Kuinka nuorelle masennuslääkkeitä voi määrätä? Mitä haittavaikutuksia niillä voi olla? Ylilääkäri vastaa 10 kysymykseen

iltasanomat 18:05 19.11

Ylilääkäri Laura Suomalainen sanoo, että vanhemmille tulee usein yllätyksenä se, että heidän lapsensa on masentunut.


”Iranin Hulkiksi” kutsuttu monsteri yllättää – siirtyy todella brutaaliin nyrkkeilysarjaan

iltalehti 11:06 19.11

Bare Knuckle FC -organisaatio kertoo, että iranilainen on heidän historiansa suurin kaappaus. 186-senttinen ja peräti 175-kiloinen Sajad Gharibi on viime vuosina tullut tunnetuksi voimailun parissa. Miehen oikean nimen sijaan hänestä käytetään usein lempinimeä Iranin Hulk.


Mika Häkkinen teki paljastuksen suhteestaan Michael Schumacheriin: ”Se oli surullista”

iltalehti 00:07 19.11

F1:n Beyond The Grid -podcastin tuoreimmassa jaksossa oli vieraana Mika Häkkinen. Vuosien 1998–99 F1-maailmanmestari Mika Häkkinen puhuu tuoreessa podcastissa varsin paljon kovimmasta kilpakumppanistaan Michael Schumacherista. Häkkinen ja Schumacher tunsivat toisensa nuoruudesta asti. He kilpailivat toisiaan vastaan jo pikkuformuloissa, ja F1-tasolla heidän ikimuistoisimmat yhteenottonsa nähtiin vuosina 1998–2000.


Asiantuntijalta tyly tuomio – Meghan, Harry ja Andrew pitää eristää kuninkaallisesta perheestä: "Heidän täytyy selvittää tilanteensa"

mtv 21:03 18.11

Kuninkaallisen asiantuntijan mukaan prinssi Harry, herttuatar Meghan ja prinssi Andrew taistelevat tällä hetkellä liian vaikeiden kohujen kanssa ollakseen toimiva osa kuninkaallista perhettä. 


MTV: Love Island -pari Nikita ja Tommy edelleen yhdessä – Tommy lähtee rakkaansa perheen kanssa reissuun

iltalehti 15:23 18.11

Tommy kertoo MTV:n haastattelussa, miten sekä Nikitan hevonen että perhe ovat ottaneet hänet hienosti vastaan. Love Island Suomen toinen kausi nähtiin tänä syksynä. Sofia ja Eetu voittivat kisan, mutta heidän lisäkseen ohjelmassa muodostui kolme muutakin paria: Nikita ja Tommy, Vanessa ja Reetu sekä Jenni ja Juho. Porilainen ”latinopalomies” Tommy, 28, löysi sielunkumppanin Nikitasta, 23, heti kättelyssä ja pari piti yhtä ohjelman loppuun asti. Kaksikko putosi nipin napin finaalista.


Horoskooppi

iltalehti 09:03 18.11

OINAS 21.3.–19.4. Olet kärkäs reagoimaan muiden huonoon käytökseen ja heidän ärsyttäviin piirteisiinsä. Ärtymyksesi kertoo kuitenkin enemmän itsestäsi kuin paheksunnan kohteistasi. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Saat upean kohteliaisuuden, mutta sinun on vaikeaa uskoa sen vilpittömyyteen ja ottaa sitä vastaan. Asiasta ei kannata tehdä ongelmaa. Kiitä kauniisti ja ole hyvilläsi.


Karmea tilanne NHL-ottelussa nosti raivon – Coloradon tähdeltä raju vuodatus: ”Heidän tulisi hävetä, mitä jos hän olisi kuollut jäälle?”

iltasanomat 23:14 17.11

Erik Johnson kävi kuumana Matt Calvertin loukkaantumisen jälkeen nähdyistä tapahtumista.


Vanhan mielisairaalan kupeeseen on haudattu 300 ihmistä, jotka eivät koskaan päässeet kotiin – pois ei päässyt, vaikka olisi parantunut

yle 15:44 17.11

Yksikään kunta ei huolinut Karjalasta evakuoituja psyykkisesti sairaita ihmisiä. Heidän kohtalonsa oli asua mielisairaalan pienessä huonessa jopa useita vuosikymmeniä.


Sadat ihmiset unohdettiin mielisairaalaan, josta ei päässyt pois edes paranemalla – Eino Hänninen asui siellä yli 50 vuotta ja kirjoitti joka viikko haluavansa takaisin kotiseudulleen

yle 15:44 17.11

Yksikään kunta ei huolinut Karjalasta evakuoituja psyykkisesti sairaita ihmisiä. Heidän kohtalonsa oli asua mielisairaalan pienessä huonessa jopa useita vuosikymmeniä.


Tuloksesta viis, fanibussissa on tunnelmaa

jatkoaika.com 12:30 17.11

Faniryhmät ympäri Suomen reissaavat oman joukkueensa tukena myös vieraspeleihin. Välillä nämä ovat jopa tuhansien henkien megamatkoja, mutta usein matkaan lähdetään pienemmällä ryhmällä. Jatkoaika hyppäsi lokakuun viikonloppuna faniryhmä Viikinkiveljien pikkubussiin ja matkasi heidän mukanaan Mikkelistä Kouvolaan.


Kemiläisen naisen puhelin ryöstettiin kettingillä hakaten – poliisi pyytää havaintoja

stara 22:00 16.11

Meri-Lapin poliisi kertoo, että Kemissä on tapahtunut heidän saamien tietojen


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 16.11

Meri-Lapin poliisi kertoo, että Kemissä on tapahtunut heidän saamien tietojen


Onko herttuatar Meghan raskaana? Spekulaatiot käynnistyivät Harryn puheista ja Meghanin olemuksesta

iltalehti 19:11 16.11

Sussexin herttuapari on raskaushuhujen kourissa. Heidän esikoispoikansa Archie on nyt puolivuotias. Britanniassa spekuloidaan sitä, aikovatko prinssi Harry ja herttuatar Meghan hankkia Archielle pikkusisaruksen - tai olisiko sellainen jo kenties tuloillaan? Huhumylly käynnistyi, kun prinssi Harry uteli viime viikolla Remembrance Dayn, eli veteraanien ja kaatuneiden muistopäivän, juhlinnoissa eräältä naiselta tämän monilapsisesta perheestä. Windsorin linnaan oli kutsuttu naisia, joiden puolisot ovat brittiarmeijassa töissä. Monella oli myös lapset mukana.


Villisiat löysivät 20 000 euron kokaiinikätkön – levittivät metsään

stara 16:40 16.11

Villisiat ovat päätyneet tekemään poliisien työn heidän puolestaan. Eläinten uskotaan


F1-huijaamiskohuun reagoitiin – FIA:lta vaatimus jokaiselle tallille

MTV 10:10 15.11

Kansainvälinen Autoliitto FIA on pyytänyt kaikilta F1-talleilta tarkkoja tietoja siitä, miten heidän autojensa polttomoottorit käyttävät voiteluaineita. Taustalla ovat väitteet siitä, että esimerkiksi Ferrari olisi käyttänyt öljyä apunaan moottorin suorituskyvyn parantamiseen.


Google teki sopimuksen terveysjätin kanssa ja sai pääsyn miljoonien amerikkalaisten terveystietoihin – potilaiden tietämättä

yle 19:25 12.11

Potilaille ei sopimuksen mukaan tarvitse kertoa, että muun muassa heidän henkilötietonsa ja jopa laboratoriotuloksensa päätyvät Googlelle.


Jatkuvista kivuista kärsivä suomalainen Tuomas saa apua videopeleistä: "Ilman pelejä olisin sortunut päihteisiin"

mtv 19:01 11.11

Ina Mikkolan haastattelemat peliharrastajat kertovat, miten videopelien pelaaminen on muuttanut heidän elämäänsä.


Selviytyjät Suomi-putoaja pettyi kanssapelaajiin: ”Tuntuu aika pahalta”

iltalehti 21:07 10.11

Selviytyjät Suomi -kisassa kilpailu kovenee. Viikko sitten Selviytyjät Suomi -kisassa heimosta häädettiin Tiktakista tuttu Petra, edellisellä viikolla Miss Suomi Sara Sieppi. Molemmat ovat nyt tuomariston jäseniä, jotka päättävät lopullisen voittajan. Heidän joukkoonsa liittyi tänään sunnuntaina myös yhdeksäntenä kisasta ulos äänestetty Inga, 50. Inga on ammatiltaan toimitusjohtaja. Hän olisi toivonut, että kisa olisi jatkunut pidempään.


juossut ranskalainen Kanervasta keskelle järjestösotaa kookkaasta Metsästyskoirien epäillään nyt Neljä Trumpin Peter Nygård purkaus kuului tv-lähetyksestä voi määrätä

Hot topics