F1-media antaa surkeat arvosanat suomalaisille – ”Pahinta on, että Valtteri Bottas suostuu tähän kaikkeen”

iltalehti 15:16 23.09

Kansainvälinen F1-media on jälleen arvioinut kuskikohtaiset suoritukset Singaporen GP:ssä. Autosport-lehti antaa ainoan täyden kympin kisan kakkoseksi ajaneelle Charles Leclercille. Sen mukaan kaikkein huonoimmin Marina Bayn pätsistä suoriutuivat Lance Stroll, Romain Grosjean ja Kimi Räikkönen, joille kaikille lehti antoi arvosanan viisi. Räikkönen on heistä ainoa, joka ei päässyt ruutulipulle asti. Voidaankin sanoa, että kolari Daniil Kvjatin kanssa lopetti suomalaisen GP-kärsimyksen.


Miksi Suomi on hukattujen lupausten maa? Tyly tilasto näyttää, että yleisurheilun superkyvyt on tuhottu: ”Meillä harjoitellaan väärin”

iltalehti 06:07 23.09

Peräti 43 suomalaista on voittanut 2000-luvulla yleisurheilun juniorien arvokisamitalin. Vain kaksi heistä on kehittynyt aikuisten sarjan mitalistiksi. Miksi? Kuka muistaa Tuomas Laaksosen? Entä Sanna Saarmanin, Mikko Halvarin tai Mika Vasaran? Onko Arno Laitinen tuttu nimi? Neljän ensin mainittua ovat alle 18- tai alle 20-vuotiaiden MM-mitalisteja. Laitinen on moukarinheitossa alle 20-vuotiaiden Euroopan mestari kaudelta 2007.


”Onko Rinne päättänyt, että hän voi ottaa brexitin omiin käsiinsä?” – pää­ministerin brexit-puheista vaaditaan selvitystä suuressa valio­kunnassa

iltasanomat 17:30 21.09

Rinne sanoi keskiviikkona, että Britannialla on syyskuun loppuun asti aikaa antaa esityksensä hallitsemattoman brexitin välttämisestä.


Nuorelle ja nälkäiselle Cristiano Ronaldolle hampurilaisia tarjonnut nainen ilmoitti itsestään: "Hän oli heistä ujoin"

MTV 22:15 20.09

Cristiano Ronaldo kertoi koskettavan tarinan nuoruudestaan, missä kolme naista tarjosi nuorelle ja nälkäiselle Ronaldolle hampurilaisia tämän asuessa Lissabonissa. Nyt yksi naisista on tullut esiin ja ottanut Ronaldon illalliskutsun avosylin vastaan.


Pohjoisamerikkalaissivusto: Tällaista sopimusta Colorado tarjoaa Mikko Rantaselle

iltasanomat 18:34 20.09

Mikko Rantasen sopimustilanne on yksi NHL:n kuumimmista puheenaiheista.


Kohdun voi vuokrata kymppitonneilla – IS vieraili ukrainalaisella sijaissynnytys­klinikalla, jossa on myös suomalaisia asiakkaita

iltasanomat 06:01 20.09

–?Suomalaiset asiakkaat alkoivat tulla meille nelisen vuotta sitten. Suurin osa heistä tulee hankkimaan munasoluja, jotkut myös sijaissynnytysjärjestelyihin.


Amissit jäivät kiinni ratsujuopumuksesta – vankkureissa valtavat poppivehkeet

stara 19:20 18.09

Amissit tunnetaan tiukan uskonnollisesta ja askeettisesta elämätyylistään. Joskus osa heistäkin


Viihdelehti Stara.fi

stara 19:20 18.09

Amissit tunnetaan tiukan uskonnollisesta ja askeettisesta elämätyylistään. Joskus osa heistäkin


Tutkimus: ”Isis-vaimoilla” on usein ollut aktiivinen rooli järjestössä – ”Jos naiset tuodaan takaisin, voimme säilyttää kontrollin heistä”

iltasanomat 15:17 18.09

Virkakoneisto on sisäministeriön mukaan varautunut kaikin tavoin siihen, että al-Holin Isis-leiriltä palaa ihmisiä Suomeen.


Ensitreffit alttarilla: Ollin ja Katjan suhde rakoilee - naurettavaa vääntöä jopa kauppakassista: ”Alemmuuden ja riittämättömyyden tunnetta”

iltalehti 08:08 18.09

Piikittelevän huumorin piti yhdistää Ollia ja Katjaa, mutta siitä onkin muodostunut suhteessa yksi kompastuskivi. Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa pariskunnat muuttavat saman katon alle. Katja ja Olli ovat päättäneet asua Ollin kotona, sillä tämän asunto on isompi - ja siellä asustelee Ollin Nuu-Nuu-kissa, jolle muutto toiseen kämppään olisi rasite. Ennen muuttoa Olli kertoo huolenaiheistaan kameralle. Hän harmittelee, että häistä lähtien elämä on ollut yhtä vuoristorataa, jonka vaunu on nyt jämähtänyt ala-asentoon. Hän on pohdiskellut tuleeko suhteesta lopulta yhtään mitään.


Alpo Suhonen kertoo terveysmurheistaan: ”Ei ole hengenvaaraa” – kirjaprojekti viivästyy

iltalehti 18:11 17.09

Alpo Suhosen kirjaprojekti viivästyy. Terveysmurheissa ei kuitenkaan ole miehen mukaan kyse mistään vakavasta. Jääkiekkovalmentajana mainetta niittänyt Alpo Suhonen työstää parhaillaan kirjaa Markku Kanervasta, joka on hyvin lähellä luotsata Suomen jalkapallomaajoukkueen ensimmäistä kertaa arvokisoihin. Valmentaja-teoksessa Suhonen pyrkii avaamaan Kanervan ajatuksia muun muassa johtamisesta ja pelaamisesta, ja Into-kustantamon aiemman tiedon mukaan kirjan oli määrä ilmestyä lokakuun ensimmäisenä päivänä. Nyt päivämäärää on lykätty.


Pate Mustajärvi tuo julki itsestään puolen, jota ei ole ennen nähty – Popeda-tähti on muuttunut mies: ”Minun ei tarvitse enää todistella mitään”

iltasanomat 07:01 16.09

Pate Mustajärvi on tehnyt musiikkia yli 40 vuotta, mutta nyt, 63-vuotiaana hän tuntee itsensä kyllin vahvaksi kirjoittamaan lauluja kaikkein henkilökohtaisimmista aiheistaan – jopa äkkirakastu?misestaan.


Yllätyskäänne Selviytyjissä: ulos äänestetty sai jäädä saarelle - yksi jaksamistaan uhonnut kilpailija luovutti: ”Kestin kuusi päivää ja lähti 6,5 kiloa”

iltalehti 21:00 15.09

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -ohjelmassa yksi kisaaja luovutti pelin ja lähti omasta tahdostaan pois kisasta. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Sunnuntai-iltana televisioidussa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa julkkisten Kuwago-heimo kärsi jälleen rökäletappion tavisten Carabao-heimoa vastaan. Julkimot ovat tähän mennessä hävinneet kaikki neljä ohjelmassa järjestettyä kisaa. Osuutta asiaan saattoi olla sillä, että julkkiksilla kesti viisi päivää saada leirinuotio syttymään ja ruoka tulille. Energiavajeessa kisaaminen kävi kaikkien voimille. Tie vei siis jälleen heimoneuvostoon ja porukan oli äänestettävä yksi joukostaan ulos. Juhani Koskinen oli löytänyt aiemmin koskemattomuusamuletin, josta hän kertoi Petra Garganolle, Taina Ojaniemelle ja Sara Siepille. Juhani vakuuttui muiden heimolaisten puheista siitä, että hän ei ollut putoamisvaarassa, joten hän ei käyttänyt amulettia. Amuletti on voimassa siihen saakka, kunnes heimot yhdistyvät.


Rikkaat teinit maksavat tuhansia euroja saadakseen kuvan tälle Instagram-tilille

stara 13:20 15.09

Joillain nuorilla on aivan liikaa rahaa, ja monet heistä näyttävät


Mitä tapahtui ikonisen Tuulen viemää -suurelokuvan tähdille? Aikansa palvotuin kaunotar eli häikäisevän ja traagisen elämän

iltasanomat 12:29 15.09

80 vuotta sitten ensi-iltaan tullut Tuulen viemää on elokuvahistorian suurteos, joka teki tähdistään palvottuja legendoja. Heistä monen elämä päättyi viisikymppisenä.


Kommentti: Suomalainen e-urheilu ansaitsee lisää suurtapahtumia, mutta aikataulujen paukkuminen on myrkkyä katsojille

yle 11:55 15.09

Virheistään huolimatta e-urheilun ensiesiintyminen areenamittaluokassa oli onnistunut, Yle e-urheilun Jaakko Palvaila arvioi.


Vesa-Matti Loirin yllättävä paljastus Spedestä – raha-asiat hiersivät välejä: ”Meistä ei koskaan tullut ystäviä”

iltalehti 22:25 13.09

Vaikka Vesa-Matti Loiri ja Spede tekivät vuosikausia yhteistyötä, ystäviä heistä ei koskaan tullut. Vesa-Matti Loirin ja Pertti ”Spede” Pasasen yhteistyön yksi tunnetuimmista hedelmistä oli Uuno Turhapuro -elokuvat. Kansallisteatterin yleisötilaisuudessa Loiri paljasti, etteivät he koskaan Speden kanssa ystävystyneet. Välejä hiersi raha-asiat.


Osa ihmisistä saa suunnatonta mielihyvää tavallisista arkisista äänistä – testaa oletko yksi heistä!

yle 15:00 13.09

ASMR-sensitiivinen voi saada nautintoa paitsi kuiskauksista myös hiusten harjaamisesta tai löllyvän massan puristelusta.


Britanniassa korkein Hauken mm. Niinistö, Merkel myydään kympeillä – ollutta hyökkääjää on 15-vuotias tyttö painoarvoa puutteellisten pakkausmerkintöjen tällainen on ”Operaatio THL varoittaa sähkötupakan yllättäen ilmastokokoukseen –

Hot topics