HS: Suomalainen Luottomies-komedia Emmy-ehdokkaaksi

iltalehti 15:01 20.09

Helsingin Sanomat uutisoi, että Ylen komediasarja tavoittelee kansainvälistä palkintoa. Jalmari Helanderin ohjaama Luottomies-komediasarjan toinen tuotantokausi on päässyt ehdokkaaksi kansainvälisen Emmy-gaalan short form -sarjojen kategoriaan. Luottomies kertoo kahden naapuruksen arkisista sattumuksista. Pääosia esittävät Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen.


Nuoret amerikkalaisnäyttelijät tähdittävät suomalaista sarjaa - ohjaaja Jalmari Helander ylistää: ”Hän on kuin nuori Brad Pitt”

iltalehti 01:20 15.09

Amerikkalaisnäyttelijät tähdittävät Jalmari Helanderin uutuussarjaa. Vantaan perukoilla sijaitsevaa teollisuushallia katsoessaan ei äkkiseltään arvaisi mitä se kätkee sisälleen. Teollisuushalli kun näyttää aivan, noh, teollisuushallilta. Sen sisällä kuvataan Jalmari Helanderin ohjaama Kalifornian kommando -sarjaa.


Keihästoivo Oliver Helanderin kisakunnosta rohkaisevia tietoja –? "Hyvillä mielin lähden Dohaan"

iltasanomat 16:45 13.09

Suomen keihäänheiton kauden kärkituloksen hallitsijan Oliver Helanderin kunnosta saatiin rohkaisevia uutisia.


Hyviä uutisia MM-kisojen keihäsjännäreille – OIiver Helanderin olkapää on heittokunnossa

yle 15:39 13.09

Oliver Helander sai hyviä uutisia torstain heittoharjoituksen ja perjantaisen lääkärin tarkastuksen jälkeen. Nuorukaisen olkapää kestää kisaamisen Dohassa.


Suomalaiselta keihästähdeltä ilouutisia: MM-kisat kutsuvat, olkapää kunnossa

MTV 15:26 13.09

Suomalainen keihäänheittäjä Oliver Helander kilpailee Dohan MM-kisoissa. Helander kokeili torstain heittoharjoituksessa aiemmin kipuilleen olkapään tilaa ja kävi perjantaina olkakirurgi ja ortopedi Harri Heliön tutkimuksissa.


Suomalainen keihäsguru huolissaan Oliver Helanderin tilanteesta, pelkää olympialaistenkin olevan vaarassa: ”Se on kriittinen paikka”

iltalehti 08:04 10.09

Tämä on keihäspörssin tilanne pari viikkoa ennen MM-Dohaa: Kirt suosikki, saksalaiset nousussa ja Yegokin nosti päätään. Valmentajaguru Kari Ihalaisella oli kesällä aikaa puuhailla muidenkin kuin keihäsasioiden parissa. SUL:n keihään lajivalmentajana pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt Ihalainen, 65, on nykyään Argentiinan parhaan keihäsmiehen Braian Toledon valmentaja.


Video: Huima pomppu! Keihäskarju Oliver Helander ylittää esteet kuin vettä vain - ”Hyppien kohti Dohaa”

iltalehti 07:14 05.09

Oliver Helander todistaa tuoreella videolla, että nykyajan keihäsmieheltä löytyy räjähtävyyttä muualtakin kuin heittokädestä. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Helander ylittää videolla todella lennokkaalla pompulla juoksuesteitä.


Vääntö on päättynyt: Lassi Etelätalo nousee Dohan keihäskolmikkoon, Toni Kuusela jää kotiin

yle 16:28 02.09

Etelätalon ohella Suomen Dohaan lähtevät keihäänheittäjät ovat Oliver Helander ja Antti Ruuskanen.


Keihäänheiton varamies miettii vielä MM-oljenkortta – "Sitten mennään"

MTV 15:29 02.09

Suomen joukkueeseen yleisurheilun MM-kisoihin Dohaan on nyt nimetty kaikki kolme keihäänheittäjää, kun Antti Ruuskasen ja Oliver Helanderin kanssa kisoihin sai paikan Lassi Etelätalo. Kotiin jääväksi varamieheksi nimetty Toni Kuusela pitää kuitenkin vielä MM-oljenkorren mielessään.


Nyt se on varmaa: Lassi Etelätalo on Suomen kolmas keihäsmies MM-kisoihin – alkukauden komeetta jää kotiin

iltalehti 15:19 02.09

Lassi Etelätalo on valittu Suomen kolmanneksi keihäsmieheksi Dohan MM-kisoihin. SUL täydensi Dohan MM-kisajoukkuetta kahdella urheilijalla. Keihäänheittäjä Lassi Etelätalo nimettiin kisajoukkueeseen. Samalla kotiin jääväksi varamieheksi nimettiin Toni Kuusela. Suomen kaksi muuta kilpailijaa miesten keihäässä ovat aiemmin nimetyt Oliver Helander ja Antti Ruuskanen.


Kolmas keihäsmies MM-kisoihin valittu – paikka Dohaan realismia vielä 6-7 suomalaisurheilijalle

MTV 14:55 02.09

Keihäänheittäjät Lassi Etelätalo ja Toni Kuusela on nimetty Suomen joukkueeseen yleisurheilun MM-kisoihin Dohaan, Suomen urheiluliitto SUL tiedottaa. Etelätalo lähtee kisoihin Antti Ruuskasen ja Oliver Helanderin rinnalla, Kuusela on kotiin jäävä varamies.


Asiantuntija analysoi jälleen sairauslomalle joutuneen Oliver Helanderin tilannetta: ”Se kortti kannattaa pelata loppuun asti”

iltalehti 13:39 28.08

Toni Roponen arvioi, että keihäänheittäjän tilanne MM-menestystä ajatellen on vaikea, muttei täysin mahdoton. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen arvioi, että jälleen sairauslomalle joutuneen keihäänheittäjä Oliver Helanderin, 22, tilanne Dohan MM-menestystä ajatellen on vaikea, muttei mahdoton. –?Uskon, että peli olisi laitettu välittömästi poikki, jos hän ei pystyisi heittämään. Helander heitti paluukisassaan Espoossa toissa sunnuntaina lika 85 metriä, jonka hän kylläkin astui yli. Se kertoi, että hän on kunnossa. Jos hän ei olisi kunnossa, ei tätä peliä pelattaisi, Roponen sanoo.


Käsi petti – keihästähti Oliver Helander joutuu sairauslomalle: ”Hän ilmoittaa heti, jos ei koe olevansa MM-kisakunnossa”

iltalehti 23:28 27.08

Suomalaisen olkapäähän laitettiin kortisonia. Keihäsmies Oliver Helander jätti sunnuntaina Ruotsi-ottelussa kolme viimeistä heittoaan väliin, kun olkapää kipeytyi. Olkapäässä on ollut repeämä viime kesänä Raaseporissa tulleen kaatumisen seurauksena.


Oliver Helander joutuu vaivojen takia sivuun – "Harmittava juttu"

MTV 20:53 27.08

Keihäänheittäjä Oliver Helander joutuu kahden viikon heittotauolle olkapäävaivojen takia, tiedottaa Urheiluliitto. 


Olkapäävaiva pakottaa Oliver Helanderin kahden viikon heittotauolle – joutuu jättämään odotetun maaottelun väliin

iltasanomat 20:50 27.08

Suomen Urheiluliitto tiedottaa, että keihäänheittäjä Oliver Helander pitämään kahden viikon heittotauon olkapäävaivan johdosta.


Oliver Helanderin olkapään tilanteesta lisätietoa – jättää väliin Eurooppa–USA-ottelun

yle 20:36 27.08

Oliver Helander joutuu pitämään kahden viikon heittotauon.


Oliver Helanderin olkapäävaivasta lisätietoa – jättää väliin Eurooppa–USA-ottelun

yle 20:36 27.08

Oliver Helander joutuu pitämään kahden viikon heittotauon.


Käsi petti – keihästähti Oliver Helander joutuu sairauslomalle

iltalehti 20:34 27.08

Suomalaisen olkapäähän laitettiin kortisonia. Keihäsmies Oliver Helander jätti sunnuntaina Ruotsi-ottelussa kolme viimeistä heittoaan väliin, kun olkapää kipeytyi. Olkapäässä on ollut repeämä viime kesänä Raaseporissa tulleen kaatumisen seurauksena.


Asiantuntija ja valmennusjohtaja selittävät karua löylytystä juoksumateriaalin puutteella: "Ruotsi on meitä yksinkertaisesti parempi yleisurheilussa"

yle 08:12 26.08

Oliver Helanderin olkapäävamma huolestuttaa SUL:n valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkolaa. Suomen keihäänheiton tilanteessa on kuitenkin hopeareunus.


Pitäisikö Suomen keihästähden kieltäytyä MM-kisoista? – Antero Mertarannalta kova ehdotus

MTV 06:33 26.08

Oliver Helander valitteli Ruotsi–Suomi-yleisurheilumaaottelun keihäänheiton jälkeen Tukholmassa olkapäänsä huonoa kuntoa ja kertoi Ylelle "tarvitsevansa ehkä kilpailutauon". C Moren selostaja Antero Mertaranta esitti jo huolensa MM-kisojen suhteen, mutta esitetään kova kysymys. Tulisiko 22-vuotiaan Helanderin ylipäätään lähteä Dohaan, jos suurena riskinä on olkapään hajoaminen?


Ässien ex-kapteeni lopettaa avaa kautensa TUTOssa jonka merkitys on kohta valmis, kokeiltiin palkattua trubaduuria Niinistö, Merkel ja pisteiltä Singaporen Rasistiset huutelut Italian Rauhanajan suurin sähkötupakan käyttäjiä – Vuoden Urheilija -valintaan

Hot topics