Heikin ostama tontti uhkaa romahtaa Espoossa - rakennusvalvonta ei puutu virheisiin iltalehti 13:29 09.12

Heikin ostaman tontin rinne uhkaa romahtaa viereisen kerrostalotyömaan vuoksi Espoon Tuomarilassa. Heikki osti tänä syksynä kiinteistön Espoon Tuomarilasta. Hän oli kauppaa tehdessään tietoinen, että naapuritontille rakennetaan kerrostaloa. Hän oli myös tietoinen siitä, että hänen ostamansa kiinteistön edellinen omistaja on ollut kesällä yhteydessä kaupungin rakennusvalvontaan tontin romahdusvaaran vuoksi, mutta mihinkään toimenpiteisiin ei tuolloin ryhdytty. Heikin mukaan tilanne on kesän ja syksyn sateiden jäljiltä heikentynyt huomattavasti.


IL-Analyysi: Helsingin suurmoskeijan rahoitus herättää edelleen kysymyksiä - Bahrainista lennätetyn sheikin selitykset eivät vakuuttaneet iltalehti 07:01 09.12

Helsingin kaupunki näyttää suurmoskeijalle varovaista vihreää valoa, mutta ensikiven muuraukseen on vielä pitkä matka, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen. Helsingin Sörnäisiin on jo pidemmän aikaa kaavailtu 13 000 neliömetrin monitoimikeskusta, jonka yhteydessä toimisi 2 300 neliömetrin keskusmoskeija, suurmoskeija. Hanke on ollut suunnitteilla vuodesta 2013 asti. Oasis-nimellä kulkevasta hankkeesta vastaa keskussäätiö, jonka taustalla on kolme yhdistystä: Suomen muslimiliitto, kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ja Suomen musliminaiset.


Heikin, 65, isä on tosielämän Vanhala - taisteli Väinö Linnan kanssa rintamalla iltalehti 08:09 08.11

Iltalehteen otti yhteyttä Heikki Tanski, jonka isä on Tuntemattomassa sotilaassa Vanhalan esikuva. Iltalehti kertoi viikko sitten valokuvasta, jossa Tuntemattoman sotilaan oikean elämän Antti Rokka ja Suen Tassu ovat yhdessä rintamalla. Kuvassa ovat siis Viljam Pylkäs ja Toivo Ruuna. Ruunan kuvien innoittamana Iltalehteen otti yhteyttä Heikki Tanski, jonka isä löytyy myös Tuntemattomasta sotilaasta. Paavo Tanski on Tuntemattoman sotilaan Vanhalan esikuva. Tanskin lähettämissä kuvissa on hänen isänsä lisäksi myös Tuntemattoman Rahikainen, eli oikeasti Kauko Rummukainen. Myös Rokka eli Pylkäs näkyy kuvissa.


Suora lähetys Kätilöopistolta: Perinteinen synnytyssairaala vastaanottaa tänään viimeiset synnyttäjänsä iltalehti 14:05 18.10

Kätilöopiston sairaala sulkee ovensa synnyttäjiltä tänään kello 14.00. Tämän jälkeen synnytystoiminta jatkuu Naistenklinikalla ja Jorvin sairaalassa. Kätilöopiston sairaalassa on syntynyt yli 300 000 lasta sen jälkeen, kun synnytystoiminta sairaalassa alkoi vuonna 1960. Tänään sairaala sulkee ovensa synnyttäjille homevaurioiden vuoksi. Iltalehti on paikalla seuraamassa tunnelmia. IL-TV:n haastattelussa muun muassa ylilääkäri Oskari Heikinheimo ja apulaisosastonhoitaja Kirsi-Maria Mattila.


Muistatko? Valesheikki huijasi ruotsalaismanageria ja aiheutti potkut - nyt oikeus määräsi skandaalilehdelle sanktiot iltalehti 15:10 16.10

Sven-Göran Eriksson on iloinen voitettuaan kanteen, mutta pahoillaan siitä, että se ei korvaa hänen työpaikan menettämistä. Tammikuu 2006, muutama kuukausi ennen jalkapallon MM-lopputurnauksen alkamista. Sven-Göran Eriksson keskustelee bisnesmieheksi itsensä esitelleen sheikin kanssa, joka on kiinnostunut avaamaan urheiluakatemian Englantiin. Eriksson kertoo kahdenvälisessä keskustelussa jättävänsä Englannin maajoukkueen pestin lopputurnauksen jälkeen jos kisat päättyvät maailmanmestaruuteen. Paitsi, että itsensä bisnesmieheksi esitellyt sheikki ei ollut bisnesmies eikä sheikki. Hän oli tutkiva toimittaja nimeltään Mazer Mahmood.


Uutiset