Valtio laittoi Tornion tullirakennuksen myyntiin – vain 30 metrin päässä Ruotsin rajasta

iltasanomat 19:07 11.09

Tornion tullin johtajan Juha Heikkilän mukaan kiinteistökauppa ei vaikuta Tullin toimintaan Torniossa.


Lääkäri Antti Heikkilä syyllistyi kunnianloukkaukseen, mutta selvisi ilman rangaistusta

yle 12:46 11.09

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden mukaan Heikkilä ja asianomistaja ovat riidelleet jo useita vuosia.


Salibandymiehet taipuivat Ruotsille – Suomen päävalmentaja ei murehtinut: "Tasurin olisi peli ehkä ansainnut"

yle 23:22 07.09

21-vuotias Oskari Heikkilä avasi maalitilinsä miesten maajoukkueessa komeasti kahdella osumalla.


Lääkäri Antti Heikkilälle syyte kunnianloukkauksesta – Syyttäjä: Liittyy somekirjoitteluun

yle 19:17 02.08

Loukkauksen kohteena ollut henkilö on arvostellut Heikkilän kirjoittamaa kirjaa Lääkkeetön elämä.


Angry Birds -elokuva 2:ssa ääninäyttelevät suomalaistähdet - Tommi Korpela lintu-roolistaan: ”Oli helppo samaistua”

iltalehti 12:46 26.07

Elokuussa ensi-iltansa saavassa Angry Birds -elokuva 2:ssa näyttelevä Korpela kiittelee työryhmää. Angry Birds -elokuva 2:ssa kuullaan useiden tunnettujen suomalaistähtien ääntä. 9. elokuuta elokuvateattereissa nähtävässä elokuvassa näyttelevät muun muassa Riku Nieminen, Joonas Saartamo, Tommi Korpela ja Pirjo Heikkilä. Elokuvan ääninäyttelyä suunnittelee Antti L. J. Pääkkönen. Elokuvassa tullaan kuulemaan yllättäviäkin roolisuorituksia esimerkiksi radiopersoona Veronica Verholta, räppäri Etalta, radiojuontaja Sami Kuroselta ja laulaja Kalle Lindrothilta.


Heikkilä ampui EM-kultaa Euroopan ennätyksellä: "Hieno olo"

MTV 07:19 12.07

Suomen Ida Heikkilä ampui liikkuvan maalin normaalijuoksujen tyttöjen EM-kultaa Unkarin Gyenesdiasissa. Heikkilän tulos 553 on uusi Euroopan ennätys. Suomalaismenestyksen täydensivät joukkuepronssia ottaneet miehet.


Satu Tuuli Karhu on viettänyt kesän rippileiritunnelmissa - uutuuselokuvan pääosissa loistavat nuoret

iltalehti 14:38 06.07

Pincho Nationin kutsuvierasavajaisiin saapunut näyttelijä Satu Tuuli Karhu kertoi kesästään Iltalehdelle. Satu Tuuli Karhun kesä on sujunut vauhdikkaasti Kirkkonummella rippileirille suuntautuvan elokuvan kuvauksissa. Elokuva kulkee työnimellä Eden ja sen ohjaa Ulla Heikkilä. – Elokuvassa nuoret ovat pääosassa ja Tommi Korpelan kanssa näytellään pappeja. On ollut aivan ihanaa, säätkin ovat osuneet kohdalleen, Karhu jutteli.


Kattilakosken perheen puutarha on mielikuvituksellisen upea - kurkista Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuvan kulisseihin!

iltalehti 06:11 01.07

Värikästä koko perheen elokuvaa tähdittävät uudet lapsitähdet. Sinikka ja Tiina Nopolan suositun kirjasarjan Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -kirjaan perustuvan elokuvan kuvaukset pyöräytettiin käyntiin Helsingissä kesäkuussa. Pääosissa nähdään 8-vuotiaat Emelia Levy (Heinähattu) ja Matilda Pirttikangas (Vilttitossu). Kattilakosken perheenäitinä häärää Niina Lahtinen ja isänä Joonas Nordman. Janne Kataja jatkaa Isonapa-poliisina ja aisaparikseen Rillirouskuksi on kiinnitetty Lari Halme. Alibullenin neiteinä nähdään Pirjo Heikkilä ja Krisse Salminen. Opettaja Annukan rooliin hyppää Aksa Korttila. Elokuvan juonesta on paljastettu hitunen julkisuuteen. Heinähattu on juuri aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, koska hänellä ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, keksii Vilttitossu ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin hän itse. Asiasta seuraa soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan isä, äiti, Alibullenin neidit sekä kyläpoliisit.


"Onko tätä pakko käyttää" – Sonja Heikkilä kehittää uusia ja ihmeellisiä liikenteen palveluita, mutta ei pakota autoilijoita niihin

yle 06:05 24.06

Suomessa sähköautoilun yleistymistä ei ole liikenteen asiantuntijan mielestä edistetty kovin innokkaasti.


Sara Chafak näyttelee seksikästä pahista Kim Heroldin musiikkivideolla - ryöstää pankin

iltalehti 12:41 14.06

Kim Herold julkaisi tänään uuden musiikkivideon, jota tähdittää Sara Chafak. Selviytyjät Suomi -ohjelman viime kauden finaalitaistoon yltänyt Kim Herold julkaisi tänään perjantaina Dancing Till I Die -uutuuskappaleeseensa musiikkivideon. Videolla kuumana pääpahiksena loistaa vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak. Mukana on myös muita julkisuudesta tuttuja kasvoja: Tanssii Tähtien kanssa -tanssiopettajat Ansku Bergström, Katri Mäkinen ja Janne Talasmaa, Hunks-tanssija Jucci Hellström ja näyttelijä Pelle Heikkilä.


Karmea tilasto: Ruotsi 40, Norja 23 ja Suomi 17 yleisurheilumitalia! Asiantuntija ilmoittaa, miksi suomalaiset saavat nykyisin jopa norskeilta nokkaan

iltalehti 09:00 02.06

Yleisurheilun 2000-luvun arvokisojen mitalisaldo osoittaa, miten pahasti Suomi on jäänyt muiden Pohjoismaiden kyydistä. Tukholman torstain Timanttiliigan osallistujaluettelo oli suomalaisittain tragikoomista luettavaa. Mukana oli vain kolme urheilijaa: Arttu Kangas kuulassa, Joonas Rinne 800 metrillä ja Niklas Heikkilä 1 500 metrillä.


Kohuvalmentaja Titta Heikkilä puolustautuu tänään tv:ssä: ”Minulle ei ole koskaan ollut ongelma, että kaikki eivät pidä tyylistäni”

iltalehti 08:59 02.06

Joukkuevoimistelun valmentaja Titta Heikkilä kiistää väitteet alistamisesta ja nöyryyttämisestä. Jo tuoreeltaan Heikkilä kiisti osan syytöksistä. Iltalehdessä hän irtisanoutui marraskuun lopussa haukkumisesta, alistamisesta, liian tiukan painokurin pitämisestä sekä siitä, että hän olisi ottanut jonkun silmätikukseen. Heikkilä koki myös soveltuvansa lasten ja nuorten valmentajaksi. Päinvastaisten epäilyiden hän uskoi olevan peräisin "tosi vanhoista jutuista", joiden jälkeen hän kertoi kasvaneensa valmentajana ja ihmisenä. Tänään Heikkilä vastaa syytöksiin myös televisiossa Sportliv-ohjelmassa Teemalla \& Femillä.


Titta Heikkilä luotsasi Minetit Suomen mestaruuteen – "Muuttotappiota ei pitäisi syksyllä tulla"

MTV 14:47 25.05

Tuore MM-hopeamitalijoukkue Tampereen Sisun Minetit voitti lauantaina Turussa joukkuevoimistelun Suomen mestaruuden jo viidennen kerran peräkkäin. Viikko sitten Espanjan MM-kisoissa Minetit joutui päästämään edelleen venäläisen Madonnan, mutta tamperelaiset tähyävät takaisin maailmanmestareiksi.


Anna: Laura Voutilainen, 44, on nyt sinkkuna

iltalehti 15:15 24.05

Laura Voutilainen erosi kolme vuotta sitten miehestään Juha Heikkilästä, nyt myös Voutilaiseen yhdistetty Hovimuusikko on menneen talven lumia. Tuoreessa Anna-lehdessä Laura Voutilainen kertoo elämäntilanteestaan. Hän kertoo olevansa sinkku.


Valmentaja Titta Heikkilää ympäröinyt kritiikkimyrsky satutti, mutta lopulta vahvisti – Minetit janoaa MM-kultaa takaisin Tampereelle

yle 08:00 17.05

Urheilijat, joukkuehenki ja koreografia ovat aiempaa paremmassa kunnossa, joten Minettien nousujohteisen kauden toivotaan huipentuvan jättipottiin.


Studioraati arvostelee kärkiehdokkaiden esiintymistä, paras arvosana Timmermansille – Seuraa liveanalyysiä suorana täältä

yle 19:00 15.05

Ylen toimittaja Annastiina Heikkilä juontaa kymmenillä eurooppalaiskanavilla näkyvän tentin someosuuden.


EU:n kärkiehdokkaat kertovat, mitä tekisivät torjuakseen ilmastonmuutosta: "Miksi kerosiinia ei veroteta?" – Seuraa vaalitenttiä ja liveanalyysiä suorana täältä

yle 19:00 15.05

Ylen toimittaja Annastiina Heikkilä juontaa kymmenillä eurooppalaiskanavilla näkyvän tentin someosuuden.


Joku heistä saattaa olla EU-komission seuraava puheenjohtaja – Seuraa kärkiehdokkaiden vaalitenttiä ja liveanalyysiä suorana

yle 19:00 15.05

Ylen toimittaja Annastiina Heikkilä juontaa kymmenillä eurooppalaiskanavilla näkyvän tentin someosuuden.


Joku heistä saattaa olla EU-komission seuraava puheenjohtaja – Seuraa kärkiehdokkaiden vaalitenttiä ja liveanalyysiä suorana klo 21.30 alkaen

yle 19:00 15.05

Ylen toimittaja Annastiina Heikkilä juontaa kymmenillä eurooppalaiskanavilla näkyvän tentin someosuuden.


EU-vaalien kärkiehdokkaat esittäytyvät suuressa vaalitentissä – Yksi heistä voi nousta komission johtoon

yle 15:46 15.05

Vaalitentti nähdään kaikissa EU-maissa. Yksi juontajista on Ylen Pariisin-toimittaja Annastiina Heikkilä.


kattoon Espoossa koneeseen alkoi Kortteelle valtavasti tupruta

Hot topics