Nyt on kova vastus! Pika-aituri Lotta Harala julkaisi hauskan kuvan voimatreenistä: "Koutsi sanoi et ekat askeleet ku lehmän henkäys"

iltalehti 20:41 26.08

Pika-aituri Lotta Harala julkaisi humoristisen kuvan treeneistään. Harala, 27, on tuoreessa päivityksessä työntämässä autoa. - Koutsi sanoi et ekat askeleet telineistä on ku lehmän henkäys. Ei kuulemma huomaa lähdenkö eteen- vai taaksepäin. Tehoja lisää siis! Mitä painavampi vastus, sen enemmän saan tuotettua tehoja. Lähdin sit tästä liikkeelle, käsijarru päällä, Harala kirjoitti päivityksensä oheen.


Lotta Harala palaa kotiseudulleen ja on saamassa uuden valmentajan epätoivoisten hetkien jälkeen – historiallista kautta on ollut raskasta seurata sivusta

yle 22:46 19.07

Viime syksynä Helsinkiin muuttanut Lotta Harala on jo muuttanut pitkälti takaisin Tampereelle. Pitkän selvittelyn jälkeen häntä todennäköisesti valmentaa jatkossa Matti Liimatainen.


Suomen mestari Lotta Harala toipui todella synkästä tilanteesta kuukaudessa kilpailukuntoon, mutta yksi asia vaivaa yhä – seuraavan kisan ajankohta on täysi mysteeri

yle 07:26 05.07

Selkäleikkauksesta kuntoutuneen aitajuoksijan Lotta Haralan kaikki tekeminen tähtää jo kesään 2020.


TV-katsojat ihmettelivät, kun Lotta Harala katosi kuvista kesken kisan – leikkauksesta toipuva pika-aituri kertoo, mikä meni pieleen

iltasanomat 20:09 20.06

Lotta Haralan kausi on alkanut varovaisissa merkeissä.


Lotta Haralalle tyly pettymys – joutui keskeyttämään heti kättelyssä: ”Multa petti jalka”

iltalehti 20:04 19.06

Tampereen Pyrinnön urheilija sanoo, ettei keho vielä hermota kunnolla. – Multa petti jalka. Ei siinä sitten mitään. Jäi matalalle juoksu. Se oli vähän tämmöinen startti. Näin summasi Tampereen Pyrinnön pika-aituri Lotta Harala 100 metrin aitojen alkuerän jälkeen keskiviikkona Jyväskylän GP:ssä. Hän keskeytti kilpailunsa alkuvaiheessa.


Katso suorana: Jyväskylän GP-kisassa luvassa jälleen jännittävä pika-aitanäytös

yle 18:43 19.06

Yleisurheilun GP-kilpailussa Jyväskylässä kohtaavat pika-aiturit Annimari Korte, Nooralotta Neziri, Reetta Hurske ja Lotta Harala.


Huippu-urheilijat Lotta Harala ja Matias Myttynen suunnittelevat kihloja – tv-kamerat taltioivat parin haastavan arjen

iltasanomat 22:30 14.06

Aitajuoksija Lotta Haralan ja jääkiekkoilija Matias Myttysen elämään päästä kurkistamaan Sirpa Selänteen juontamassa sarjassa.


Näiden ”lätkävaimojen” elämää seurataan Sirpa Selänteen uutuusohjelmassa – mukana Alina Voronkova, Lotta Harala...

iltasanomat 09:24 14.06

Sirpa Selänne tekee syksyllä uuden aluevaltauksen tv-juontajana.


Nooralotta Neziri meni Lotta Haralan luo yökylään, sai iloisen yllätyspuhelun manageriltaan – ”Tämä yö meneekin Oslossa”

iltalehti 20:35 12.06

Aitajuoksija Nooralotta Nezirin kisakalenteriin tuli mieluisa mutta varsin nopeita peliliikkeitä vaatinut muutos. Nooralotta Neziri sijoittui tiistaina Paavo Nurmi Gamesin 100 metrin aitajuoksussa kolmanneksi USA:n Christina Clemonsin ja Annimari Kortteen jälkeen. Neziri kellotti alkuerissä kauden parhaansa 12,99, ja finaalissa aika oli 13,06. Dohan MM-kisojen tulosraja 12,98 jäi vielä toistaiseksi tekemättä, mutta se ei Neziriä haitannut.


Melkoinen menopeli! Lotta Harala esittelee tyylikästä autoaan – ”Kyllä kelpaa kruisailla”

iltalehti 12:56 12.06

Suomen pika-aitatähti Lotta Harala esitteli menopeliään Instagramissa. – Kyllä kelpaa tämän kesän road tripit kruisaa BMW:n kiesillä, Lotta Harala hehkutti tiistaina. Otoksessa nainen poseeraa sinisen BMW 3-sarjan auton edessä.


Nooralotta Nezirin kuningatarasema on uhattuna – miten naiset sietävät kireää kilpailua? ”Aiemmin en ole saanut kaikkea irti”

iltalehti 12:15 11.06

Ainakin Annimari Korte ja Reetta Hurske haastavat tiukasti kuusi tuoreinta SM-starttiaan voittaneen Nezirin. Nooralotta Neziri on ollut kotimaisen 100 metrin aitojen kuningatar vuodesta 2012 lähtien. Tuolloin hän voitti uransa ensimmäisen aikuisten Suomen mestaruuden. Nezirin voittoputki Kalevan kisoissa on sen jälkeen katkeamaton. Tosin vuonna 2017 hän ei ollut mukana. Kesällä 2019 jyväskyläläinen on uudessa tilanteessa, sillä haastajia on enemmän kuin koskaan. Annimari Korte juoksi jo 12,93. Reetta Hurskeella on edellytykset pyyhkäistä alle kolmeentoista sekuntiin. Eikä vielä telakalla olevaa Lotta Haralaakaan voi täysin unohtaa.


Lotta Harala julkaisi paljonpuhuvan videon treeneistään: ”Kun huulet tarttuvat ikeniin kiinni”

iltalehti 16:21 05.06

Lotta Harala julkaisi videon, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Suomen kovimpiin pika-aitureihin lukeutuva Lotta Harala veti tiukan treenin Leppävaaran urheilupuistossa. Harjoituksen päätteeksi naisesta otettiin videokuvaa, kun hän makasi kentällä. – No, mitä sanoit äsken? kuvaaja kysyi Haralalta.


Suomen pika-aiturinaisilla on säälimätön kuningatartaistelu: ”Kysymys on siitä, kuka kestää parhaiten painetta”

iltalehti 12:05 04.06

Nooralotta Neziri, Reetta Hurske, Annimari Korte, Lotta Harala ja mahdollisesti Matilda Bogdanoff käyvät kuningatarkilpailua. Neljä tai viisi EM-välierän tasoista naista samalla lähtöviivalla yleisurheilun sähköisimmässä lajissa. Nooralotta Neziri, Reetta Hurske, Annimari Korte, Lotta Harala ja mahdollisesti Matilda Bogdanoff käyvät pika-aitojen kuningatarkilpailua läpi suven 2019.


Kuvat: Kotimaan kilpasiskot tekevät isoa tiliä näyttävillä kuvilla ja videoilla – EM-nelosta sosiaalinen media ei innosta: ”Pyrin pitämään sen rehellisenä”

iltalehti 17:21 03.06

Aitajuoksija Reetta Hurske ei ole brändännyt itseään Instagramissa samaan tapaan kuin Nooralotta Neziri, Lotta Harala ja Annimari Korte. Sosiaalisesta mediasta, etenkin kuva- ja videopalvelu Instagramista, on tullut yksilölajien urheilijoille väylä päästä kiinni sponsorieuroihin. Suomalaisista 100 metrin aitajuoksijoista etenkin Lotta Harala on onnistunut somen myötä tekemään sen verran tuhdin tilin, että ammattilaisurheilu on mahdollista.


Onko Suomen aiturinaisilla mitään palaa? Timanttiliigatähdiltä myrskyvaroitus – Tommi Eviläkin innostui: ”Upea juoksu”

iltalehti 22:15 30.05

USA:n Kendra Harrison pysäytti kello 100 metrin aitojen jälkeen ajassa 10,52 Tukholman kylmyydessä. 100 metrin aidat on suomalaisittain yleisurheilukauden 2019 yksi mielenkiintoisimmista lajeista, kun kotimaan kuningattaren tittelistä kamppailevat Nooralotta Neziri, Reetta Hurske, Annimari Korte ja Lotta Harala. Kolme ensin mainittua ovat tällä kaudella kiiruhtaneet aikahaarukkaan 13,18–13,22. Nezirin SE on 12,81.


Hauken neula huikea esitys kovimmassa kärsit Lagerblom laittaa Point jatkaa varatun yhtä erityisesti

Hot topics