F1-sääntömuutokset: Räikkösen raju kolari esimerkkinä näkyvässä uudistuksessa MTV 07:05 13.01

Kädenvääntö F1-autojen ulkonäöstä jatkuu, kun juuri poistuvien haineväsiipien vastapainoksi autoihin kiinnitetään kaudella 2018 kuljettajaa suojaava Halo-turvakaari.


Mersu-pomo vihaa F1-autoihin tulevaa uudistusta - ”Sahaisin sen pois, jos vain voisin” iltalehti 22:49 22.12

Ensi kaudella F1-autot ovat entistä turvallisempia. Jo viime kaudella testattu Halo-turvakaari tulee pakolliseksi autoihin. Sen on tarkoitus suojata kuskin päätä entistä paremmin vaaratilanteissa. Kaikki eivät ole kuitenkaan innoissaan uudistuksesta. - Se on kauhea osa, Mersu-pomo Toto Wolff sanoo suoraan ESPN:n haastattelussa.


Halo puhuttaa F1:ssä – muuttaa autojen ulkonäköä ja tuo turvaa iltasanomat 12:30 26.11

Halo-turvakaari aiheuttaa paljon päänvaivaa ensi kauden F1-autojen suunnittelijoille.


Vakavat palovammat omalla urallaan saanut Niki Lauda puhisee F1:n turvallisuustavoitteista: "Laji tuhoaa itse itsensä" iltalehti 17:30 15.10

Mercedeksen F1-tallin johtoportaaseen kuuluva Niki Lauda toivoo, että vaaraelementti olisi F1:ssä läsnä myös tulevaisuudessa. F1-autojen ulkonäkö muuttuu ensi kaudelle merkittävästi, kun käyttöön otetaan ohjaamon päälle asennettava Halo-turvakaari, joka on kehitetty suojaamaan kuljettajia mahdollisilta päävammoilta. Turvallisuudesta on puhuttu viime vuosina muutenkin paljon.


Uutiset