Mestis-kierros: Miten onnistuu toipuminen tylyistä tappioista? jatkoaika.com 10:00 16.12

Perjantain kierroksen myötä IPK ja Ketterä aloittivat joulutauon, mutta kymmenen joukkuetta nähdään pelaamassa vielä lauantaina. Ohjelmassa on jumbofinaali Heinolassa sekä perinteikkäiden Mestis-seurojen kohtaaminen Joensuussa.


Linja-auto valui 30 metriä ja rysähti toista linja-autoa päin Heinolassa MTV 21:58 15.12

Heinolassa linja-auto on valunut alamäkeen päin toista linja-autoa.


Juha Mieto lataa täyslaidallisen sosiaalisen median suurkuluttajille: ”En ole koskaan kirjoittanut edes tekstiviestiä, enkä kirjoita” iltalehti 16:53 13.12

Hiihtolegenda ei piittaa nykyajan hömpötyksistä. Hän käyttää viestinnässään puhelinta ja joskus sähköpostia. Hiihtolegenda Juha Mieto kertoi tiistaina Heinolassa vieraillessaan Peltosen suksitehtaalla, ettei piittaa sosiaalisen median kuluttajista. - Mitä elämää se semmonen on, kun roikutaan jossain feispuukeissa ja tvittereissä, Mieto äimistelee.


Tunnetko kuvassa näkyvää miestä? Poliisi pyytää apua kassakaappivarkauden selvittämisessä MTV 11:28 12.12

Hämeen poliisi tutkii Heinolassa joulukuun alussa tapahtunutta varkautta, jossa kaupan kassakaapista vietiin rahaa.


Poliisi pyytää apua kassikaappivarkauden selvittämisessä: Tunnetko kuvassa näkyvää miestä? MTV 11:28 12.12

Hämeen poliisi tutkii Heinolassa joulukuun alussa tapahtunutta varkautta, jossa kaupan kassakaapista vietiin rahaa.


Oletko nähnyt tätä miestä? Poliisi pyytää yleisöltä apua kassakaappivarkaan löytämisessä iltalehti 10:26 12.12

Mies anasti Heinolassa myymälän kassakaapista rahaa. Hämeen poliisi tutkii Heinolassa rikosasiaa, jonka selvittämiseen poliisi pyytää yleisöltä tunnistusapua. Heinolassa anastettiin 2. joulukuuta erään kauppaliikkeen takahuoneessa sijaitsevasta kassakaapista rahaa liikkeen aukioloaikana. Samalla anastettiin liikkeen henkilökunnalle kuuluvaa omaisuutta, poliisi tiedottaa.


Kassakaappivaras iski Heinolassa – tunnistatko turvakameraan tallentuneen henkilön? iltasanomat 10:05 12.12

Turvakameran tallentamalla henkilöllä saattaa olla tietoa kassakaappivarkaudesta.


Auto suistui betonikaiteeseen ja kiepsahti katolleen keskelle motaria - kuljettajaa ei löytynyt mistään iltalehti 11:38 28.11

Hinauskuntoon romuttuneen auton kuljettajaa etsittiin poliisikoiran avulla lähistöltä tuloksitta. Heinolassa tapahtui maanantain ja tiistain välisenä yönä raju liikenneonnettomuus. Moottoritiellä Myllyojalla heti puolenyön jälkeen henkilöauto suistui kulkusuunnassaan oikealla olleeseen betonikaiteeseen ja pysähtyi katolleen keskelle ajorataa. Auto oli tullut Lahden suunnasta kohti Heinolaa ja muiden tielläliikkujien mukaan ohitellut käyttäen reilua nopeutta.


Minne katosi autonsa katolleen ajanut kuljettaja Heinolassa? iltasanomat 08:01 28.11

Auton katto oli kasassa ja turvalaitteet olivat lauenneet, mutta kuljettaja ei ollut onnettomuuspaikalla.


Lantta rankaisi vanhaa joukkuettaan jatkoajalla jatkoaika.com 22:23 15.11

Peliittojen entiset pelaajat olivat isossa roolissa SaPKon vierasvoitossa Heinolassa. Peliitat pyristeli ottelussa jatkoajalle maalivahti Sami Sunin torjunnoilla, mutta Jaakko Lantan pikamaalin myötä kaksi pistettä matkasi Savonlinnaan 3-4 tuloksella.


Chileläiskolmikon asuntomurtovyyhti syyteharkintaan - tekotapa aina sama: nainen soitti ovikelloa, miehet murtautuivat iltalehti 11:39 07.11

Hämeen poliisi on saanut valmiiksi viime elokuussa kiinni otetun chileläisen kolmikon asuntomurtosarjan tutkinnan. Hämeen poliisi on saanut valmiiksi viiden asuntomurron sarjan tutkinnan. Murroista on ollut vangittuna chileläinen kolmikko, joka otettiin elokuussa kiinni takaa-ajon päätteeksi Hausjärveltä. Viranomaisten mukaan kahden miehen ja yhden naisen seurue ehti olla Suomessa vain kolme päivää ennen kiinnijäämistään. Kolmikko teki asuntomurtoja Hollolassa, Heinolassa, Lahdessa, Ahtialassa ja Nastolassa. Tekotapa oli kaikissa sama: nainen soitti ovikelloa, ja kun varmistui että talo on tyhjillään, miehet murtautuivat asuntoon takakautta joko oven tai ikkunan rikkomalla. Kaikki murrot tehtiin päiväsaikaan.


Heinolassa maali-iloiteltiin ja tapeltiin - "Hyvin erikoinen peli" jatkoaika.com 20:26 04.11

Lauantai-illan Mestis-ottelu Heinolassa alkoi hitaasti, mutta muuttui erittäin vauhdikkaaksi ja tapahtuma täyteiseksi. Peliitat ja RoKi intoutuivat mätkimään vuorollaan maaleja peräti 11 kertaa. Tunteiden räiskyntääkin näkyi kahden ulosajon verran.


Nuorehkon naisen ruumis löytyi vedestä Heinolassa iltalehti 15:48 31.10

Heinolan keskustan lähistöltä Päijät-Hämeestä löytyi tiistaina vedestä kuollut nuorehko nainen. Pelastuslaitos sai tehtävän ihmisen pelastamiseksi vedestä Piestanyn Rantatielle noin kello 11.30. Vainaja oli ehtinyt olla vedessä melko lyhyen aikaa, ehkä vain tunteja, kertoi poliisi tiistaina iltapäivällä. Aluksi viranomaiset arvioivat, että kuollut oli ollut järvessä jo pitkään.


Pitkään vedessä ollut vainaja löydettiin Heinolassa iltasanomat 12:49 31.10

Heinolan keskustan lähistöllä Päijät-Hämeessä löydettiin tänään vedestä vainaja.


Pitkään vedessä ollut vainaja löydettiin Heinolassa iltalehti 12:44 31.10

Heinolan keskustan lähistöllä Päijät-Hämeessä löydettiin tänään vedestä vainaja. Pelastuslaitos sai tehtävän ihmisen pelastamiseksi vedestä Piestanyn Rantatielle noin kello 11.30. Poliisi ja pelastuslaitos kertoivat, että kuollut oli ollut vedessä jo pitempään.


Peliitoilta karmaiseva sulaminen – Väliharjun pimahtaminen maksoi loputkin pisteet jatkoaika.com 21:49 28.10

Revanssihenkeä uhkunut Peliitat vei TUTO Hockeyta kotijäällään Heinolassa. Peliitat johti ottelua kolmannessa erässä 4-1, kunnes tapahtui jotain karmaisevaa. Heinolalaisten maalivahdin raivonpurkauksen myötä kotijoukkue jäi nuolemaan jälleen näppejään.


Sulkavalle nousee jättimäinen silta: katso komeat havainnekuvat iltalehti 19:07 19.10

Sulkavan Vekaransalmeen rakennetaan 639 metrin mittainen silta, joka korvaa lossiliikenteen. Sulkavan kunnassa sijaitsevaan Vekaransalmeen nousee valmistuessaan Suomen viidenneksi pisin silta. Arvioiden mukaan vuoden 2019 loppuun mennessä valmistuvan sillan pituus on 639 metriä, leveys 9,5 metriä ja alikulkukorkeus 24,5 metriä. Suomen pisin silta on tällä hetkellä 1 045 metrin mittainen Raippaluodon silta Mustasaaressa. Vekaransalmeen nousevaa jättisiltaa mittavampia ovat myös Tähtiniemen silta Heinolassa, Kärkistensalmen silta Korpilahdella ja Puumalansalmen silta (Saimaan silta) Puumalassa.


Uutiset