Valtakunnansovittelija: Rakennusalan lakko näyttää todennäköiseltä - nämä olisivat lakkopäivät iltalehti 19:59 16.04

Valtakunnansovittelijan arvion mukaan edellytykset sovulle ennen 19. huhtikuuta alkavaa lakkoa ovat heikot. Rakennusalan työriidan sovittelu ei ole edennyt, ja työtaistelun toteutuminen 19.4. alkaa näyttää todennäköiseltä, kertoo valtakunnansovittelija Minna Helle Twitterissä. Rakennusliitto ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n ja Rakennustuoteteollisuus RTT:n välistä työriitaa soviteltiin tänään valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla. Sovittelussa ei tapahtunut edistystä. Kiista koskee rakennusalan palkkaratkaisua.


Rakennusalan työkiistaan haetaan sovintoa – Helle tapaa osapuolet tänään MTV 05:12 06.04

Valtakunnansovittelija Minna Helle tapaa tänään rakennusalan työriidan osapuolet. Helteen on määrä kartoittaa Rakennusliiton ja Rakennusteollisuus RT:n välille syntyneen työriidan tilannetta ja edellytyksiä sovitella sitä.


Rahoitusalan palkoista sopu - pankkikonttorit pysyvät auki iltalehti 18:15 25.03

Pankkilakot peruuntuivat, kun rahoitusalan neuvotteluosapuolet hyväksyivät valtakunnansovittelija Minna Helteen sovintoehdotuksen sunnuntaina. Rahoitusalan työnantaja- ja ammattiliitot ovat tehneet sunnuntaina kolmevuotisen työehtosopimuksen pitkien neuvottelujen tuloksena. Yksi neuvottelujen kipeimmistä kohdista oli viikonlopputyön tekeminen. Kysymys ratkottiin lopulta siten, että viikonlopputyö on jatkossa mahdollista, mutta sen tekemisestä sovitaan ensisijaisesti paikallisesti.


Rahoitusalan työriitaa selvitetään yhä – sovittelu jatkuu huomenna MTV 05:29 21.03

Rahoitusalan sitkeää työriitaa sovitellaan taas huomenna. Sovittelu jatkuu valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla torstaina aamukymmeneltä.


Carlo ei usko puolueen että oksat pois Ferrari teki esisopimuksen kommentoivat mahdollista KooKoolle Leijonien MM-joukkueeseen! Lue lausunto sanasta murskalukemia tauluun, Vehviläinen nuori avainpelaaja oikeustaiston painekattilassa - "Odotukset putosi Tapparassa ykkösketjusta rajun ratkaisun seuraan sote-kapinaan - syyttää kokoomusta TPSstä tulleen oululaisyleisön

Uutiset