Helena Sirén Gualinga, 17, taistelee ilmastonmuutosta vastaan Greta Thunbergin taustalla: "Tämä ei ollut valinta, synnyin tämän keskelle"

yle 18:18 11.10

Turussa opiskeleva nuori vaikuttaja aikoo palata Ecuadoriin jatkamaan taistelua alkuperäiskansojen puolesta.


Jannika B ja TTK-opettaja Aleksi Seppänen äimistyivät: ”Saimme yllättävän korkeat pisteet”

iltalehti 23:59 06.10

Jannika B on hyvää vauhtia nousemassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajasuosikiksi. Jannika B tanssiopettajansa Aleksi Seppäsen kanssa heittäytyi niin onnistuneesti tangon pyörteisin, että kaikki kolme tuomaria antoivat 9 pistettä, yhteensä siis 27 pistettä. – Nyt me näimme loistavaa tangoa. Upea liike, hieno koreografia, hieno tanssiasento ja mitkä jalkojen ojennukset, Helena Ahti-Hallberg kehui kohtalokasta tulkintaa Jorge Falcónin Pasionalista.


Helena Hämäläinen, 75, ei voi sietää rumuutta, joten hän siivoaa joka päivä tuntikausia lähiympäristöään

iltasanomat 10:00 05.10

Oman lähialueen kunnossapito tuo hyvää mieltä. HS Espoo tapasi kaksi vapaaehtoista, jotka raivaavat lähimetsäänsä itsensä ja muiden iloksi.


Katri Helenan rakas Tommi Liimatainen pitkästä aikaa julkisuudessa –paljasti muuttaneensa takaisin Tampereelle

iltalehti 09:46 05.10

Katri Helenan ”kalakaverinakin” muistettava manageri Tommi Liimatainen, 42, edusti perjantaina flunssaan sairastuneen naisystävänsä puolesta. Managerina työskentelevä Tommi Liimatainen, 42, saapui perjantaina Tampereelle julkistamaan yhden Suomen ensimmäisen Tähtikadun tähdistä. Kyseessä oli Liimataisen naisystävän, legendaarisen Katri Helenan tähti. Katri Helena joutui itse perumaan tulonsa paikalle, sillä oli sairastunut flunssaan.


Cheek ja Katri Helena saivat tähden katuun Tampereella – katso lähetys Walk of Famen avajaisista!

yle 10:54 04.10

Tähtikatuun ikuistettiin seitsemän musiikin suursuosikin nimet, joiden valintaan yleisö sai vaikuttaa.


Cheek ja Katri Helena saivat tähden katuun Tampereella – katso suoraa lähetystä Walk of Famen avajaisista!

yle 10:54 04.10

Tähtikatuun ikuistettiin seitsemän musiikin suursuosikin nimet, joiden valintaan yleisö sai vaikuttaa.


Sylvi-Helena, 26, on monisairas eikä hänellä ole mitään tuloja - Ei pääse eroon veloistaan

iltalehti 06:58 04.10

Raahelaista Sylvi-Helenaa haukutaan sosiaalisessa mediassa loiseksi. Raahelaisella Sylvi-Helenalla, 26, on yhdeksän eri sairausdiagnoosia. Tilanteensa vuoksi hän tippui työelämästä. Sylvi-Helena kertoo tarinansa Sami Kieksin Sinnittelyä nollatuloilla -ohjauksessa. Se kuuluu Some Deep Story -dokumenttisarjaan, joka kertoo suomalaisista köyhyysrajan alapuolella elävistä ihmisistä.


Eeva: Katri Helena valmistautuu luopumaan työstä: "En halua kuolla korkokengät jalassa"

mtv 15:43 03.10

74-vuotias laulaja on yrittänyt muistuttaa itselleen, ettei ura jatku ikuisesti. 


Eeva: Katri Helena uupui - tyttäret pakottivat perumaan kiertueen: ”Ymmärsin, etten halua kuolla korkokengät jalassa lavalla”

iltalehti 09:41 03.10

Iskelmätaivaan legenda Katri Helena, 74, kertoo Eeva-lehdessä terveysongelmien sysänneen syvään henkiseen pohdintaan. Iskelmälaulaja Katri Helena, 74, joutui keskeyttämään Alahärmän keikkansa huonovointisuuden takia juhannuksena 2018. Hän kertoo nyt Eevassa, että kyseisellä keikalla näkyi jo pitkään vaivannut uupumus. Tutkimuksissa löytyi myös kilpirauhasen vajaatoiminta. Tilanteen jälkeen omat tyttäret pakottivat Katri Helenan peruuttamaan syksyn kiertueen.


Maisa Torppa viettää polttarilomaa luksushotellissa Dubaissa – seurana Jari-Matti Latvalan Helena-äiti: ”Maailman ihanin anoppi”

iltasanomat 12:00 29.09

Maisa Torppa on toipumassa hyvää vauhtia sairauskohtauksestaan ja on viettänyt polttareitaan Dubaissa Helena-anoppinsa kanssa.


Uutuuskirja paljastaa: Kun aika on -hitistä tunnetun iskelmälaulaja Seija Simolan traaginen elämä: Menetti äitinsä, pikaero, euroviisufiasko...

iltalehti 14:44 25.09

Edesmenneen iskelmälaulaja Seija Simolan ääni on jäänyt elämään. Kun aika on... laulaa naisääni televisiomainoksessa. Sama ääni tulkitsee monta muutakin edelleen soivaa tunnettua sävelmää kuten Et itkeä saa Argentiina, Sulle silmäni annan ja Maritza. Hiteistä, äänestään ja 30-vuotisesta urastaan huolimatta Seija Simolasta ei tullut aikalaistensa Katri Helenan tai Paula Koivuniemen kaltaista tähteä.


Pitkälle keikkatauolle jäänyt Katri Helena tänään tv:ssä: ”Urani parhaat hetket on jo tehty”

iltalehti 07:45 24.09

Katri Helena ei tee enää suuria kiertueita, mutta loppuvuodesta hän nousee taas esiintymislavoille. Katri Helena jäi yllättäen pitkälle keikkatauolle viime vuoden kesällä. Myös syksyn 55-vuotisjuhlakonsertti peruttiin sairastelun vuoksi, kun selvisi, että laulaja kärsi kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Tänä vuonna sinivalkoinen laulaja palaa taas esiintymislavoille. Marraskuun lopulla hänet nähdään Järvenpäässä, joulukuussa Kirkkonummella, Hyvinkäällä ja Helsingissä.


Katri Helena kertoo tv:ssä salaman­lailla iskeneestä rakkaudestaan Timo Kalaojaan – häät ja vauva alle vuosi ensi­tapaamisesta: ”Se oli kohtaloa”

iltasanomat 07:34 23.09

Katri Helena kertoo Kuvia ja käännekohtia -ohjelmassa rakkaudestaan Timo Kalaojaan. Pari avioitui ja sai ensimmäisen lapsensa alle vuosi ensitapaamisensa jälkeen.


Elastisen koskettava Vain elämää -esitys saa VilleGallen itkemään – katsojat mykistyivät: ”Tän kauden Katri Helena ja Danny”

iltasanomat 21:23 20.09

Tänään Vain elämää -ohjelmassa vietetään VilleGallen päivää.


Elastisen koskettava esitys Vain elämää -ohjelmassa saa VilleGallen itkemään – katsojat mykistyivät: ”Tän kauden Katri Helena ja Danny”

iltasanomat 21:23 20.09

Tänään Vain elämää -ohjelmassa vietetään VilleGallen päivää.


Helena Lindgren ei järkyttynyt Loiri-kirjan yksityiskohtaisista paljastuksista – ”Olen itsekin harrastanut seksiä ja tiedän mitä se on”

iltasanomat 08:37 15.09

Helena Lindgren ei ihmettele, miksi Vesa-Matti Loiri on hurmannut vuosien saatossa niin monet naiset.


Naimisissa ollut Vesa-Matti Loiri iski silmänsä 19-vuotiaaseen Helena Lindgreniin Uuno-leffan kuvauksissa – näin Lindgren kommentoi paljastusta: ”Sielujen sympatiaa”

iltalehti 13:14 12.09

Vesa-Matti Loirin tuoreessa elämäkerrassa paljastettiin ensimmäistä kertaa, että Vesa-Matti Loirilla ja Helena Lindgrenillä oli kiihkeä suhde. Torstaina ilmestyneessä Vesa-Matti Loirista kertovassa Loiri. - elämäkerrassa (Otava) käydään laajasti läpi taiteilijan lukuisia naissuhteista. Ennen tätä teosta ei ole ollut yleisesti tiedossa, että Loirilla oli aikanaan suhde nuoreen Helena Lindgreniin.


Kirja paljastaa salaisen syrjähypyn: Loiri iski Helena Lindgrenin ollessaan naimisissa – Mona-vaimo soitti naiselle ja esitti erikoisen ehdotuksen

iltasanomat 08:22 12.09

Loiri-kirjassa paljastetaan, että Vesa-Matti Loirilla oli suhde Helena Lindgreniin 1970-luvulla hänen ollessaan vielä naimisissa.


Vesa-Matti Loirin kiihkeät suhteet julkkisnaisiin: Helena Lindgren, Carola, Marita Hakala, Virpi Miettinen, Lenita Airisto...

iltalehti 07:33 12.09

Elämäkerrassa Vesa-Matti Loiri avautuu naissuhteistaan, joista monet tapahtuivat julkisuudesta tuttujen kaunottarien kanssa. Jari Tervon kirjoittamassa uutuuskirjassa Loiri. (Otava) viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo elämänsä suurista rakkauksista ja kiihkeistä seksisuhteista julkisuudesta tuttuihin naisiin. Loirin kuvaillaan olleen nuorena näyttelijänä täynnä viriiliä seksuaalisuutta, joka veti puoleensa naisia. Joidenkin kanssa suhteet perustuivat vain fyysisyyteen, toisten kanssa Loiri jakoi syvää yhteyttä. Teatterikoulussa opiskellessaan alle parikymppinen Loiri paneutui äänen kehittämiseen viisikymppisen laulunopettajan kanssa. Heillä oli seksisuhde, ja rakastelua harrastettiin jopa koulun pianon päällä. Seksiystävä rakensi Loirille äänen, joka on kantanut nämä vuosikymmenet lavoilla.


- TPSn 3–0-voittoon! IS jättipalveluksen Suomelle kuolleita löytynyt Maaseudun Tulevaisuus Yli Pohjanpalolta ja Teemu pois Unicafesta – Teemu Pukki päästää vaati uhrinsa ”valmennuslippis” palasiksi

Hot topics