Budapestiin suunnanneet Napakympin neiti X ja herra C intoutuivat suudelmaan: ”Se oli ihan spontaania” iltalehti 20:32 22.04

Sunnuntain Napakympin alkupuoliskon kaksikon välille ei syttynyt romanssia studiossa koetun suudelman jälkeen. Napakympissä nähtiin sunnuntaina erikoisjakso, jossa jo kertaalleen ohjelmassa olleita sinkkuja pääsi koettamaan onneaan uudestaan. Aiemmin sermin takana vastailemassa ollut Milla, vanhustyön asiantuntija eli geronomi Helsingistä pääsi nyt neiti X:n paikalle. Hän valitsi matkakumppanikseen herra C Patrikin, maahantuonnin asiakaspäällikön Espoosta. Kääreestä matkakohteeksi paljastui Budapest. Kun kaksikko poistui studion valoista, he vaihtoivat rappusilla pikaisen suudelman. Kovinkaan moni Napakymppi-pari ei ole tehnyt moista peliliikettä tv-kameroiden edessä. Matkavideolta selviää kuitenkin, että kaksikon välit säilyivät kaverillisina eikä romanssia syttynyt. Reissu käynnistyi lentokoneessa tarjotulla samppanjalla ja loma hujahti nähtävyyksiä ihaillen. Kaksikko suuntasi muun muassa Budan linnaan ja nautti paikallisesta ruokakulttuurista. Kumpikin oli sitä mieltä, että sää olisi voinut suosia. Aurinkoa ei näkynyt ja rusketuksesta oli turha haaveilla.


Miss Plus Size World- kilpailuihin valmistautuva Niina Kuhta: "Hion taktiikkaa koko ajan" mtv 15:02 22.04

Toista kertaa järjestetyn Miss Plus Size -kilpailun voiton nappasi Helsingistä kotoisin oleva Niina Kuhta, 36. Nyt missikaunotar lähtee edustamaan Suomea maailmalle.


Helsinkiläinen Ville, 33, kuvasi harvinaisen ja korean mandariinisorsan: ”Tuommoinen lähiojassa oli lottovoitto!” iltalehti 20:06 20.04

Värikäs mandariinisorsa on alun perin aasialainen laji, joka on villiintynyt ja levinnyt Eurooppaan puistolinnuksi. Suomessa se on kuitenkin harvinainen vieras. Helsinkiläinen Ville Eerikäinen, 33, oli päivittäisellä kävelyllään Helsingin Longinojalla perjantaina aamupäivällä, kun sivusilmään osui poikkeuksellinen väripilkku. Tavallisten sorsien seassa polskutteli hieman erikoisemman näköinen lintu. Kyseessä oli harvinainen mandariinisorsa. - Kyllä se oli lottovoitto, että tuommoinen meidän lähiojassa voi olla! Hieno kokemus löytää Helsingistä tuommoinen kunnostetusta ojasta, Eerikäinen kertoo.


Helsingistä Tallinnaan liitämällä 200 kilometrin tuntivauhdilla? Nämä venäläishärvelit saattavat huristella Itämerellä jo kesällä 2019 iltalehti 07:31 19.04

Sea Wolf Expressin toimitusjohtaja Ville Högman arvioi, että maaefektialukset saattavat liikennöidä Itämerellä Helsingin ja Tallinnan väliä jo seuraavan parin vuoden aikana. Suomalaiset ovat kaivanneet Eestiin niin paljon, että kunnioitettu edesmennyt sanaseppo ja rokkari Juice Leskinen teki aiheesta biisin. Ahkera liikennöinti kahden maan välillä taas sai Leevi and the Leavingsin kuvailemaan Tallinnan-laivaa "paratiisiksi". Yksi yhtiö kuljetti ihmisiä Helsingin ja Tallinnan välillä helikopterilla ja mahdollisuus meren ali kulkevasta tunnelista pulpahtaa säännöllisesti esiin. Hankolainen Ville Högman turhautui työkavereidensa kanssa, kun työmatka keskustasta keskustaan kesti useita tunteja riippumatta siitä, taittoiko matkan lentokoneella vai lautalla. Lento yhdistettynä matkoihin Helsinki-Vantaalle ja turvatarkastuksiin ei ole Tallinnaan mennessä juuri sen nopeampi kuin parin kolmen tunnin lauttamatka. Sen vuoksi he lähtivät kehittämänä uutta erikoisempaa matkustusratkaisua.


Tutkija yksin koteihinsa kuolevista vanhuksista: ”Vaara on, että tulee lisää” - Pohjoismaista kotihoito Suomessa on kiristynyt äärirajoille iltalehti 06:01 19.04

Moni vanhustyöhön pettynyt harkitsee alanvaihtoa paineiden alla. Tällä viikolla uutisoitiin, että yksin asunut iäkäs nainen löydettiin kuolleena kotoaan Itä-Helsingistä maanantaina. Nainen oli Helsingin kaupungin kotihoidon asiakas. Tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan viimeaikoina.


Viikkoja kuolleena olleen vanhuksen tapausta selvittävät nyt poliisi ja kaupunki – "Olen pelännyt, että jotain katastrofaalista voi sattua" MTV 17:11 18.04

Itä-Helsingistä löydettiin maanantaina kotihoidon iäkäs asiakas kuolleena, jonka arvellaan menehtyneen useita viikkoja aikaisemmin. Ammattiliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola kertoo MTV:lle, että kotihoidon ammattikentän tila on ollut kaoottinen jo vuosia.


Pitkään kuolleena ollut kotihoidon asiakas löydettiin asunnostaan - työntekijöille tarjottu kriisiapua iltalehti 22:32 17.04

Helsingin kaupunki selvittää mahdollista laiminlyöntiä kuolleena löydetyn kotihoidon asiakkaan tapauksessa. Yksin asunut iäkäs nainen löydettiin kuolleena kotoaan Itä-Helsingistä maanantaina. Nainen oli Helsingin kaupungin kotihoidon asiakas. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset.


Kotihoidon asiakas makasi kuolleena kotonaan jopa viikkoja – tapauksesta käynnistetty poliisitutkinta iltasanomat 21:03 17.04

Useita viikkoja sitten kuollut nainen löytyi maanantaina kotoaan Itä-Helsingistä, kertoi Helsingin Uutiset tiistaina.


Kotihoitaja jätti käymättä – kuollut nainen makasi kotonaan viikkoja MTV 19:54 17.04

Useita viikkoja sitten kuollut nainen löytyi maanantaina kotoaan Itä-Helsingistä, kertoo Helsingin Uutiset. Nainen oli Helsingin kaupungin kotihoidon asiakas.


Helsingin Uutiset: Kotihoitaja jätti käymättä – kuollut nainen makasi kotonaan viikkoja MTV 19:54 17.04

Useita viikkoja sitten kuollut nainen löytyi maanantaina kotoaan Itä-Helsingistä, kertoo Helsingin Uutiset. Nainen oli Helsingin kaupungin kotihoidon asiakas.


Finnair jätti 65 laukkua pois kyydistä Alanyan-lennolta ylibuukkauksen takia - menivätkö golfbägit tavallisten turistien matkatavaroiden edelle? iltalehti 20:16 16.04

Finnairin mukaan matkatavaramäärä ylittyi. Lentoyhtiö pahoittelee asiakkailleen aiheutunutta harmia. Sosiaalisessa mediassa kiertävässä päivityksessä tuohtuneet matkustajat ihmettelevät matkatavaroidensa jättämistä pois Finnairin koneen kyydistä. Lauantaina Helsingistä Turkin Alanyaan matkalla ollut Finnairin kone jätti 65 matkustajan matkalaukut pois koneesta, koska paikalle saapui suuri ryhmä suomalaisia golfinpelaajia. Kommentoijat ihmettelevät, että noinko golfbägit menevät tavallisten turistien matkatavaroiden edelle?


Sata vuotta sitten Helsingistä taisteltiin – kaupunki kukistui päivissä MTV 07:44 11.04

Taistelut punaisten hallussa olleen Helsingin valtauksesta alkoivat sata vuotta sitten. Pääkaupunki kukistui vain muutamassa päivässä.


Paula Vesalalta harvinainen yhteiskuva poikansa kanssa - Julius, 10, on kuin nuori Lauri Ylönen! iltalehti 18:38 08.04

Paula Vesala julkaisi harvinaisen otoksen poikansa kanssa. Laulaja Paula Vesala on julkaissut yhteiskuvan Julius-poikansa kanssa. Kuvatekstistä käy ilmi, että parivaljakko on suuntaamassa Helsingistä takaisin Los Angelesiin. Artisti vitsailee tekstissä äitiydestä. - Ota vaan sä se tikkari ja ikkunapaikka! Mua ei haittaa mitenkään ja olen tottunut luopumaan lapsen parhaaksi, hän kirjoittaa kuvan oheen.


Mäntyharjun rataliikenneonnettomuuspaikkaa siivotaan edelleen - kaikki sunnuntain junaliikenne rataosuudella korvataan busseilla iltalehti 13:20 08.04

Lauantaina Mäntyharjulla suistui raiteilta myrkyllistä kemikaalia sisältänyt säiliövaunu ja onnettomuusalueen siivoaminen jatkuu vielä sunnuntaiaamuna. Liikennevirasto tiedotti varhain lauantaiaamuna, että vaarallisen aineen siirtäminen toisiin vaunuihin Mäntyharjun Kinnissä eilisen onnettomuuden jälkeen jatkuu. Aamun ensimmäiset junat, IC74 Kuopiosta Helsinkiin ja IC63 Helsingistä Kuopioon korvataan Liikenneviraston mukaan busseilla Hillosensalmi-Mäntyharju välillä. Liikennevirasto tiedotti sunnuntaina iltapäiväyhden jälkeen, että kaikki henkilöjunat välillä Mäntyharju - Hillosensalmi korvataan ennakkotiedoista poiketen linja-autoilla.


Mäntyharjun turman raivaustyöt haittaavat junien kulkua pitkälle iltapäivään iltasanomat 09:06 08.04

Aamun ensimmäiset IC-junat Kuopiosta Helsinkiin ja Helsingistä Kuopioon korvataan busseilla Hillosensalmi–Mäntyharju-välillä.


Mäntyharjun turman raivaustyöt haittaavat junien kulkua vielä aamupäivällä iltasanomat 09:01 08.04

Aamun ensimmäiset IC-junat Kuopiosta Helsinkiin ja Helsingistä Kuopioon korvataan busseilla Hillosensalmi–Mäntyharju-välillä.


Raivaus jatkuu Mäntyharjun onnettomuuspaikalla – haittaa junaliikennettä vielä aamupäivän MTV 08:26 08.04

Mäntyharjun junaonnettomuuden raivaustyöt haittaavat matkustajaliikennettä vielä aamupäivällä, kerrotaan Liikenneviraston rataliikennekeskuksesta. Aamun ensimmäiset IC-junat Kuopiosta Helsinkiin ja Helsingistä Kuopioon korvataan busseilla Hillosensalmi–Mäntyharju-välillä.


Mäntyharjun rataliikenneonnettomuuspaikkaa siivotaan edelleen - junaliikenne rataosuudella normalisoituu iltapäivällä iltalehti 08:21 08.04

Lauantaina Mäntyharjulla suistui raiteilta myrkyllistä kemikaalia sisältänyt säiliövaunu ja onnettomuusalueen siivoaminen jatkuu vielä sunnuntaiaamuna. Liikennevirasto tiedotti varhain lauantaiaamuna, että vaarallisen aineen siirtäminen toisiin vaunuihin Mäntyharjun Kinnissä eilisen onnettomuuden jälkeen jatkuu. Aamun ensimmäiset junat, IC74 Kuopiosta Helsinkiin ja IC63 Helsingistä Kuopioon korvataan Liikenneviraston mukaan busseilla Hillosensalmi-Mäntyharju välillä. Rataliikennekeskuksen liikennepäällikkö Timo Hämäläinen kertoi Iltalehdelle, että iltapäivällä junaliikenne onnettomuusalueella normalisoituu.


45-vuotias Kasparaitis Chelsea ja Manchester hampaista – Leijonat murjoi myrkkyvuodon vaikutuksista ”Vesi pitää ajaa pitävä pyyhkäisi ohi suoraan takaisin tarpeeksi itsetuntoa" Teräväinen Leijonien tiedä olenko onnekas valmistui 2005, mutta vasta vuorokausi ennen vesimassojen alla – villitsi Fuengirolassa – ylsi parhaaseen

Uutiset