Lasse, 70, selvisi kahdesta sydänkohtauksesta ja teki voimanoston ylivoimaisen maailmanennätyksen – "Nuoremmatkin voivat kokeilla"

iltalehti 08:41 22.09

Lasse Selin aikoo lopettaa rautojen kolistelun vasta arkussa. Helsinkiläinen Lasse Selin, 70, teki heinäkuussa voimanoston yhteistuloksen maailmanennätyksen Romaniassa käydyissä EM-kilpailuissa. Maailmanennätyksen lisäksi Selin oli ikäluokkansa paras nostaja kaikki painoluokat mukaan luettuna. Puhelimeen vastaa onnellinen mies, joka pitää saavutustaan todella kovassa arvossa.


HIFK otti revanssin HPK:sta - Anton Lundell ratkaisi jatkoajalla

jatkoaika.com 08:00 22.09

HPK ja HIFK kohtasivat toistamiseen kahden päivän sisään, kun HIFK saapui Hämeenlinnaan vierailulle. Tälläkin kertaa vierasjoukkue vei pidemmän korren, kun helsinkiläiset voitti ottelun jatkoajalla 4-5. Viime kaudella oranssinutussa Suomen mestaruuden voittaneet Otto Paajanen ja Teemu Turunen tekivät samalla paluun entiseen kotikaukaloonsa, ja Turunen viimeistelikin kaksi maalia. Myös kotijoukkueen Filip Krivosik ja ottelun voittomaalinkin tehnyt superlupaus Anton Lundell viettivät kahden maalin iltaa.


Jokereiden tuskainen alkukausi synkkenee – mahtavaa alkukautta pelaava Teemu Pulkkinen alisti vanhaa seuraa

MTV 19:56 21.09

Helsingin Jokerit kärsi lauantaina KHL:ssä tylyn vierastappion, kun Dinamo Minsk nollasi helsinkiläisjoukkueen lukemin 5-0.


Jokereiden tuskainen alkukausi synkkenee – mahtavaa alkukautta pelaava Teemu Pukkinen alisti vanhaa seuraa

MTV 19:56 21.09

Helsingin Jokerit kärsi lauantaina KHL:ssä tylyn vierastappion, kun Dinamo Minsk nollasi helsinkiläisjoukkueen lukemin 5-0.


HJK:n kausi päättymässä katastrofiin – toiveet mitalistakin rapisemassa

MTV 15:36 21.09

Espoon Honka voitti lauantaina Veikkausliigan mestaruussarjassa HJK:n 3-1 ja teki helsinkiläisjoukkueen loppukaudesta entistä vaikeamman.


Hongan kaksi salamamaalia kellisti HJK:n – helsinkiläisten mitalihaaveille kova kolaus: "Meillä ei ole ehkä halua viimeisteillä sitä maalia"

yle 15:10 21.09

FC Honka nousi kolmella pisteellä tasapisteisiin Ilveksen kanssa.


Hongan kaksi salamamaalia kellisti HJK:n – helsinkiläisten mitalihaaveille kova kolaus

yle 15:10 21.09

FC Honka nousi kolmella pisteellä tasapisteisiin Ilveksen kanssa.


Helsinkiläisabit Filida, Sofia ja Topi kertovat yhdenmukaisuuden paineesta: ”Jos ei näytä samalta, kyllä huomataan”

iltasanomat 06:30 21.09

Filida Otewa, Sofia Tabit ja Topi Timonen kertovat kärsineensä ulkonäköpaineista varsinkin yläasteikäisenä. Nykyään itsensä hyväksyy helpommin.


18 vuotta yhdessä! Pepe Willbergin ja Pauliina Visurin suhteen alusta ei puuttunut draamaa - lapset vastustivat ja ex-puolisot laittoivat kapuloita rattaisiin

iltalehti 05:58 21.09

Yrittäjäpariskunnan arjessa rakastetaan ja riidellään, mutta pahimmat kriisit on jätetty menneisyyteen. Pepe Willberg ja Pauliina Visuri opettelevat uuttakin - viimeksi Pauliina sai miehensä pilates-tunneille. Tyylikkäässä helsinkiläisessä kerrostaloasunnossa laittaa ensimmäiseksi merkille Juhani Palmun taidokkaat maalaukset, pianon päällä komeilevat Emma-patsaat ja joka puolille sirotellut kitarat. Musiikkipariskunta ottaa vastaan kursailemattomaan tyyliinsä - ensiksi Pepe Willberg, 72, tehtailee tulijoille espressot. Pauliina-vaimo, 60, esittelee 16. lokakuuta alkavan Sua aika parantaa -kiertueen julisteita, joita ripotellaan ystävien avustamana maakuntiin tuleville keikkapaikoille. – Tällaista tämä on, yrittäjän arki - kaikki tehdään kädestä pitäen itse, naurahtaa Pepe Willberg Iltalehdelle, ja kertoo askarrelleensa kiertuejulisteisiin täydentäviä yksityiskohtia omin käsin.


HIFK teki seitsemästä ylivoimastaan vain yhden maalin ? Osuman iskenyt Mikko Kousa: "Ylivoimamme jäi näpräilyksi"

jatkoaika.com 22:11 20.09

Vaikka HPK karkasi IFK:ta vastaan avauserässä jo 3?0-johtoon, oli helsinkiläisillä vielä saumat kääntää ottelu seitsemän ylivoimatilaisuutensa aikana. IFK:n ainoa ylivoimamaali syntyi ajassa 47.51, kun Mikko Kousa viimein onnistui Teemu Turusen syötöstä.


Malmin koneet järjestivät tempauksen Helsinki-Vantaalla – Aleksi ja Timo laskeutuivat pikkukoneella Norwegianin perässä, mutta kauan se kesti...

iltasanomat 21:56 20.09

”Slotti meni vanhaksi, kun meitä ei voitu ottaa laskuun kaupallisten lentojen takia.”


Malmin koneet saivat aikaan ruuhkaa Helsinki-Vantaalle – Aleksi ja Timo laskeutuivat pikkukoneella Norwegianin perässä, mutta kauan se kesti...

iltasanomat 21:56 20.09

”Slotti meni vanhaksi, kun meitä ei voitu ottaa laskuun kaupallisten lentojen takia.”


HPK tyrmäsi HIFK:n avauserässä – helsinkiläisten ylivoimapeli tökki pahemman kerran

jatkoaika.com 20:58 20.09

HPK kypsytti HIFK:n Helsingissä perjantaina tyrmäävällä avauserällään, jonka se vei lukemin 3–0. Vaikka HIFK pääsi vielä kahden maalin päähän, ei ottelun paremmasta joukkueesta ollut epäselvyyttä.


Miss Helsinki -finalistin hurja tausta: Äiti suojasi luodeilta hautajaisissa – täti kidnapattiin useita kertoja

iltalehti 17:24 20.09

Miss Helsinki -finalisti Mariangel Velasquez, 20, muutti seitsemän vuotta sitten Suomeen Venezuelasta muun muassa turvallisuuden vuoksi. Venezuelalainen Velasquez saapui Suomeen seitsemän vuotta sitten. Syyt ovat sittemmin paljastuneet myös koko maailmalle: maa on sekasorrossa. Sieppaukset ja murhat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti koko 2000-luvun. Pisteenä i:n päälle vuoden 2016 hyperinflaatio on tehnyt maan rahasta bolivarista arvotonta.


Helsinki-Vantaalla poikkeuksellinen tilanne: ”Taistelevat malmilaiset” lentävät pienillä koneillaan jättikoneiden sekaan

iltasanomat 17:02 20.09

Lentoaseman apulaisjohtaja: ”Toivomme heiltä tarkkaa ja täsmällistä työskentelyä.”


Helsinki Horse Show'n osallistujalistaan kova vahvistus

yle 15:03 20.09

Michael Jung on saavuttanut muun muassa kolme kenttäratsastuksen olympiakultaa ja kaksi maailmanmestaruutta


Aku Hirviniemi ei jäänyt neuvottomaksi, kun Susannalta lähtivät jalat alta Helsingissä – ”Pelko hälveni takiasi, Aku”

iltasanomat 12:41 20.09

Näyttelijä pysähtyi auttamaan helsinkiläistä Susannaa, kun aivokasvain vei naiselta jalat alta kaupungilla torstaina.


HIFK-pakin taklaus kurinpidon käsittelyyn - vastustaja ei selvinnyt omin voimin pois jäältä

iltalehti 08:40 20.09

Ville Varakas sai suihkutuomion keskiviikon JYP-ottelussa. Varakkaan keskialueen taklauksen kohteeksi joutui ottelun alussa JYPin Anton Stråka, joka jouduttiin taluttamaan jäältä pukukoppiin. Voit katsoa tilanteen oheiselta Twitter-videolta. Ottelu päättyi helsinkiläisten 4-2-voittoon.


Janita, 24, ei päässyt fuksiaisten jatkoille helsinkiläisravintolaan – syynä romaniasu

iltasanomat 15:55 19.09

Diakonia-ammattikorkeakoulussa ensimmäistä vuotta opiskeleva Janita Roth uskoo, että ennakkoluulot romaneja kohtaan vähenevät, kun tieto romanikulttuurista kasvaa.


manipulointiepäilyjen Merimaan lapsenlapsi Mestaruusviiri kattoon Espoossa Senatorsin uskottavuuden

Hot topics