Maailman parhaaksi valittu ruokakauppias vastaa huhuihin perheväkivallasta: ”Tein elämäni suurimman virheen”

iltasanomat 20:12 13.11

Järvenpään K-Citymarketin kauppias Markku Hautala myöntää muun muassa lyöneensä riidan päätteeksi silloista vaimoaan 2000-luvun alussa.


Unkarin komissaariehdokas voi kaatua parlamentin vastustukseen – Hautala: "Ei pätevä eikä sopiva"

yle 18:37 13.09

Myös Puolan ehdokas herättää epäilyksiä suomalaisissa europarlamentaarikoissa. Ranskalaisehdokas on puolestaan poliisitutkinnassa.


Seksuaalioikeuksien vastustus kasvaa Euroopassa – Edes perheväkivaltaa ei saisi vanhoillisten mielestä säännellä

yle 17:35 25.08

Europarlamentaarikko Heidi Hautalan mukaan vastarinta kertoo kaipuusta perinteisiin sukupuolirooleihin.


Järisyttävä tulos: Tuomas Hautala repäisi maastavedossa ylös lähes 400 kiloa!

iltalehti 19:56 18.08

Tuomas Hautala teki maastavedossa maailmanennätyksen Pure Pull -SM-kisoissa lauantaina Jämsässä. Hautala nosti rautaa ylös peräti 382,5 kiloa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Perinteisestä voimanostosta poiketen nostot tehdään Pure Pull -kilpailuissa vahvin mies -kisojen säännöillä. Nostossa ei ole sallittua käyttää esimerkiksi tukitrikoita, mutta vastaavasti otetta helpottavat remmit ja teknisesti epäpuhtaammat nostot ovat sallittuja.


Maria Huntington tykitti Dohan MM-rajan ja oman piste-ennätyksensä rikki! Nousi Suomen kaikkien aikojen tilastossa jo kolmanneksi

iltalehti 19:57 03.08

Maria Huntington oli todella vahva Kalevan kisojen seitsenottelussa. Naisten seitsenottelun SM-kulta ratkaistiin lauantaina Kalevan kisoissa. Lappeenrannassa voiton vei Maria Huntington, joka teki samalla omat ennätyspisteensä 6339. Aikaisempi ennätys oli 6053 pistettä. Huntingtonin suoritus on Suomen historian kolmanneksi kovin. Edellä ovat ainoastaan Satu Ruotsalainen (6406) ja Tiia Hautala (6369). Samalla rikki meni myös Dohan MM-kisojen tulosraja 6300 pistettä.


Poliisi ei tutki Heidi Hautalasta tehtyä rikosilmoitusta – tutkintapyynnön teki meppikollega Sarvamaan puoliso

iltasanomat 13:14 25.07

Taustalla on aborttiäänestys, jossa Sarvamaa on kertonut painaneensa väärää nappia.


Upeaa! Mia Sillman voitti seitsenottelun kultaa universiadeista – nousi pisteillään kovaan kerhoon: ”Vihdoin jaksoin juosta kasin loppuun asti”

iltalehti 08:11 13.07

Seitsenottelija Miia Sillman teki kesäuniversiadeissa huimia tulosparannuksia. Miia Sillman nappasi Napolin kesäuniversiadeissa kultaa 6209 pisteellä, joka on hänen uusi ennätyksensä. Seitsenottelun toinen oli Burkina Fason Marthe Koala 6121 pisteellä. 24-vuotiaan Sillmanin tulos on kova, sillä yksikään suomalaisnainen ei ole yltänyt kovempaan pistemäärään 2000-luvulla. Kautta aikain tilastossa edellä on vain kolme naista: Satu Ruotsalainen, Tiia Hautala ja Tina Rättyä. Suomen ennätys 6404 on Ruotsalaisen nimissä.


KSML: Anni Hautala ja Niko Kivelä ovat eronneet – juontajakollega bongasi uupuvan sormuksen

mtv 08:02 12.07

Radiokanavatähti Anni Hautala ja koomikko Niko Kivelä ovat eronneet.


Shokkiero! Anni Hautala KSML:lle: kihlat purettu, suhde Niko Kivelään ohi

iltalehti 21:46 11.07

Pariskunta kihlautui vain vuosi sitten keväällä. Suosikkijuontaja Anni Hautala on kertonut Keskisuomalaiselle eronneensa koomikko Niko Kivelästä. Lehti haastatteli Hautalaa sekä hänen kollegaansa Jaajo Linnonmaata SuomiPop festivaaleilla. Linnonmaa huomautti Hautalan puuttuvasta sormuksesta. – Kyllä, tämä kesä menee sinkkuna, Hautala vahvistaa erouutisen.


Shokkiero! Anni Hautala paljastaa Keskisuomalaisessa: suhde Niko Kivelään ohi

iltalehti 21:46 11.07

Pariskunta kihlautui vain vuosi sitten keväällä. Suosikkijuontaja Anni Hautala on kertonut Keskisuomalaiselle eronneensa koomikko Niko Kivelästä. Lehti haastatteli Hautalaa sekä hänen kollegaansa Jaajo Linnonmaata SuomiPop festivaaleilla. Linnonmaa huomautti Hautalan puuttuvasta sormuksesta. – Kyllä, tämä kesä menee sinkkuna, Hautala vahvistaa erouutisen.


Anni Hautala paukautti Keskisuomalaisessa yllätyksen: Kihlat purettu Niko Kivelän kanssa, suhde ohi

iltasanomat 21:19 11.07

Anni Hautala kertoi SuomiPop-festivaalien yhteydessä Keskisuomalaiselle eronneensa jo jokin aika sitten kihlattunsa Niko Kivelä kanssa.


Tiia Hautala sykähdytti MM-areenalla 20 vuotta sitten – yksi virhearvio harmittaa yhä loistosuoritukseen yltänyttä ottelijaa

iltasanomat 12:53 07.07

Tiia Hautalan uroteosta Sevillan MM-kisoissa on 20 vuotta. Hänellä oli hetken myös Suomen ennätys.


Heidi Hautala uusi paikkansa EU-parlamentin varapuhemiehenä – Laura Huhtasaari ei tullut valituksi

iltasanomat 20:58 03.07

Parlamentti pysyy italialaisjohdossa.


Heidi Hautala uusi paikkansa EU-parlamentin varapuhemiehenä – Laura Huhtasaaren osalta äänestys yhä kesken

iltasanomat 20:23 03.07

Parlamentti pysyy italialaisjohdossa.


Puhemiehen nuija siirtyi demareille Euroopan parlamentissa – Heidi Hautala yhdeksi varapuhemieheksi

yle 14:08 03.07

Strasbourgissa puhetta johtaa jatkossa italialainen sosialisti. Valinta on osa EU:n sulle-mulle-nimityspakettia.


EU-parlamentin vihreät ajaa Heidi Hautalaa uudelleen vara­puhe­mieheksi

iltasanomat 12:12 26.06

Hautala toimi varapuhemiehenä myös viime kaudella.


Eturivin ykkösjuontajat viettivät juhannusta yhdessä - Susanna Laine ja Anni Hautala nauttivat auringosta upeissa mökkimaisemissa: ”Voihan juhannus!”

iltalehti 22:15 24.06

Juontaja Anni Hautala on viettänyt keskikesän juhlaa auringonpaisteessa. Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajanakin tunnettu Anni Hautala on viettänyt juhannusta upeissa maisemissa. Hautala on jakanut valokuvia juhlista Instagram-sivullaan. Kuvista käy ilmi, että suosikkijuontajan juhannuskavereina olivat esimerkiksi näyttelijä Armi Toivanen ja juontaja Susanna Laine. – Voihan juhannus! Oli mm. bingoa, oli änäriä, oli suppailua, oli mansikkakakkua ja saunomista. Kokko jäi uupumaan, mut ei sitä olis kai saanu polttaakaan. Suomen lippu unohtu ostaa. Ens vuonna! Kiitos seurasta family\&friends, Hautala toivottaa kuvakimaransa saatetekstissä.


Paras tulos 15 vuoteen: Seitsenottelija Maria Huntington harppasi Suomen kautta aikain listalla kuudenneksi

iltalehti 20:39 09.06

Maria Huntington, 22, otteli tähänastisen elämänsä kovimman sarjan viikonlopun aikana Uppsalassa Ruotsissa. Huntington voitti Pohjoismaiden ottelumestaruuden pisteillä 6?053. Tampereen Pyrinnön urheilijan aiempi seitsenottelun ennätys oli 5?858. Tuo suorite oli viime kesältä. Huntington nousee tuloksellaan Suomen kautta aikain listalla kuudenneksi. Yhtä kova tulos tai edes 6?000 pisteen rajan rikkoutuminen nähtiin viimeksi vuonna 2004 (Tiia Hautala, 6?076).


jatkoi virheetöntä putkeaan leikki­mäeksi Noin 250? 000 Tarasov loisti maalilla – oman onnensa

Hot topics