Herttuatar Catherine hiippaili pubiin drinksuille salaovesta - kulkureitti suunniteltiin prinssi Harrya varten

iltalehti 13:08 03.11

Herttuatar Catherine on päässyt salaa pubiin äitikavereidensa kera - kiitos prinssi Harryn riehakkaan nuoruuden. Kolmen lapsen äiti, herttuatar Catherine, 37, on päässyt nauttimaan tuiki tavallisesta pubi-illasta yhdessä lastensa koulukaverien äitien kanssa. Daily Mail kertoo, että Catherine on livahtanut viime kuussa Chelseassa pubiin paparazzeilta piiloutuen. Hän pääsi Hollywood Arms -pubiin ja sieltä pois kätevästi salaoven kautta. Äitien pubi-illassa ovat lehtitietojen mukaan kokoontuneet Thomas School -yksityiskoulun oppilaiden vanhemmat. Catherinen keskimmäinen lapsi, prinsessa Charlotte aloitti koulussa opiskelun tänä syksynä. Isoveli prinssi George on käynyt samaa koulua jo muutaman vuoden.


Herttuatar Catherine livahti uusien äitikavereidensa kanssa salaa pubiin drinkeille – pujahti ravintolaan prinssi Harrya varten rakennetusta salaovesta

iltasanomat 12:01 03.11

Herttuatar Catherine pääsi Daily Mailin mukaan vaihtamaan vapaalle, kun hän livahti


Prinssien erkaantumisella uusi uhri – herttuatar Catherine antoi potkut avustajalleen seitsemän yhteisen vuoden jälkeen

iltalehti 14:08 12.10

Tehtävään ei tulla hakemaan uutta henkilöä. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat onnistuneet pitämään henkilökuntansa poissa otsikoista prinssi Harrya ja herttuatar Meghania paremmin. Sussexin herttuaparin ovet ovat käyneet tiuhaan, kun herttuaparin työntekijät ovat irtisanoutuneet toinen toisensa jälkeen. Nyt Daily Mail kuitenkin tietää kertoa, että herttuatar Catherine on irtisanonut yhden työtekijöistään. Sophie Agnew ehti työskennellä herttuatar Catherinelle seitsemän vuoden ajan. Daily Mailin mukaan perhe ja lähipiiri ovat järkyttyneet irtisanoutumisilmoituksesta.


Meghan valittiin vuoden kovimmaksi pyrkyriksi – entinen ystäväkin arvostelee: ”Näin hänessä aivan uuden puolen”

iltalehti 21:35 10.09

Tatler-lehti on valinnut herttuatar Meghanin Ison-Britannian suurimmaksi pyrkyriksi. Herttutar Meghan on ollut otsikoissa siitä asti, kun Windsorissa vietettiin hänen ja prinssi Harryn häitä toukokuussa 2018. Viime aikoina britit ovat arvostelleet Meghania ja Harryä yksityislentokoneilla lentämisestä, vaikka samaan aikaan pari on pitänyt palopuheita ilmastonmuutoksen estämiseksi. Meghan on saanut jälleen vähemmän mairittelevaa julkisuutta, sillä Tatler-lehti on nimennyt hänet Ison-Britannian kovimmaksi pyrkyriksi lokakuussa ilmestyvässä numerossaan. Listalle ovat joutuneet myös ex-malli, Mick Jaggerin ex-vaimo Jerry Hall ja ex-jalkapalloilija Jamie Redknapp.


Kuninkaallisasiantuntija: Harryn ex-tyttöystävä aikoo kutsua herttuaparin häihinsä – prinssin ja mallikaunottaren suhde muistetaan alastonkuvaskandaalista

iltalehti 16:15 27.08

Prinssi Harrya ja herttuatar Meghania odottaa poikkeuksellinen kutsu. Prinssi Harry ja herttuatar Meghanin aikataulut ovat kiireisiä virallisten tilaisuuksien, hyväntekeväisyystoiminnan ja kuninkaallisten tapahtumien johdosta. Lisäksi he tapaavat ystäviään ja järjestävät erilaisia juhlia heidän kanssaan. Nyt vaikuttaa siltä, että Harrya ja Meghania odottaa poikkeuksellinen kutsu. Brittilehden haastatteleman kuninkaallisasiantuntijan mukaan prinssi Harryn ex-tyttöystävä Cressida Bonas aikoo kutsua herttuaparin häihinsä.


Herttuatar Meghania ja prinssi Harrya ei enää kutsuta illallisille – pariskunnan käytös aiheuttaa pahennusta

mtv 10:53 15.08

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aiheuttavat pahennusta seurapiireissä.


Suloinen paljastus kulisseista: Lupo-koira valitsi prinssi Georgen, 6, nimen

iltalehti 17:02 03.08

Kuninkaallisella cockerspanielilla on ollut tassunsa pelissä tulevan hallitsijan nimeämisessä. Brittihovissa kaikilla on hellyttelynimet, joita käytetään perhepiirissä. Esimerkiksi herttuatar Meghan kutsuu miestään, prinssi Harrya, Haziksi. Herttuatar Catherinea puolestaan kutsutaan tuttavallisesti Squeak-nimellä, mikä viittaa hänen lapsuutensa lemmikkimarsuun. Jopa kuningatar Elisabetilla on lempinimi – Tillabet.


Kritiikki prinssi Harrya ja herttuatar Meghania kohtaan jatkuu – asiantuntija arvioi: "Miten heitä opastetaankin, he jättävät sen täysin huomiotta"

mtv 15:04 28.07

Kuninkaallisen asiantuntija Russell Myersin mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan vähän välittävät heille annetuista pr-ohjeista lukuisista kohuista huolimatta. 


Tänään tv:ssä viiden jakson Hollyoaks-maraton: Lääkehöyryinen Hunter uhkailee Macia – Asha ja Prince ehtivät viime hetkellä väliin!

iltalehti 08:47 13.07

Hollyoaksia tulee lauantaina viiden jakson verran. Milloin olet viimeksi katsonut sarjamaratonia muualta kuin netin suoratoistopalveluista? Jep, en muista minäkään. Nyt siihen kuitenkin tarjoutuu mahdollisuus, sillä televisio näyttää Hollyoaksia putkeen viiden jakson verran. Vuodesta 1995 asti pyörinyt saippuadraama kertoo fiktiivisestä Hollyoaksin kylästä, joka sijaitsee Chesterin esikaupunkialueella. Todellisuudessa sarjaa kuvataan Liverpoolissa, Lime Picturesin studioilla. Lauantainen Hollyoaks-putki alkaa jaksosta, jossa Marnie vaatii Harrya valitsemaan Sten ja Jamesin väliltä. Lisäksi Hunter alkaa uhkailla Macia, ja tilanne meinaa riistäytyä käsistä.


Asiantuntijan shokkiväite hovista – prinssi Harrya arvostettiin vähemmän kuin veljeään: "Harry on aina tiennyt olevansa kakkonen"

mtv 16:06 12.07

Asiantuntijan mukaan prinssi Harry jätettiin lapsena ulkopuoliseksi.


Prinssi Harry katkaisi huhut veljesten viileistä väleistä: teki hyvän tahdon eleen prinssi Williamille

iltalehti 22:56 11.07

Veljekset olivat hyvissä väleissä poolopelissä, jossa he pelasivat vastakkain. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn viilenneistä väleistä on uutisoitu jo pitkän aikaa. Brittilehtien mukaan veljekset ovat etääntyneet toisistaan Harryn avioiduttua herttuatar Meghanin kanssa. Prinssi Williamin kerrottiin kehottaneen Harrya hidastamaan tahtiaan suhteessaan Hollywood-näyttelijä Meghanin kanssa. Lisäksi veljekset ovat eriyttivät vuonna 2008 perustetun hyväntekeväisyyssäätiönsä.


Herttuatar Meghan näyttäytyi poikansa Archien kanssa – kannustivat prinssi Harrya poolo-ottelussa

mtv 10:02 11.07

Herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine lapsineen saapuivat katsomaan poolo-ottelua.


Prinssi Harrya rasistisesti solvannut äärioikeistolaisteini tuomittiin vuosiksi vankilaan

yle 15:43 18.06

19-vuotias nuorukainen sai tuomion yllyttämisestä terrorismiin ja terroristisen aineiston hallussapidosta.


Lehtiväite: Prinssi Philip varoitti prinssi Harrya Meghanin kanssa avioitumisesta

iltalehti 13:09 17.06

Edinburghin herttua ei ole ainoa, joka neuvoi Harrya avioitumisen suhteen. Kuningatar Elisabetin puoliso prinssi Philip olisi The Sun -lehden väitteen mukaan varoittanut pojanpoikaansa prinssi Harrya siitä, ettei tämän tulisi avioitua herttuatar Meghanin kanssa. Huhu kertoo, että 98-vuotias prinssi olisi sanonut Harrylle parisuhteen vakavoiduttua, että näyttelijöiden kanssa ei tule mennä naimisiin. Meghan tunnettiin aiemmin Pukumiehet-sarjasta, ja prinssin seurustelu Hollywood-näyttelijän kanssa herätti kuningasperheessä vastustusta.


Presidentti Trump ylisti prinssi Harrya - selitteli Meghanin tylytystään: ”Hän oli ilkeä minulle”

iltalehti 09:59 05.06

Presidentti Donald Trump on antanut ainoan tv-haastattelunsa Lontoon-vierailullaan toimittaja Piers Morganille. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on Melania-vaimonsa kera kolmen päivän valtiovierailulla Britanniassa. Pariskunta saapui Lontooseen maanantaina. Trump antoi vierailun aikana ainoan tv-haastattelunsa ITV-kanavalle. Häntä jututti Good Morning Britain -aamuohjelmasta tuttu Piers Morgan. Daily Mail julkaisi otteita keskiviikkona televisioidusta haastattelusta.


Meghan viestitteli suositun poikabändin jäsenen kanssa ennen kuin tutustui prinssi Harryyn

iltalehti 17:14 02.06

Meghan ja Max George alkoivat viestitellä Twitterissä. Sussexin herttuatar Meghan Markle viestitteli popyhtye The Wantedin Max Georgen kanssa ennen kuin alkoi tapailla prinssi Harrya, kertoo Mirror. Lehden mukaan Meghan ja George viestittelivät toisilleen Twitterissä. Samoihin aikoihin Meghan oli yrittänyt järjestää tapaamista X Factor-tähti Matt Cardlen kanssa. Meghan oli eronnut aviomiehestään Trevor Engelsonista, ja etsi itselleen brittiläistä miestä.


Possen juontajilta hulvattomat onnittelut Meghanille ja Harrylle: "Royal Posse & Sir Elton Lamberg haluavat myös onnitella"

mtv 17:26 10.05

Possen juontajaporukka onnitteli prinssi Harrya ja herttuatar Meghania hauskalla kuvalla.


Herttuatar Meghanin aviomiestä näytellyt Patrick J. Adams esitti onnittelunsa – lohkaisi samassa hetkessä ilmoille yllättävän toiveen

iltasanomat 21:44 09.05

Herttuatar Meghanin kollega ja ”Pukumiehet-aviomies” Patrick J. Adams onnittelee Harrya ja Meghania tuoreesta pienokaisesta ja toivoo heidän lapsilleen yhteisiä leikkitreffejä.


Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle iloitsee lapsenlapsensa syntymästä: "Toivon hänelle terveyttä ja onnea"

mtv 21:09 07.05

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle onnittelee tytärtään ja prinssi Harrya heidän esikoisensa syntymän johdosta.


hämmästystä ja kaksi pistettä Kupittaalta ole Suomen Titaanien taistelu torstaina Ideaparkin Seinäjoelle, uskottavuuden keskieurooppalaisen ”Se ilta

Hot topics