Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvan ulkonäkö ällistyttää maailmalla – kuvapari paljastaa isän ja pojan mykistävän yhdennäköisyyden

iltasanomat 08:27 13.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poika näyttää monien mielestä täsmälleen siltä, miltä Harry itse näytti vauvana.


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvan ulkonäkö ällistyttää maailmalla –kuvapari paljastaa isän ja pojan mykistävän yhdennäköisyyden

iltasanomat 08:27 13.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poika näyttää monien mielestä täsmälleen siltä, miltä Harry itse näytti vauvana.


Kuin kuninkaalliset kaksoset! Archie ja nuori prinssi Harry ovat uskomattoman samannäköiset

mtv 09:25 11.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokainen muistuttaa isäänsä. 


Kuin kuninkaalliset kaksoset! Archien ja nuoren prinssi Harryn yhdennäköisyys hämmentää

mtv 09:25 11.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokainen muistuttaa isäänsä. 


Prinssi Harry ja Ed Sheeran löivät punaiset päänsä yhteen maailman mielenterveyspäivän kunniaksi – vitsin varjolla asiaa: Katso hulvaton video

iltalehti 13:24 10.10

Videolla Ed Sheeran käy prinssi Harryn luona kylässä. Kaksi kuuluisaa punapäätä, prinssi Harry ja laulaja Ed Sheeran, lyöttäytyivät maailman mielenterveyspäivän kunniaksi yhteen ja tekivät videon. Molemmat miehet haluavat herätellä maailmaa tiedostamaan mielenterveysongelmat ja tarttumaan niihin ajoissa.


Prinssi Harry haastaa kaksi brittilehteä oikeuteen salakuuntelusta

iltalehti 21:35 04.10

Prinssi Harry on haastanut The Sunin ja Daily Mirrorin oikeuteen. Asiasta kertoo BBC. BBC:n mukaan prinssi Harry on aloittanut oikeustoimet The Sunia ja Daily Mirroria vastaan puhelimensa salakuuntelusta. Tällä viikolla uutisoitiin myös herttuatar Meghanin ryhtyneen oikeustoimiin Daily Mailia vastaan. BBC:n Jonny Dymondin mukaan väitetty puhelujen salakuuntelu tapahtui 2000-luvun alussa. The Sunin tiedottaja on vahvistanut prinssi Harryn edustajan olleen yhteydessä aiheen tiimoilta.


Nyt prinssi Harry vie brittilehdet oikeuteen – BBC: taustalla puhelimen hakkerointi 2000-luvun alussa

iltasanomat 21:31 04.10

Prinssi Harryn nosti oikeusjutun vain päiviä sen jälkeen, kun julkaisi lehdistölle ja briteille osoitetun avoimen kirjeen.


Herttuatar Meghanin karismaattinen tyyli Afrikassa kiinnitti huomion – prinssi Harryn teko kesken matkan ihmetyttää brittejä

iltasanomat 20:14 02.10

Herttuatar Meghanin eleganttia tyyliä ylistetään muotilehdissä.


Meghan haastoi brittilehden oikeuteen – kansa ihmeissään prinssi Harryn puolustelusta: ”Jättäkää kuninkaallinen perhe”

iltalehti 17:26 02.10

Sussexin herttuapari on haastanut Daily Mail -lehden oikeuteen. Prinssi Harry puolusti vaimoaan ja jakoi kansan mielipiteet. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kertoivat tiistaina julkaistussa tiedotteessa, että ovat ryhtyneet oikeustoimiin Daily Mail -lehteä ja kustantaja Associated Newspaperia vastaan. Syynä on lehden sunnuntainumeron päätös julkaista Meghanin isälleen Thomas Marklelle kirjoittama henkilökohtainen kirje. Prinssi Harry arvosteli tiedotteessa kovin sanoin brittilehtien suhtautumista Meghaniin. Hän muun muassa kertoi pelkäävänsä, että historia toistaa itseään ja Meghan kokee prinsessa Dianan kohtalon.


Herttuatar Meghan haastaa brittilehden oikeuteen – prinssi Harryn mukaan media vainoaa Meghania kuin aikoinaan prinsessa Dianaa

mtv 13:33 02.10

Sussexin herttuatar Meghan haastaa brittilehden oikeuteen yksityisen kirjeen julkaisemisesta. Haaste koskee Mail on Sunday -lehteä ja sen emoyhtiötä. Meghanin mukaan lehti olisi laittomasti julkaissut Meghanin isälleen lähettämän kirjeen.


Herttuatar Meghanin nostama oikeuskanne jakaa rajusti mielipiteitä – vaimoaan puolustaneen prinssi Harryn jyrkkä vuodatus sai britit hätkähtämään

iltasanomat 13:10 02.10

Prinssi Harry kertoi keskiviikkona, että herttuatar Meghan on ollut brittimedian ilkeän kirjoittelun tähtäimessä jo aivan liian kauan ja että asiasta on nostettu oikeuskanne. Britit ovat ilmaisseet mielipiteensä asiaan kärkkäästi.


Prinssi Harry julkaisi äärimmäisen poikkeuksellisen kirjeen: vertaa tunteikkaasti herttuatar Meghania Diana-äitiinsä – lue teksti sanasta sanaan

iltasanomat 09:03 02.10

Hovi julkaisi keskiviikkona prinssi Harryn kirjoittaman kirjeen, jossa hän ottaa tiukasti kantaa brittilehdistön toimintaan ja kertoo herttuatar Meghanin kokemasta median ajojahdista.


Prinssi Harry tunteikkaissa kuvissa - toisti Diana-äitinsä yli 20 vuotta sitten tekemän matkan miinakentillä

iltalehti 16:49 28.09

Prinssi Harry vieraili Angolan Huambossa, jonka maaperä on yhä täynnä miinoja. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin maanantaina alkanut Afrikan-vierailu etenee. Harry on kertonut, että Afrikalla on erityinen paikka hänen sydämessään. Syykin on selvä: hänen äitinsä, prinsessa Diana teki paljon hyväntekeväisyystyötä Afrikassa.


Prinssi Harry ja Archie ovat kuin kaksi marjaa - vertaa itse

iltalehti 07:18 26.09

Pikkuinen Archie on Sussexin herttuaparin mukana Kapkaupungissa. Prinssi Harry, 35, Sussexin herttuatar Meghan, 38, ja heidän poikansa Archie ovat parhaillaan Etelä-Afrikassa. Vierailun yhteydessä Archieta on saanut valokuvata. Iloinen Archie suhtautui leppoisasti lentokoneesta poistumiseen ja esimerkiksi Desmond Tutun tapaamiseen. Kyseessä on Archien ensimmäinen virallinen edustusmatka. Sosiaalisessa mediassa prinssi Harryn ja Archien yhdennäköisyyttä on jo ehditty hämmästellä.


Näin sujui Archie-vauvan lento Afrikkaan: tuijotteli Pöytävuorta koneen ikkunasta

iltalehti 11:03 25.09

Archie Harrison nukkui suurimman osan yksitoista tuntia kestäneestä lennosta, mutta isänsä prinssi Harryn mukaan hän myös näki Etelä-Afrikan maamerkin ilmasta käsin. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lensivät maanantaina edustusmatkalle Afrikkaan. Toukokuussa syntynyt esikoispoika Archie Harrison pääsi niin ikään reissuun. Kyseessä on hänen ensimmäinen virallinen ”työmatkansa”, lomareissuille Archie lenteli jo kesällä. Vielä Archiesta ei ole näkynyt Afrikassa pipontupsua enempää, mutta hovista on tiedotettu pikkukuninkaallisen osallistuvan joihinkin tilaisuuksiin. Hänen näyttäytymistään on kuitenkin vaikea aikatauluttaa, onhan kyseessä varsin pieni reissulainen.


Meghan Markle saapui ystävänsä ökyhäihin prinssi Harryn kanssa – myös Ivanka Trump ilmaantui paikalle

mtv 10:38 24.09

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry juhlistivat muotisuunnittelija Misha Nonoosin häitä viikonloppuna Roomassa.


Herttuatar Meghanista lävähti julki yksityisiä kuvia - tv-rakas pisti kuvat nettiin

iltalehti 14:19 23.09

Pukumiehet-sarjassa Meghan Marklen kanssa näytellyt Patrick J. Adams on julkaissut ennennäkemättömiä kuvia Meghanista sarjan kulisseissa. Herttuatar Meghan työskenteli näyttelijänä ennen prinssi Harryn kanssa avioitumistaan. Meghan tähditti suosittua yhdysvaltalaissarjaa Pukumiehet. Meghan näytteli sarjassa Rachel Zanea. Näyttelijä Patrick J. Adams oli hänen vastanäyttelijänsä, Michael ”Mike” Rossin roolissa. Kaksikko näytteli sarjassa rakastavaisia.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - Meghan ja Harry bongattu Italiasta

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Brittilehdet kertovat, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan on bongattu Roomasta torstaina ilman Archie-vauvaansa. Pariskunta osallistuu lauantaina muotisuunnittelija Misha Nonoon häihin. Aiemmin spekuloitiin, voisiko Sussexin herttuapari edes osallistua häihin, sillä aikataulu on tiukka. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti veikkasi, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - tekeekö Meghan oharit?

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Lehtitietojen mukaan Meghan ja Harry olisivat osallistumassa häihin, mikäli ajankohta vain sopii heidän aikatauluihinsa. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti kuitenkin veikkaa, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


BBC pyysi prinssi Harrylta anteeksi, ettei se varoittanut etukäteen Sussexin herttuaparia rasistisesta kuvasta

yle 01:41 19.09

Hakaristillä ja veriroiskeella kuvitetussa kuvassa ase osoittaa prinssi Harryn päähän.


F1-kisoissa toistuneen lauseen myös Venäjä permannolla taiteillut rajun tyrmäyksen tepposet ”Näemme

Hot topics