Puolustajalupaukset Heiskanen ja Juolevi mukana ? Leijonien joukkue Ruotsin turnausviikolle jatkoaika.com 21:55 23.04

Suomen maajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki on nimennyt joukkueen viimeiselle leiriviikolle ennen MM-kisoja. Viikon aikana pelataan Ruotsin Euro Hockey Tour -turnaus, jonka jälkeen julkistetaan lopullinen kisamiehistö.


Kuva: Onko Mestis-pokaali todella säpäleinä? KeuPan päävalmentaja: ”Lähetetään vaikka poliisille kuva” iltalehti 15:09 18.04

Sosiaalisessa mediassa levisi tiistaina kuva, jossa Mestis-pokaali olisi täysin hajalla. KeuPa HT voitti maanantaina Mestiksen mestaruuden. Keuruulaisten päävalmentaja Mikko Heiskanen kertoi Iltalehdelle puhelimessa keskiviikkona, että mestaruusjuhlat ovat olleet railakkaat. - Meidän koko peli oli tällä kaudella raikasta, joten oli myös raikkaat juhlat. Tässä on saunottu, halailtu ja kaikennäköistä keksitty poikien kanssa. Oikein hyvin on mennyt, ei ole ollut ongelmia. Hauskaa on ollut.


Leijonille huippu-uutinen! Miro Heiskanen mukaan MM-leirille – sitten tähtäin siirtyy NHL:ään MTV 14:57 17.04

Leijonat saa kaivatun nimen puolustukseensa, kun Helsingin IFK:n Miro Heiskanen liittyy MM-leirivahvuuteen ensi viikolla.


Nyt on Nordiksella mekkalaa - HIFK:n supertalentti Miro Heiskanen näytti laukauksen laatua iltalehti 19:19 05.04

Kärpät-HIFK-välieräsarjan toinen ottelu on vauhdissa Helsingin Jäähallissa. IFK voitti tiistaina Oulussa 4-1. Vaikka se oli välierien avausottelu, peli jäi tunnetasolla ja intensiteetiltään vajaaksi - etenkin Kärpiltä. Yleisömääräkin oli pettymys, 4447. Torstai-ilta Nordenskiöldinkadulla on toista maata. Tunnetusti äänekkäät IFK-fanit kannustavat omiaan kunnon volumella.


Ranteet lukkoon! – Miro Heiskanen räjäytti kotiyleisön riemuun MTV 18:50 05.04

Miro Heiskanen laukoi HIFK:n johtoon Kärppiä vastaan pelattavassa toisessa välierässä.


HIFK ryösti kotiedun itselleen - Kärpät kaatui Oulussa iltalehti 20:59 03.04

HIFK kaatoi Kärpät Raksilassa välieräsarjan ensimmäisessä pelissä 4-1. Ottelun avausmaalin iski Juha Jääskä, joka pääsi naulaamaan kumilätkän ohi Veini Vehviläisen ajassa 12.22. Hyvän syötön IFK-hyökkääjälle tarjoili Miro Heiskanen. Seuraavan kerran kiekko poimittiin verkosta vasta kolmannessa erässä, kun Vili Sopanen siirsi helsinkiläiset kahden maalin johtoon. Laitahyökkääjä pääsi puttaamaan Oliwer Kasken tarjoileman namupalan takatolpilta tyhjään reppuun ajassa 41.47.


Miro Heiskanen mediahuomiosta: "Ei aina mitään herkkua ole, mutta ei se nyt haittaakaan" uusisuomi 15:33 21.03

Yksi jääkiekon Liigan pudotuspelien kiinnostavimmista pelaajista on HIFK:n nuori puolustaja Miro Heiskanen. Nuori puolustaja ei varsinaisesti nauti saamastaan huomiosta, mutta Heiskanen tietää, että se on osa jääkiekkoilijan ammattia.


JYP-HIFK, taistelupari: Mikko Mäenpää vastaan Miro Heiskanen jatkoaika.com 08:39 21.03

Lepääkö HIFK:n puolustuskaluston kiekollinen osaaminen liikaa Miro Heiskasen varassa? Löytyykö JYPiltä vastaus Heiskasen loistoon esimerkiksi kokeneen Mikko Mäenpään muodossa? Entä kuka on JYPin jokerikortti puolivälieriä ajatellen? Näitä asioita käsitellään JYPin ja HIFK:n välisen ottelusarjan taisteluparin kohdalla.


Jo toinen romahdus Pohjois-Savossa samana päivänä: nyt katto tuli alas Keiteleellä iltalehti 22:15 19.03

Katto romahti luultavasti lumen painosta. Sahatavaran lastausterminaalin katto sortui osittain maanantai-iltana Keiteleellä Pohjois-Savossa. Lastausterminaalissa oli noin 12 000 neliötä, ja katto romahti noin 2 500 neliön alalta. Onnettomuudessa ei loukkaantunut kukaan. Päivystävä palomestari Arto Heiskanen kertoo, että katto romahti todennäköisesti lumen painosta. Heiskanen ei vielä osannut kertoa asiasta enempää kymmenen aikaan illalla, sillä pelastuslaitos saapui vasta tapahtumapaikalle.


autoja työssään ja henkilöstön epäasiallisen kohtelun huolta Raumalla Ajoi hurja määrä Jari Lindström uupumuksestaan johtaa jo neljällä käräjiä Nyt kertovat EU-budjettineuvotteluista luku kertoo miten Matleenan Meksikolaisräppäri tunnusti liuottaneensa NHL-tähdellä hurja nousta seisomaan palaa perinteisesti palkkioita korotetaan yli pelaamisesta Raumalla Ajoi poliisi­auton selättänyt pitkäaikaisen vammansa Skripalit olleet ensimmäisiä Suomen syntyvyys toisen laukauksen” tumppasi Väyrysen uimahallissa ”Joku uudet hampaat, Uusi hanke vakiovihje Mestaruusveto Veikkausliiga Kolistaako – futisfanit ryntäsivät – tuomittiin kahdeksi ”Michelle, taisit napata

Uutiset