Amerikkalainen supertähti muutti kaikessa hiljaisuudessa Suomeen – kielimuuri aiheutti kiusallisen hämmingin: ”Ihmiset ovat huutaneet minulle”

iltasanomat 07:02 19.09

Näyttelijä ja sometähti Kian Lawley muutti heinäkuussa Suomeen tähdittämään uutta tv-sarjaa. Hän rakastui Helsinkiin heti, vaikkei kaikki ole sujunut täysin ilman kommelluksia.


Suomeen vireillä uusi arktinen EU-keskus – "Avaisi jopa miljardiluokan mahdollisuudet suomalaisyrityksille" ja 4 muuta syytä kyhätä uusi toimisto

yle 06:30 16.09

Arctic-Officen perustaminen Helsinkiin tai Turkuun on ollut vireillä toukokuun ministerikokouksen jälkeen.


Miten talous valjastetaan ilmastotoimiin ja miltä EKP:n koronlasku maistuu: EU-maiden kirstunvartijat koolla tänään ja huomenna Helsingissä

yle 05:55 13.09

Helsinkiin kokoontuu EU:n talouspäättäjien kerma, mutta minkäänlaisia päätöksiä ei ole luvassa.


Vetypommi paratiisirannalla, sadan vuoden takainen mielisairaala, lätkämatsi erilaisin silmin – Matkusta Ylen sivun kautta virtuaalitodellisuuteen

yle 10:38 10.09

Lähde Enewetakin atollille keskelle Tyyntämerta, 1900-luvun alun Pitkäniemen sairaalaan tai zeppeliinilennolle öiseen Helsinkiin. Nämä ja kaikki muut Ylen virtuaalitodellisuus- ja 360-kokemukset löytyvät nyt tältä sivulta.


Saadaanko virheet karsittua ja henki päälle? Jokerit hakee tärkeää avausvoittoa

jatkoaika.com 08:00 07.09

Helsingin Jokerit lähti kauteen kunnianhimoisen, Gagarin Cupia Helsinkiin lupailevan mainoskampanjan saattelemana. Kaksi ensimmäistä ottelua ovat kuitenkin herättäneet paljon kysymyksiä, ja lauantaina esityksen olisi jo oltava paljon nähtyä terävämpi.


HJK Cup 2019: Katso tästä junnufutista suorana perjantaista sunnuntaihin!

iltasanomat 09:06 06.09

Poikien jalkapallon kansainvälinen kutsuturnaus HJK Cup 2019 kerää alle 9-13-vuotiaiden junnujen huippujoukkueet Helsinkiin nyt viikonloppuna. Katso pääkentän otteluita suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien kautta tästä artikkelista.


Jokereiden viimeistely edelleen tehotonta - myös Ak Bars niisti pisteet Helsingistä

jatkoaika.com 22:20 05.09

Jokerit sai myös kauden toiseen otteluunsa kovan vastuksen, kun toissa kauden Gagarin Cup -voittaja Ak Bars Kazan saapui Helsinkiin.


Digitaitojen puute voi haitata jopa työllistymistä – Google avasi Helsinkiin uuden tilan opiskelua varten: "Nämä taidot ovat yhä tärkeämpiä"

yle 17:22 04.09

Teknologiajätti sanoo järjestävänsä kaikille avoimessa tilassa digitaitojen parantamiseen tähtääviä kursseja.


Tehot liian pitkään hukassa – Jokereilla synkkä kauden avaus

iltalehti 20:50 03.09

Jokerien kuudes KHL-kausi ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Jokerien kauden avausottelu ehti vanheta vain reilut kolme minuuttia, kun kiekko oli jo Jokerien maalissa NHL:stä täksi kaudeksi Helsinkiin saapuneen maalivahti Antti Niemen takana. Avangardin puolustaja Ville Pokka heitti pienestä kulmasta kiekon maalille, josta Aleksei Potapov ohjasi viime kauden Gagarin Cup -finalistin ensimmäisen osuman.


Suomalainen palomies souti yli 1 200 kilometriä suolan ja veden voimalla: "Aina kun ajattelinkin ruokaa, rupesi yököttämään"

yle 16:21 03.09

Jari Saario souti 1 250 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin. Vain tämän kesän käytössä ollut soutuvene päätyi jo museoon.


Suomalainen palomies souti yli 1200 kilometriä suolan ja veden voimalla: "Aina kun ajattelinkin ruokaa, rupesi yököttämään"

yle 16:21 03.09

Jari Saario souti 1 250 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin. Vain tämän kesän käytössä ollut soutuvene päätyi jo museoon.


Suurten vastoinkäymisten soutumatka ei riittänyt helsinkiläiselle palomiehelle – seuraava matka on äärettömän vaativa, ja veneenkin pitää näyttää avaruusalukselta

yle 16:21 03.09

Jari Saario souti 1 250 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin. Vain tämän kesän käytössä ollut soutuvene päätyi jo museoon.


Yksinsoutaja Jari Saarion uusi unelma vetää sanattomaksi: tavoitteena Atlantin ylitys ME-ajalla!

iltasanomat 07:26 03.09

Suomen kovakuntoisin palomies korottaa panokset tappiin. Tänä kesänä hän souti Kööpenhaminasta Helsinkiin – seuraavaksi hän haluaa kesyttää Atlantin valtameren.


Ryanairin lento ei päässyt laskeutumaan Lappeenrantaan sumun takia – kone kaarsi Helsinkiin

yle 12:24 02.09

Turvallisuussyistä kone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle.


Huuhkajat valmistautuu äärimmäisen tärkeään Kreikka-otteluun – avainpelaaja joutuu uhmaamaan aikaeroa: ”Ei ole missään nimessä optimaalinen tilanne”

iltalehti 07:36 02.09

Huuhkajat kokoontuu maanantaina. Yksi avainpelaajista istuu silloin lentokoneessa matkalla Los Angelesista Helsinkiin. Suomi kohtaa torstaina Kreikan Ratinassa äärimmäisen tärkeässä EM-karsintaottelussa. Robin Lodin ja Rasmus Schüllerin edustama Minnesota United pelaa maanantaina Los Angelesissa.


Brexit, turvallisuus ja hybridiuhat puhuttavat EU-ministerien kokouksessa Helsingissä

yle 10:57 29.08

Helsinkiin ovat kokoontuneet myös EU:n ulkoministerit, jotka pohtivat muun muassa Hormuzinsalmen turvallisuustilannetta sekä Suomen pyynnöstä Amazonin metsäpaloja.


Brexit, turvallisuus ja hybridiuhat puhuttavat – EU-ministerit Helsingissä, katso puolustusministerien tiedotustilaisuus suorana kello 15

yle 10:57 29.08

Helsinkiin ovat kokoontuneet myös EU:n ulkoministerit.


Suomen huutokauppakeisari ei löydä yhteistä säveltä Miss Suomen kanssa – ”Pettymys”

iltalehti 06:20 27.08

Aki Palsanmäki meinaa jo lyödä hanskat tiskiin ja jättää kaupat tekemättä. Aki ja Heli Palsanmäki sekä Markku Saukko palaavat tänään ohjelmistoon Suomen huutokauppakeisarin uusissa jaksoissa. Avausosassa Aki ja Heli tapaavat hallitsevan Miss Suomen eli Alina Voronkovan. Kohtaaminen ei ole Akille niin mieluisa, kuin se voisi olla. – Voi, voi, voi, voi. Helsinkiin saakka on ajettu ja sitten erittäin pieni määrä tavaraa tarjolla. Suoraan sanottuna pettymys nuo tavarat, mitä meille oli myynnissä, Aki harmittelee.


Nick Cave pölähti Helsinkiin – jakoi auliisti nimikirjoituksia Yrjönkadulla

iltasanomat 18:54 26.08

Nick Cave ei kaihda fanejaan.


Andersson kertoo ovat tiedustelleet sivukulut,

Hot topics