Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin julkaisema kasvokuva sai somen hullaantumaan – VilleGalle kirjoitti ex-rakkaalleen suloisen kommentin

mtv 11:30 13.05

Elli Haloo ja VilleGalle erosivat vuonna 2014.


Lauri Tähkän hyväntekeväisyysbiisi julki – kuuntele kappale, jolla on mukana 150 muusikkoa

iltalehti 02:58 10.04

Suomen eturivin muusikot esittävät kappaleen helpottamaan ihmisten korona-ahdistusta. Kun Lauri Tähkä houkutteli Instagramissa kotimaisia muusikoita mukaan hyväntekeväisyyskappaleeseen, jolla on tarkoitus auttaa koronaviruksen vuoksi pulaan joutuneita suomalaisia, mukaan lähti 90 kotimaista artistia, esimerkiksi Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Vesala, Alma, JVG, Anssi Kela, Chisu, Arttu Wiskari, Samu Haber, Maija Vilkkumaa, Anna Puu, Elastinen, Mikael Gabriel, Abreu, Sanni, Jukka Poika, Katri Helena ja Tuure Kilpeläinen. Lisäksi kappaleen ja videon tuotantoon osallistui yli 60 musiikkialan ammattilaista.


Haloo Helsingin Elli hurahti trendikkääseen harrastukseen: "Se palauttaa hyvin kierrokset alas"

mtv 09:04 29.02

Paluun tekevän Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenet harrastavat vapaa-ajallaan luovuutta herättäviä ja hyvinvointia edistäviä toimintoja.


Niko Ranta-ahon juoksupojan epäonninen huumekeikka päättyi epätoivoisiin viesteihin – ”Halooooooo”

iltasanomat 08:07 29.02

Miljoonien eurojen huumelastin piilotus Karkkilaan päättyi poliisin kyytiin.


Urmas Viilunk on niittänyt mainetta Virossa – Suomessa hahmoon suhtaudutaan kaksijakoisesti: "Jotkut kyseenalaistavat, miksi hänen touhuista ei ole tehty haloota"

mtv 07:03 29.02

Putouksessa katsojat virolaisella Urmas Viilunk -sketsihahmollaan hurmannut Töyssy näkee huumorin tyylin aikaan sidonnaisena.


Reinot jalassa ja mahtipontinen kukkakruunu päässä – Elli Haloo rikkoo rajoja poikkeuksellisella gaalatyylillään

mtv 19:08 08.02

Elli Haloo edustaa Emma Gaalassa todella värikkäänä.


Illan erikoisin kenkävalinta? Elli Haloo juhli Emma-gaalassa tohvelit jalassa

iltalehti 17:47 08.02

Haloo Helsinki -yhtyeen Elli Haloo juhli tohveleissa. Hiljattain julkisuuteen palanneen Haloo Helsinki -yhtyeen laulaja Elli Haloo käänsi katseet Emma-gaalan punaisella matolla. Hänellä oli yllään vaaleanvihreä värikkäin kirjailuin koristeltu asu ja päässään kukkaseppele. Erikoisinta Ellin asussa oli kuitenkin kenkävalinta. Korkokenkien sijaan hän oli sujauttanut jalkaansa punaiset Aino-tohvelit.


Elli Haloo käänsi päitä asuvalinnallaan – saapui Emma-gaalan punaiselle matolle Aino-tossuissa: ”Nämä on supermukavat!”

iltasanomat 17:35 08.02

Ellips-nimellä soolomusiikkia tekevä Elli Haloo kertoo käyttävänsä mieluummin Aino-tossuja kuin korkkareita.


Haloo Helsinki! palasi julkisuuteen - tältä yhtye näyttää nyt

iltalehti 21:55 06.02

Taukoa pitänyt Haloo Helsinki! saapui median eteen musiikkiinsa perustuvan Maailma on tehty meitä varten -musikaalin ensi-illassa Linnanmäen Peacock-teatterissa. Haloo Helsinki! jäi tauolle vuonna 2018. Yhtye palaa kiertueen ja uuden levyn myötä ensi vuonna. Täysin ilman Haloo Helsinkiä yhtyeen fanit eivät joudu olemaan, sillä bändin kappaleisiin perustuva Maailma on tehty meitä varten -musikaali sai ensi-iltansa tänään torstaina. –Meidän työmme musikaalin osalta tuli tehtyä silloin kun biisit tehtiin, Elli Haloo sanoo.


Haloo Helsinki! -yhtyeen paluusta liikkuu villejä huhuja: "Aika paljon on kyseenalaistettu sitä"

mtv 11:45 06.02

Megasuosittu Haloo Helsinki! -palaa keikkalavoille vuonna 2021. Osa faneista on kyseenalaistanut bändin mahdollisen paluun.


Haloo Helsinki! kertoo, miksi yhtye vetäytyi keikkalavoilta suosionsa huipulla – kulisseissa käyty keskustelu ratkaisi bändin tulevaisuuden

iltasanomat 08:01 30.01

Haloo Helsinki! vetäytyi vuonna 2018 kolmen vuoden mittaiselle keikkatauolle. Nyt yhtye suunnittelee paluuta – kovempana kuin koskaan.


Tatu Sinisalo, 27, ryhtyi toteuttamaan isoisoäitinsä unelmaa ja on nyt yksi Suomen nousevista tähtinäyttelijöistä: ”Laittakaa nimi ylös”

iltasanomat 15:46 12.01

Tatu Sinisalo, 27, on ehtinyt näytellä niin Toni Wirtasta kuin Kari Tapiota. Seuraavaksi hän tähdittää helmikuussa ensi-iltansa saavaa Haloo Helsinki -musikaalia.


Haloo Helsinki! tekee paluun – seitsemäs albumi jo työn alla

stara 15:00 10.01

Suomalainen laulajatähti Elli Haloo on kertonut Instagramissa jättävänsä sooloprojekti Ellipsin


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:00 10.01

Suomalainen laulajatähti Elli Haloo on kertonut Instagramissa jättävänsä sooloprojekti Ellipsin


Haloo Helsinki -bändin Elli kertoo uusista urasuunnitelmistaan: ”Oon vältellyt tätä postausta...”

iltalehti 19:30 09.01

Haloo Helsinki -yhtyeen keulakuva, laulaja Elli pistää pisteen eräälle aikakaudelle. Supersuosittu Haloo Helsinki -bändi on ollut tauolla jo jonkin aikaa. Sen jäsenet ovat kukin tahoillaan olleet omien sooloprojektiensa kimpussa. Kitaristit Jere Marttila ja Leo Hakanen ovat olleet kiinni supersuositun Stereo-duonsa kanssa, ja tehneet useita hittejä.


Haloo Elli kertoo uusista urasuunnitelmistaan: ”Oon vältellyt tätä postausta...”

iltalehti 19:30 09.01

Haloo Helsinki -yhtyeen keulakuva, laulaja Elli pistää pisteen eräälle aikakaudelle. Supersuosittu Haloo Helsinki -bändi on ollut tauolla jo jonkin aikaa. Sen jäsenet ovat kukin tahoillaan olleet omien sooloprojektiensa kimpussa. Kitaristit Jere Marttila ja Leo Hakanen ovat olleet kiinni supersuositun Stereo-duonsa kanssa, ja tehneet useita hittejä.


Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli Haloo teki yllättävän ilmoituksen: "Olen vältellyt tätä postausta"

mtv 16:36 09.01

Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo ilmoitti sosiaalisessa mediassa lopettavansa sooloprojektinsa. 


Oscar-gaala järjestetään jälleen ilman juontajaa

iltalehti 02:47 09.01

Viime vuoden gaala oli ensimmäinen ilman juontajaa järjestetty tilaisuus sitten vuoden 1989. Oscar-gaala järjestetään tänä vuonna toistamiseen ilman juontajaa, kertoo CNN. Viime vuonna Kevin Hart joutui luopumaan juontopestistään sen jälkeen, kun valinnasta nousi haloo. Hart oli nimittäin lähettänyt useita homoseksuaaleja loukkaavia tviittejä ja oli näin olleen epäsopiva gaalan juontajaksi. Viime vuonna Oscar-gaalaa uudistettiin monin tavoin. Esimerkiksi esiintyjien määrää lisätään, mikä osaltaan puoltaisi sitä, ettei erillistä juontajaa tarvita lainkaan.


Cafe Lanzarote: Elli Haloo on kamppaillut epävarmuuden kourissa – ”En uskalla soittaa pianoa kenenkään edessä”

iltalehti 10:52 26.12

Elli Haloo kertoo Cafe Lanzaroten haastattelussa siitä, millaista on tehdä luovaa työtä ja pelätä samalla toisten mielipiteitä. Elli Haloo, oikealta nimeltään Elisa Tiilikainen, 29, on tullut tunnetuksi Haloo Helsinki! -yhtyeen laulajana ja basistina. Vuodesta 2018 hän on tehnyt soolouraa taiteilijanimellä Ellips. Luovan työn tekijä painii yllättävän usein epävarmuuden ja pelkojen kanssa. Se on tuttua myös Elli Haloolle.


Huippuvalmentaja Juha Malinen itki valtoimenaan onnesta – otti kantaa Suomen kannattajien tempaukseen: ”Se kertoo, miltä esikoisen saaminen tuntuu”

iltalehti 22:11 15.11

Juha Malinen ei voinut olla herkistymättä ilon kyyneliin. –?Haloo, värisevä ääni vastaa puhelimeen. Luurin päässä on Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen.


Hot topics