Ensimmäiset kuvat ja video julki: Suomeen saapuneet pandat esittäytyivät yleisölle Helsinki-Vantaalla iltasanomat 12:16 18.01

Ähtärin pandapariskunta on nyt Suomessa.


Ensimmäiset kuvat julki: Suomeen saapuneet pandat esittäytyivät yleisölle Helsinki-Vantaalla iltasanomat 12:04 18.01

Ähtärin pandapariskunta on nyt Suomessa.


Legendaarisen sketsin säähämmästyksestä tuli täyttä totta: Lähes koko Suomen ilma on väärin päin iltalehti 08:58 11.01

Lämpötilainversio aiheuttaa sankkaa sumua Helsinki-Vantaalla. Ilmatieteen laitoksen meteorologi selittää, miksi ilma on nyt taivaalla lämpimämpää kuin maan pinnalla. Helsinki-Vantaan lentokenttä on joutunut taistelemaan tavallisesta poikkeavan säätilan kanssa. Lämpötilainversioksi kutsuttu tilanne on aiheuttanut sumua ja sitä kautta lentojen myöhästymisiä keskiviikon aikana. Asiasta kertoi ensin .


Jäätävä sumu haittaa liikennettä Helsinki-Vantaalla – viivästyksiä sekä lähtevissä että saapuvissa lennoissa MTV 20:08 10.01

Jäätävä sumu aiheuttaa viivästyksiä Helsinki-Vantaan lentoliikenteessä, kertoo Finnair Twitterissä.


Finnairin lento Helsingistä Kittilään joutui palaamaan kentälle - koneessa tekninen vika iltalehti 18:30 01.01

Koneessa oli 96 matkustajaa, jotka siirtyvät toiseen koneeseen Helsinki-Vantaalla. Finnairin lento Helsinki-Vantaalta Kittilään joutui palaamaan maanantaina alkuillasta takaisin lähtökentälle teknisen vian vuoksi. - Noin puolen tunnin jälkeen lähdön kone kääntyi takaisin Helsinkiin. Syynä oli se, että koneessa todettiin tekninen vika. Helsingissä kone voidaan korjata, koska siellä on tarvittavat mekaanikot ja välineet, Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist kertoo.


Oopperalaulaja oli jumissa Helsinki-Vantaalla kolmatta päivää – piina alkoi maanantaina iltasanomat 10:48 13.12

Suomalainen oopperalaulaja Virpi Räisänen yritti kotiinpaluuta Hollannin Amsterdamiin kolmatta päivää Helsinki-Vantaan asemalla.


Oopperalaulaja jumissa Helsinki-Vantaalla kolmatta päivää – Piina alkoi maanantaina iltasanomat 10:48 13.12

Suomalainen oopperalaulaja Virpi Räisänen on yrittänyt kotiinpaluuta Hollannin Amsterdamiin kolmatta päivää Helsinki-Vantaan asemalla.


Finavia: Eilisen lentokaaoksen aiheutti voimakas sivutuuli, ei niinkään lumisade iltasanomat 10:41 13.12

Hankalasta suunnasta puhaltaneen tuulen vuoksi Helsinki-Vantaalla oli eilen päivällä käytössä vain yksi kiitotie.


Lumimyräkkä Helsinki-Vantaalla: matkustajat jumiutuivat koneisiin, matkatavaroiden kanssa ongelmia iltalehti 22:09 12.12

Sankka lumipyry Helsingissä on vaikuttanut merkittävästi Finnairin ja muiden lentoyhtiöiden toimintaan tiistai-iltana. Näkyvyys Helsinki-Vantaan kiitotiellä olematon - katso video! Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist kertoo, että sää on aiheuttanut tänään viivästyksiä lennoissa ja muissa toiminnoissa.


Helsinki-Vantaalla käytössä vain yksi kiitotie – Finavia: "Kunnossapito tekee kaikkensa, jotta saadaan pidettyä auki" MTV 13:26 12.12

Helsinki-Vantaan lentokentällä voimakas sivutuuli viivästyttää lentoliikennettä kello 12 alkaen, tiedottaa Finavia.


Suomen-vierailulle komea päätös - William pääsi tutustumaan Hornetiin! iltalehti 16:51 30.11

Prinssi William tutustui Puolustusvoimien koneisiin Helsinki-Vantaalla. Hän poistui Suomesta yksityiskoneella. Prinssi Williamin kaksipäiväinen Suomen-vierailu päättyi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Prinssi tutustui viimeisessä vierailukohteessaan Suomen Puolustusvoimien toimintaan ja hänelle esiteltiin lentokoneita. Helikopterilentäjänä työskennelleellä Williamilla riitti kysyttävää koneista. Hänelle esiteltiin muutama hävittäjäkone, Rajavartioston pelastushelikopteri ja toinen helikopteri. Prinssi kiipesi portaita pitkin tutkimaan koneita lähemmin. Hän pääsi myös istumaan Hornetin ohjaimiin. Kapteeni Ville Uggeldahl esitteli Hornetia prinssille.


Helsinki-Vantaalla otettiin sään takia sivukiitotie käyttöön – ”Nyt on ruuhka alkamassa” iltasanomat 14:51 23.11

Huono sää viivästyttää hieman saapuvia lentoja Helsinki-Vantaalla.


Kalle Palander aikoo puijata korealaisia tv-ohjelmassa - ”Katsotaan, miten he reagoivat” iltalehti 08:10 05.11

Kalle Palander toimii olympia-areenalla Ylen alppihiihtokommentaattorina. Sen lisäksi hän lähtee jo loppuvuodesta Etelä-Koreaan kuvaamaan Ylelle inserttejä yhdessä hiihtoasiantuntija Sami Jauhojärven kanssa. Ylen mukaan Palander toimii matkanjohtajana ja luvassa on kommelluksia, Ylen väki toisteli keskiviikkona 100 päivää olympialaisiin -lehdistötilaisuudessa Helsinki-Vantaalla.


Tässä ovat Suomen olympiajoukkueen uudet asut – ”Tämä aiheuttaa varmasti keskustelua” iltasanomat 15:47 01.11

Talviolympialaisten alkuun on 100 päivää. Suomen joukkueen uudet asut esiteltiin pressitilaisuudessa Helsinki-Vantaalla.


Hitti vai huti? Tässä ovat Suomen olympiajoukkueen uudet asut: ”Tämä aiheuttaa varmasti keskustelua” iltasanomat 12:22 01.11

Talviolympialaisten alkuun on 100 päivää. Suomen joukkueen uudet asut esiteltiin pressitilaisuudessa Helsinki-Vantaalla.


Uutiset