Brad Pittin tähdittämän Ad Astran foley-äänet syntyivät Suomessa – erityisen haastavaa on luoda ääniä asioille, joita ei vielä ole

yle 15:02 20.09

Ad Astra on ollut lukuisia kansainvälisiä elokuvia tehneen foley-taiteilija Heikki Kossin suurimpia urakoita.


Kiusaaminen alkoi, kun kaikki olivat jo melkein aikuisia – Jesse Heikkisen elämä oli hyvää, kunnes hän meni amikseen

yle 12:13 17.09

Tuoreesta kouluterveyskyselystä käy ilmi, että ammatillisten oppilaitosten opiskelijat kokevat enemmän kiusaamista kuin lukiolaiset.


Päivän ravivihje: Toto65, Teivo & Rovaniemi 16.9.

iltalehti 06:42 16.09

Magic Monday Teivossa ja Rovaniemellä. Maanantain tuplakierros käydään vuorolähdöin Teivon ja Rovaniemen välillä. Vihjesysteemi rakennetaan kolmen varman varaan. Samalla vihjesysteemi nelinkertaistetaan nostamalla 10 sentin minimipanos 40 senttiin. Varsinainen pelihevonen on Mopoheikki, joka viimeksi palasi yli kolmen kuukauden tauolta. Ruuna laukkasi Killerjärvellä ensimmäisessä kaarteessä, mutta nousi senkin jälkeen voittoon vahvan kirinsä päätteeksi. Toto65-vihejrivi:


Mikko Kuustonen loukkasi selkänsä - kiidätettiin sairaalaan leikkauspöydälle

iltalehti 06:00 16.09

Mikko Kuustosen oli määrä esiintyä viikonloppuna Tampereen Pakkahuoneella ja Lahden Sibeliustalolla SF-Blues-yhtyeen kiertueen vierailijana. Muusikko Mikko Kuustosen oli määrä esiintyä vierailevana tähtenä kahdella SF Blues -kokoonpanon keikalla. Toinen keikoista oli Tampereella Pakkahuoneella, toinen taas Lahdessa Sibeliustalolla. Kuustonen ei kuitenkaan päässyt keikoille, koska hän on joutunut onnettomuuteen. SF-Bluesiin kuuluva muusikko Heikki Silvennoinen vihjaisi asiasta jo lauantaina Tampereen keikalla, jossa kertoi Kuustosen sairastuneen. Seuraavana iltana Lahdessa hän kertoi lisää pitkäaikaisen kollegansa ja ystävänsä voinnista.


Mikko Kuustonen joutui onnettomuuteen - kiidätettiin sairaalaan suoraan leikkauspöydälle

iltalehti 06:00 16.09

Mikko Kuustosen oli määrä esiintyä viikonloppuna Tampereen Pakkahuoneella ja Lahden Sibeliustalolla SF-Blues-yhtyeen kiertueen vierailijana. Muusikko Mikko Kuustosen oli määrä esiintyä vierailevana tähtenä kahdella SF Blues -kokoonpanon keikalla. Toinen keikoista oli Tampereella Pakkahuoneella, toinen taas Lahdessa Sibeliustalolla. Kuustonen ei kuitenkaan päässyt keikoille, koska hän on joutunut onnettomuuteen. SF-Bluesiin kuuluva muusikko Heikki Silvennoinen vihjaisi asiasta jo lauantaina Tampereen keikalla, jossa kertoi Kuustosen sairastuneen. Seuraavana iltana Lahdessa hän kertoi lisää pitkäaikaisen kollegansa ja ystävänsä voinnista.


Muistatko Fakta homman? Hansu, Pirre ja Heka tänään tv:ssä - Vain Aulis puuttuu

iltalehti 13:27 14.09

Nelikon muodostivat Eija Vilpas, Riitta Havukainen, Lasse Karkjärvi ja Taneli Mäkelä. Marco Bjurströmin isännöimä hyväntuulinen tv-visailu Hyvät katsojat on tänään entisaikojen tunnelmissa. Vastakkain asettuvat parhaillaan uutena versiona TV5:lla pyörivän Onnenpyörän aiemmat tähdet, eli Kim Floor, Janne Porkka ja Saija Palin, sekä Fakta homma -kolmikko. Legendaarista kotimaista komediaa edustavat Eija Vilpas, Riitta Havukainen ja Lasse Karkjärvi. Fakta hommansa tuntevat tietävät, että kööri ei ole täydellinen. Alun perin kokoonpanoon kuului erottamattomasti myös Taneli Mäkelä. Hyvien katsojien joukkueet ovat kuitenkin kolmihenkisiä, joten Pirjo "Pirre" Kaasinen, Hannele "Hansu" Kaakko ja Heikki "Heka" Kaasinen joutuvat tulemaan toimeen ilman Aulis Kaakkoa. Sen he sinänsä hanskaavatkin, sillä Aulis Kaakon hahmon kirjoitettiin hautaan 1990-luvulla, kun Mäkelä ei ollut mukana Fakta homman toisessa tulemisessa. 1980-luvun ensimmäisissä jaksoissa hän silti örähteli ja kiillotteli Ladaansa.


TPS aloittaa SM-liigan erityisen kohun keskellä - hengenkohotus kääntyi rajusti itseään vastaan: ”Yhteiset vessat ja suihkut”

iltalehti 12:24 13.09

TPS tavoittelee menestystä yhtenäisyydellä. Samalla yksi joukkueen harjoituskauden matkoista johti suureen kohuun. TPS:llä oli kevään pudotuspeleissä kova nippu pelaajia vailla yhtenäisyyttä. Seurauksena HPK lähetti kaapokakot, oulapalvet ja ilkkaheikkiset kesälomalle puolivälierissä voitoin 4–1. Se oli iso pettymys isolle seuralle. Sittemmin HPK eteni sensaatiomaiseen mestaruuteen, Kaapo Kakosta tuli MM-kisoissa yksi Suomen urheilun tunnetuimmista nimistä ja Turun jäähallin syövereissä nuoltiin haavoja.


Valtio laittoi Tornion tullirakennuksen myyntiin – vain 30 metrin päässä Ruotsin rajasta

iltasanomat 19:07 11.09

Tornion tullin johtajan Juha Heikkilän mukaan kiinteistökauppa ei vaikuta Tullin toimintaan Torniossa.


Teemu Selänne ja muut julkkikset saavat ihmiset lahjoittamaan valtavia summia sairaiden lasten hoitoon – professori: "Tuntuu oudolta"

yle 13:21 11.09

Julkkikset tuovat rahankeruutapahtumiin lisää ihmisiä ja lahjoituseuroja. Valtiotieteiden ja filosofian tohtorin Heikki Hiilamon mielestä lahjoittajille saattaa syntyä kuva, ettei lasten hoitoon riittäisi rahaa julkisista varoista.


Lääkäri Antti Heikkilä syyllistyi kunnianloukkaukseen, mutta selvisi ilman rangaistusta

yle 12:46 11.09

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden mukaan Heikkilä ja asianomistaja ovat riidelleet jo useita vuosia.


SM-liigan tähtipakki miettii uransa jatkoa: "Sääli, että peli on mennyt tuohon suuntaan"

MTV 06:03 10.09

Puolustaja Ilkka Heikkinen, 34, pelasi tehokkaan kauden TPS:ssä, mutta jatkuvat vammat söivät miestä niin paljon, että hän kyseenalaisti koko lajin mielekkyyden. Uran jatko on nyt vaakalaudalla. Heikkinen latelee kovia sanoja nykykiekon taklauspelistä – tai sen puuttumisesta. 


Suomalainen liikemies Heikki ”Heka” Ketola menetti kotinsa Malibun tulipalossa – palolla oli pelottavat terveys­seuraamukset

iltasanomat 06:25 09.09

Viime syksyinen tulipalo Malibussa teki Hekasta, 71, kodittoman. Hänen talonsa paloi maan tasalle marraskuun yhdeksäntenä, 2018. Nyt hän asuu naisystävänsä luona.


Salibandymiehet taipuivat Ruotsille – Suomen päävalmentaja ei murehtinut: "Tasurin olisi peli ehkä ansainnut"

yle 23:22 07.09

21-vuotias Oskari Heikkilä avasi maalitilinsä miesten maajoukkueessa komeasti kahdella osumalla.


Kommentti: Seurapiirikaunotar Danita Westphal yllättää tv-juontajana – lopputulos on vaivaannuttava, mutta sarjasta voi silti tulla hitti

iltasanomat 10:05 07.09

Danita Westphal on tuttu Tavallista elämää -sarjan keväällä 2014 esitetyltä ensimmäiseltä kaudelta, jossa seurattiin hänen romanssiaan asianajaja Heikki Lampelan kanssa.


MT: Postin toimitusjohtaja arvioi, että lehtien jakelu voi loppua jo vuonna 2025, kirjeiden jopa aikaisemmin

yle 08:50 04.09

Heikki Malisen mukaan kirjeliiketoiminta loppuu ensin.


MT: Postin toimitusjohtaja arvioi, että lehtien jakelu loppuu jo vuonna 2025, kirjeiden jopa aikaisemmin

yle 08:50 04.09

Heikki Malisen mukaan kirjeliiketoiminta loppuu ensin


Pääkirjoitus: Nyt hurskastellaan Malisen tienesteillä – poliitikot vastaavat itse Postin johdon palkoista ja yhtiön strategiasta

iltasanomat 21:00 02.09

Poliitikkojen kannattaisi katsoa peiliin tuomitessaan Postin toimitusjohtajan Heikki Malisen palkkatason.


Jussilaa ei valittu, kuwaitilainen sheikki jatkaa maailman keilailuliiton johdossa

yle 10:41 02.09

Perttu Jussila hävisi sunnuntain äänestyksen selvin lukemin.


Toimittaja ja tietokirjailija Heikki Haapavaara on kuollut

iltasanomat 10:34 27.08

Vuonna 1956 syntynyt Haapavaara työskenteli myös Ilta-Sanomissa ja oli Kauppalehden pitkäaikainen toimittaja.


IS selvitti kansanedustajien asumisjärjestelyjä – korotettua kulukorvausta saavilla poikkeuksellisen matalia vuokria

iltasanomat 10:06 22.08

Heikki Autto (kok) maksaa äitinsä omistamasta asunnosta vuokraa vain 400 euroa.


? sivustakatsojan rooli aamussa kahdeksan joista yhtä käytti törkeästi hyväksi on kuitenkin täysin paljastui maanjäristys pojasta tuli SM-liigakiekkoilija Raamattua ”Minä syyssää tallitoveri pääsemässä Tinder-tuttunsa kuvan

Hot topics