Hälytysajossa ollut poliisimaija ja henkilöauto ajoivat yöllä rajun kolarin Kokkolassa – kaksi poliisia yhä sairaalassa iltasanomat 16:00 19.10

Onnettomuus tapahtui hieman puolenyön jälkeen Kokkolassa.


Hälytysajossa ollut poliisiauto joutui kolariin Kokkolassa - kiepsahti iskun voimasta katolleen, viisi sairaalaan iltalehti 11:28 19.10

Tämänhetkisten tietojen mukaan vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin. Poliisiauton hälytystehtävä sai onnettoman käänteen, kun se kolaroi henkilöauton kanssa Kokkolassa torstainvastaisena yönä. Rikoskomisario Mikko Uusimäki Pohjanmaan poliisilaitokselta kertoo Iltalehdelle, että poliisipartio oli hälytysajossa matkalla Jyväskylän suunnasta kohti Kokkolaa selvittämään ilmoitettua häiriökäyttäytymistä.


Ohittaja aiheutti peltikolarin Kangasalla ja pakeni paikalta iltalehti 09:38 18.10

Poliisi etsii onnettomuuden aiheuttajaa Kangasalla. Tiistai-iltana Kangasalan Ruutanantiellä tapahtui kahden auton peltikolari. Noin 20-vuotias mies oli ajanut Ruutanantietä kohti Kangasalan keskustaa. Toinen samaan suuntaan ajanut henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan edellä mainittua autoa ylämäessä, minkä seurauksena autot olivat törmänneet toisiinsa.


Auto liukui alamäkeen ilman kuljettajaa - nainen menehtyi iltalehti 16:23 17.10

Ilman kuljettajaa liikkumaan lähtenyt auto aiheutti sivullisen naisen kuoleman. Sipoossa sattui tiistaina ihmishengen vaatinut onnettomuus. Vanhempi naishenkilö oli kävelemässä Nikkilässä, Sipoon Virastotalon pihassa ylämäkeen, kun mäen päältä lähti valumaan henkilöauto ilman kuljettajaa. Poliisin mukaan ajoneuvon omistaja oli ollut juuri lähestymässä autoaan, kun se oli yllättäen lähtenytkin liikkeelle.


Sipoon Sanomat: Auto liukui alamäkeen ilman kuljettajaa - nainen menehtyi iltalehti 14:53 17.10

Ilman kuljettajaa liikkumaan lähtenyt auto aiheutti sivullisen naisen kuoleman. Sipoon Sanomien mukaan Sipoossa sattui tiistaina ihmishengen vaatinut onnettomuus. Nainen oli kävelemässä Nikkilässä, Sipoon Virastotalon pihassa ylämäkeen, kun mäen päältä lähti valumaan henkilöauto ilman kuljettajaa. Nainen oli yrittänyt pysäyttää auton, mutta jäänyt tilanteessa liikkuvan auton alle. Nainen menehtyi saamiinsa vammoihin.


17-vuotias mopoautoilija loukkaantui vakavasti Raisiossa – henkilöauto ajoi kolmion takaa kylkeen iltasanomat 14:46 16.10

Henkilöautoa kuljettanut nainen selvisi kolarista vähäisin vammoin.


Henkilöauto töytäisi karhuemoa ja pentua Kiteellä – jäljittäminen alkoi iltasanomat 08:38 16.10

Henkilöauto töytäisi karhuemoa ja yhtä sen pennuista sunnuntai-iltana Pohjois-Karjalassa Kiteellä, kertoo poliisi.


Vakava liikenneonnettomuus Raisiossa – henkilöauto ajoi kolmion takaa mopoauton kylkeen iltasanomat 15:33 15.10

Raisiossa Varsinais-Suomessa on sattunut vakava liikenneonnettomuus, kun henkilöauton kuljettaja törmäsi mopoauton kylkeen, kertoo pelastuslaitos.


Uutiset