Ensitreffit alttarilla -morsian myöntää: "Yhdessä oleminen on mulle tehnyt ajoittain aika tiukkaa"

mtv 09:08 22.09

Oskarin kanssa vastikään avioitunut Heidi myönsi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, että häämatkalla vieraan ihmisen kanssa ei ollut koko ajan helppo olla.


Heidi Köngäs kirjoittaa tarinoita perheensä historiasta ja edellisten sukupolvien naisista – avaa myös omaa sisintään: ”Olen kirjoittanut itseni vapaaksi”

iltasanomat 13:22 21.09

Kirjailija Heidi Köngäs alkoi jo lapsena kerätä tarinoita kuunnellessaan ompelijaäitinsä asiakkaita. –?Minua kiinnostaa edellisten sukupolvien naisten arki, hän sanoo.


IL-analyysi: Mitä ihmettä Ollille ja Katjalle tapahtui? Ensitreffit alttarilla -kirous iski jälleen – ahdistus uhkaa pilata unelmaparin rakkauden

iltalehti 22:02 17.09

Iltalehden viihdetoimittajat analysoivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman häämatkajakson. Ensitreffit alttarilla -parit lähtivät tiistain jaksossa häämatkalle. Katjan ja Ollin matkakohteena toimi Praha, Ville ja Anniina matkasivat Budapestiin ja Heidi ja Oskari Pariisiin. Iltalehden viihdetoimittajat Miia Vatka, Julia Aalto-Setälä ja Sami Koski analysoivat yllä olevalla videolla parien mahdollisuudet rakkauteen häämatkan jälkeen.


Ensitreffit alttarilla -morsiamelta koskettava vuodatus: "Hän on ottanut minut kauniimmin vastaan kuin kukaan ikinä"

mtv 19:03 17.09

Oskarin kanssa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Heidi on otettu siitä, kuinka hänet on otettu tuoreessa avioliitossaan vastaan. Varo juonipaljastuksia!


Mörkö-Markoa juhliva Ville saa Anniinan hämmentymään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: ”Sain kyllä mitä tilasin”

iltalehti 09:48 17.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue eteenpäin. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa matkataan pariskuntien häämatkalle. Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin, Katja ja Olli Prahaan ja Oskari ja Heidi Pariisiin. 38-vuotiaan Villen ja 31-vuotiaan Anniinan yhteiselo alkaa yhtä siirappisissa tunnelmissa kuin mihin hääjakso tiistaina päättyi.


Ensitreffit-Oskari häämatkastaan: "Reissu on alkanut ehkä vähän haastellisista lähtökohdista"

mtv 17:10 15.09

Oskari ja Heidi suuntaavat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pariisiin häämatkalle.


Suomen skeet-naiset ampuivat EM-kisoissa sivuosissa

yle 23:05 13.09

Heidi Hämäläinen oli 22:s ja Marjut Heinonen 29:s haulikkolajien EM-kilpailuissa Italiassa.


Ensitreffit alttarilla-Heidin, 38, paljastus – ei ole asunut avoliitossa: ”Eikö sua hirvitä se?”

iltalehti 17:37 12.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Oskari ja Heidi matkustavat Pariisiin, Katja ja Olli Prahaan sekä Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin.


Ensitreffit alttarilla -morsian ahdistuu häiden jälkeen: ”Kliseitä käyttäen sellainen tunteiden vuoristorata”

iltalehti 11:47 11.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue juttua pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Ollin ja Katjan matkakohteena on Praha, Oskarin ja Heidin Pariisi ja Villen ja Anniinan Budapest.


Ensitreffit-Oskari hehkuttaa tuoretta vaimoaan: "Sen vaan tietää, että tuntuuko se oikealle"

mtv 22:10 10.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuva Oskari hehkuttaa tuoretta vaimoaan Heidiä.


Heidi ja Oskari sanoivat tahdon ensitreffeillä – katso pariskunnan ensireaktio!

mtv 21:10 10.09

Heidi ja Oskari avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman uuden kauden pareista ensimmäisenä.


Ensitreffit morsian puhkeaa häissä itkuun: "Älä tee tätä minulle!"

mtv 20:45 10.09

Tunteenpurkauksilta vältytä Heidin ja Oskarin häissä.


Matti Vanhanen, 63, sairastui kesällä syöpään, torstaina edessä sydänleikkaus – Heidi-rakas tukena: ”Edessä on pitkä toipumisaika”

iltalehti 18:37 10.09

Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen lähtee suoraan sorvin äärestä sydänleikkaukseen. Eduskunta järjesti tiistaina juhlatilaisuuden, sillä Suomen tasavaltainen hallitusmuoto täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Juhlatilaisuus alkoi täysistuntosalissa, jossa puhuivat tasavallan presidentti Sauli Niinistö, eduskunnan puhemies Matti Vanhanen ja pääministeri Antti Rinne (sd).


Kommentti: Kuka jatkossa saa hoitoa? STM:n tuleva kansliapäällikkö sanoi sen, mitä muut eivät uskalla

iltasanomat 17:18 10.09

Kirsi Varhila ansaitsee kiitosta rohkeudestaan. Hän nosti esiin asian, joka on poliittisesti tulenarka ja siksi siitä ollaan hiljaa, kirjoittaa erikoistoimittaja Heidi Hagelin.


Oskari ja Heidi suutelevat Ensitreffit alttarilla -hääjaksossa - Heidi kyynelehtii jo seremonian aikana

iltalehti 09:45 09.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjakson jännityksen, älä lue tätä juttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ohjelman kuudennella kaudella pareina nähdään Ville ja Anniina, Katja ja Olli sekä Oskari ja Heidi.


Juhana Vartiainen esitti Ylellä hätkähdyttävän väitteen Postin palkoista – nyt hän kertoo, mistä on kyse

iltasanomat 18:05 06.09

PAU:n puheenjohtajan Heidi Niemisen mukaan on hyvin epävarmaa, että työntekijät pystyisivät säilyttämään ansiotasonsa ennallaan suoritepohjaisesti. Taulukkopalkat ovat laskemassa jopa 35 prosenttia.


Juhana Vartiainen esitti Ylellä hätkähdyttävän väitteen Postin palkoista – nyt hän kertoo mistä on kyse

iltasanomat 18:05 06.09

PAU:n puheenjohtajan Heidi Niemisen mukaan on hyvin epävarmaa, että työntekijät pystyisivät säilyttämään ansiotasonsa ennallaan suoritepohjaisesti. Taulukkopalkat ovat laskemassa jopa 35 prosenttia.


Kiusallinen paljastus Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjaksossa: ”Tunnen heidät ex-vaimoni kautta”

iltalehti 16:18 06.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit Alttarilla -ohjelman hääjakson jännityksen, älä lue tätä juttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Kuudennella kaudella pareina nähdään Ville ja Anniina, Katja ja Olli sekä Oskari ja Heidi.


Capitals lähtee raikkaana ja koko Suomen Karlssonin manttelinperijä johtaa kotiottelussa kolme ruokkivat ongelmaa syyt ruokkivat ongelmaa Väkivallan uhrien auttajasta

Hot topics