MTV 22:20 08.06

Venäjä on asettanut Viron entisen presidentin Toomas Henrik Ilveksen mustalle listalleen eli määrännyt hänelle maahantulokiellon.


Älähdys uudesta susitilastosta: ”Onko todella niin, että jonkun täytyy kuolla ennen kuin asiat muuttuvat?” uusisuomi 18:09 07.06

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson ja keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä kommentoivat Suomen susitilannetta suorin sanoin. 


Leijonien maailmanmestaria Janne Niinimaata syytetään rattijuopumuksesta iltasanomat 12:16 05.06

Entistä huippujääkiekkoilijaa Janne Henrik Niinimaata syytetään rattijuopumuksesta.


EK palkitsi kansanedustajia: Vartiainen, Skinnari ja Henriksson luokkiensa priimukset iltalehti 11:03 30.05

Elinkeinoelämän Keskusliitto EK jakoi tunnustukset kansanedustajille, jotka ovat edistäneet yrittäjyyttä erityisen ansiokkaasti. Kolme kansanedustuslaitoksen "primus-oppilasta" vastaanottivat megafonit, joilla voivat "pitää yrittäjien ääntä esillä jatkossakin". Hallituspuolueiden edustajana palkittiin Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen.


Kokoomusnuoret paheksuvat hallitusta: ”Lisäbudjetti näyttää riistäytyneen vastuuttoman taloudenpidon puolelle” iltalehti 08:47 30.05

Kokoomusnuoret paheksuvat hallitusta, joka lähti lisätalousarvioesityksessään ”löysän finanssipolitiikan” tielle. - Vielä syksyllä hallitus arvioi täydentävässä talousarvioesityksessään, että vuonna 2018 on käytettävissä 300 miljoonan euron lisäbudjettivaraus. Nyt hallitus huiski jo ensimmäisessä lisätalousarviossa reilusti yli omien suunnitelmien - yhteensä 381 miljoonaa euroa määrärahalisäyksiä. Hetkellinen voimakas talouskasvu näyttää häikäisevän hallituksen kykyä nähdä talouden kokonaiskuvaa, kokoomusnuorten puheenjohtaja Henrik Vuornos sanoo. Vuornos muistuttaa tiedotteessaan, että "maailmantalous elää globaalin noususuhdanteen viimeisiä vetoja ja Italian hallituskriisi tuo kupruja euroalueen vakauteen".


Lauri Markkanen saapuu Susijengin supervahvistukseksi - hirmuinen debyyttikausi yllätti jopa Henrik Dettmannin: ”Usein nuori pelaaja heilahtaa” iltalehti 06:10 30.05

Vaikka Lauri Markkasen kyvyt kyllä tiedettiin, moni ei ehkä silti odottanut, millainen NBA-tulokaskausi nuorukaiselta nähtäisiin. Markkanen varattiin viime kesänä Minnesota Timberwolvesiin numerolla seitsemän, mutta seura kauppasi hänet saman tien Chicago Bullsiin osana jättikauppaa, jossa supertähti Jimmy Butler siirtyi Minnesotaan. Fanit tuomitsivat kaupan heti kättelyssä, ja nuoren ja nimettömän Bullsin odotettiin automaattisesti jäävän konferenssinsa hännänhuipuksi. Vaikka Bullsilla ei toki ollut asiaa pudotuspeleihin, kausi sujui yllättävän hyvin. Voittoprosentti 32,9 ylitti odotukset, ja taakse jäivät niin Orlando kuin Atlantakin.


Henrik Dettmann piti kovan palopuheen koripalloa repivästä riidasta - nyt jo EU on puuttumassa peliin: ”En näe aineksia sopuun” iltalehti 18:17 29.05

Käynnissä olevia koripallon MM-karsintoja on varjostanut raju riita lajiliitto Fiban ja Euroliigan välillä - ja nyt myös Euroopan unioni on puuttumassa peliin. Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann mainitsi, että asia oli hiljattain esillä EU:n kulttuuri- ja urheiluministerien kokoontumisessa. - Siellä päätettiin yksimielisesti vedota kilpailukomissaariin, että tekisivät mitä pitää tehdä. Asia on poliittisella tasolla, ja pitkällä, Dettmann sanoi Suomen koripallomaajoukkueen mediatilaisuudessa.


Puolue äänesti yksimielisesti: Anna-Maja Henriksson jatkaa RKP:n puheenjohtajana iltalehti 14:39 27.05

Henriksson totesi, että maakuntavaalit pitäisi järjestää vasta seuraavien eduskuntavaalien yhteydessä. Kansanedustaja Anna-Maja Henriksson on valittu kolmannelle kaudelle RKP:n puheenjohtajana. Puolue äänesti yksimielisesti nimityksestä Oulussa pitämässään puoluekokouksessa sunnuntaina.


Anna-Maja Henriksson uudelle kaudelle RKP:n puheenjohtajana iltasanomat 14:14 27.05

Anna-Maja Henriksson valittiin uudelleen RKP:n puheenjohtajaksi.


RKP jatkaa Anna-Maja Henrikssonin johdolla – uskoo maakuntavaaleihin aikaisintaan ensi keväänä eduskuntavaalien yhteydessä MTV 13:47 27.05

RKP on valinnut yksimielisesti Anna-Maja Henrikssonin jatkamaan puolueen puheenjohtajana. Henriksson aloittaa kolmannen kautensa puolueen johdossa.


RKP jatkaa Anna-Maja Henrikssonin johdolla MTV 13:47 27.05

RKP on valinnut yksimielisesti Anna-Maja Henrikssonin jatkamaan puolueen puheenjohtajana. Henriksson aloittaa kolmannen kautensa puolueen johdossa.


Karmea ryöpytys! Ruotsin MM-kisabiisi haukuttiin todella rumasti - ”Haluan polttaa crackia, kun kuulen sen” iltalehti 22:36 25.05

Näyttelijä Erik Johansson on haukkunut lyttyyn Ruotsin MM-kisabiisin. Gyllene Tider ja Linnea Henriksson tekivät MM-kisoja varten kisabiisin "Bäst när det gäller". Kappaleen voi käydä kuuntelemassa . Rallatus ei ollut todellakaan Johanssonin mieleen, sillä mies haukkui sen aivan lyttyyn Café-blogissaan.


Hallituksen julkaisema video hämmentää: ”Banaali kampanja sotesta” uusisuomi 18:21 17.05

RKP pitää hallituksen julkaisemaa sote-kampanjavideota vastuuttomana. Puolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson otti hallituksen uudistusta markkinoivan videon esiin tänään eduskunnan kyselytunnilla.


erotettu FBI-johtaja ”Presidentti Helsinki tullaan jo syksyllä kieltäytyi tukemasta omaa saamaansa kritiikkiin – Saros kolmen

Uutiset