Näyttelijäpariskunta Minna Haapkylä ja Joanna Haartti harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Liittomme sujuu hyvin”

iltasanomat 19:56 11.09

Harvakseltaan julkisuudessa nähty näyttelijäpariskunta Minna Haapkylä ja Joanna Haartti saapuivat onnellisen näköisinä Olen suomalainen -elokuvan ensi-iltaan.


Obama tuomitsee pelon ilmapiiriä ruokkivan puheen – kehottaa myös torjumaan rasistisen ajattelun normalisoitumista

yle 00:02 06.08

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama on kautensa jälkeen kommentoinut politiikkaa vain harvakseltaan.


Seppo Räty on huolissaan Suomen yleisurheilusta – jyrähtää keihäänheitosta: ”Painotetaan jonninjoutavia asioita”

iltasanomat 07:34 19.07

Seppo Räty näkee suomalaisen yleisurheilun tulevaisuudessa vain harvakseltaan valopilkkuja.


Renny Harlin Suomessa! - Ohjaajalegenda muisteli rilluvuosiaan ja herkistyi kyyneliin uransa huippuhetkestä: ”Stallone kuiskasi minulle...”

iltalehti 15:19 17.07

Harvakseltaan julkisuudessa viime vuosina nähty Suomen menestynein elokuvaohjaaja Renny Harlin nousi keskiviikkona lavalle Porin Suomi-areenassa. Muistot saivat miehen kyyneliin. Keväällä 60 vuotta täyttänyt elokuvaohjaaja Renny Harlin on asunut jo vuosien ajan Kiinan pääkaupungissa Pekingissä. Hän saapui Suomeen sunnuntaina kiinalaisen naisystävänsä Kay Huangin, 25, kanssa. Keskustelutilaisuudessa Harlin intoutui muistelemaan uransa unohtumattominta hetkeä elokuva-alalla.


Yle: Kikan äidin puhelinsoitto sai radiojuontajat ällistymään – Marita-äiti muistelee tytärtään tunteikkaasti: ”En löydä sanoja siihen”

iltalehti 18:27 13.07

Marita Viilonen muistelee Kikkaa (Kirsi Siréniä) Ylen Puhelinlangat laulaa -ohjelmassa. Ylen Puhelinlangat laulaa -ohjelmassa koettiin perjantai-iltana yllättävä hetki, kun laulaja Kikan äiti Marita Viilonen soitti yllättäen ohjelmaan. Vuonna 2005 kuolleen menestyslaulajan äiti on antanut haastatteluita vain harvakseltaan. – Soittosi sai meidät aivan ällikällä lyödyiksi, juontaja Markus Turunen sanoo.


Tunnistaisitko? Syöpää sairastanut Val Kilmer, 59, palasi yllättäen julkisuuteen

iltalehti 15:42 10.07

Hollywood-tähti on nähty harvakseltaan julkisuudessa sen jälkeen, kun hän sairastui kurkkusyöpään. Syöpää sairastanut Hollywood-tähti Val Kilmer, 59, on esiintynyt julkisuudessa harvakseltaan. Lauantaina hän kuitenkin osallistui yllättäen Los Angelesissa järjestettyyn hyväntekeväisyyskoripallopeliin, ja hänet kuvattiin hymyilemässä pelaajien kanssa hyväntuulisena. Kilmer on kertonut sairastuneensa kurkkusyöpään 2015. Hän myönsi sairautensa vasta vuonna 2017. Sitä ennen fanit ehtivät huolestua tähden laihtuneesta ulkonäöstä ja myös kollega Michael Douglas kertoi julkisuudessa ystävänsä sairastumisesta.


Muistatko 90-luvun jättihitin Summer Is Crazy? Julkisuutta välttelevän laulajakaunotar Alexian kesäbiisi raikaa jälleen Lidlin mainoksissa

iltasanomat 14:23 23.06

Alexia oli 90-luvun suosituimpia laulajia, mutta sittemmin tähteä on enää harvakseltaan nähty julkisuudessa.


Taas rikosdraama Islannista: Katso koko sarja kerralla!

iltalehti 08:31 23.06

Loukussa-sarja saa nyt tv-ohjelmistossa seuraa Flateyn mysteeristä. Islantilaissarjoja esitetään meillä harvakseltaan. Siksi tilanne onkin harvinainen: ohjelmistosta löytyy peräti kaksi sikäläistä rikosdraamaa. Loukussa tulee maanantaisin ja nyt sunnuntai-iltoihin saadaan viime vuonna valmistunut Flateyn mysteeri. Se perustuu Viktor Arnar Ingólfssonin menestysromaaniin Flateyjargáta. Flateyn musteerin kaikki jaksot julkaistaan tänään kerralla Areenassa, jossa ne ovat katsottavissa melkein 1,5 vuotta.


Tänään tv:ssä: Poikana kasvatettu Valerie, 16, tajusi olevansa tyttö 13-vuotiaana

iltalehti 09:03 18.06

Transsukupuolinen Valerie määritettiin syntymässä pojaksi. 16-vuotias tanskalainen Valerie käy harvakseltaan koulussa. Hänen voimansa eivät riitä siihen. Hän ei myöskään halua kuulla itseään kutsuttavan entisellä pojan nimellään. Valerie kertoo tylsäksi kokemastaan elämästään uudessa Mitä on olla nainen? -sarjassa. Poikana kasvatettu Valerie tajusi olevansa transsukupuolinen 13-vuotiaana. Hänen sukupuoli-identiteettinsä on eri kuin se, miksi hänet on syntymässä määritetty. Valerie tuntee olevansa tyttö, eikä poika.


Bikinimalli Jessica Paszka niittää menestystä – näillä kurveilla kelpaa!

stara 05:00 05.06

Mallimaailman kärkikaartiin ilmestyy harvakseltaan uusia kaunottaria, joiden näyttävien vartaloiden yllä


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 05.06

Mallimaailman kärkikaartiin ilmestyy harvakseltaan uusia kaunottaria, joiden näyttävien vartaloiden yllä


kasvoilta keskeytti kolariin

Hot topics