Koovee voitokas Mestiksen kärkiottelussa

jatkoaika.com 06:30 10.10

Hakametsän keskiviikkoillassa nähtiin herkullinen kärkikamppailu, kun Koovee sai vieraakseen sarjakärki TUTOn ja Jonne Virtasen. Kotijoukkue oli tällä kertaa paremmalla pelipäällä, ja vei ottelun varmalla esityksellä lukemin 4–1.


Harjoituskauden talismaani palasi kaukaloon ja vauhditti Ilveksen voittoon ? hallitsevan mestarin puolustus rakoili

jatkoaika.com 21:10 04.10

Ilves pyrki kasvattamaan voittoputkeaan Jouko Myrrän alaisuudessa, kun vastaan luisteli hallitseva Suomen mestari HPK. Kotijoukkue osoitti kamppailussa kiekollisen kyvykkyytensä. Toisen erän raju taklaus kuumensi Hakametsän tunnelmaa hetkellisesti. Tilanne käynnisti lopulta Ilveksen moottorit.


"Unelmavävy" Kuuselan vaatimaton tavoite  - tonnikerhoon

yle 22:57 03.10

Hakametsän Tappara-päädyssä vietettiin torstaina jatkoja Kristian Kuuselan juhlaviikoille.


Hakametsän pukukoppikäytävän toisella puolella pyyhkii hyvin: Tapparalla on ollut seuran 2010-luvun paras kauden alku

jatkoaika.com 17:56 23.09

Jos ennen liigakautta epäiltiin Tapparan tuloskuntoa, ovat Jukka Rautakorven joukot näyttäneet epäilijöille närhenmunat. Tappara on viiden ottelun jälkeen seuran koko menestyksekkään 2010-luvun parhaassa vireessä.


TPS nappasi kauden avausvoittonsa ja jatkoi Ilveksen vaikeaa alkukautta Tampereella

jatkoaika.com 06:30 19.09

Hakametsän keskiviikkoillassa kohtasivat Liigan avausviikonloppuna pisteittä jääneet Ilves ja TPS. Turkulaiset olivat vahvalla jalalla heti alusta liikkeellä, ja veivät lopulta pisteet Tampeteelta lukemin 4?2.


Ilves sai NHL-leiriltä huippuvahvistuksen - tshekkimaalivahti pyöritteli päätään Pohjois-Amerikan tapahtumille: ”Se oli vaikeaa ja rankkaa”

iltalehti 15:36 18.09

Lukas Dostal ei vielä takaa Ilves-faneja ihastuttaneita kuperkeikkoja ja heittäytymisiä pelien jälkeen. Siihen tarvitaan ensin voittoja. Ilveksen joukkue on vahvistunut aimo annoksella tshekkiläistä rauhallisuutta ja karismaa. Lukas Dostal, 19, saapui tiistai-iltana Hakametsän jäähalliin ja jätti varusteensa paikoilleen. Keskiviikkona kommentteja antoi väsynyt, mutta onnellinen nuorukainen.


Ilves sai NHL-leiriltä huippuvahvistuksen - tshekkimaalivahti pyöritteli päätään Pohjois-Amerikan tapahtumista: ”Se oli vaikeaa ja rankkaa”

iltalehti 15:36 18.09

Lukas Dostal ei vielä takaa Ilves-faneja ihastuttaneita kuperkeikkoja ja heittäytymisiä pelien jälkeen. Siihen tarvitaan ensin voittoja. Ilveksen joukkue on vahvistunut aimo annoksella tshekkiläistä rauhallisuutta ja karismaa. Lukas Dostal, 19, saapui tiistai-iltana Hakametsän jäähalliin ja jätti varusteensa paikoilleen. Keskiviikkona kommentteja antoi väsynyt, mutta onnellinen nuorukainen.


Suomessa pelataan kahden vuoden päästä EM-lentopalloa – jopa uudella areenalla?

MTV 19:27 16.09

Euroopan lentopalloliitto myönsi Suomelle yhden vuoden 2021 miesten EM-kilpailujen alkulohkoista. Kisakaupunkina toimii Tampere, jossa lähtökohtainen kisanäyttämö on Hakametsän jäähalli. Jos Tampereen uusi kansiareena valmistuu ennen EM-lentopalloa, on mahdollista että ottelut pelataan siellä.


Tappara palkitsi Hakametsän yleisön hienolla nousulla – paluun tehnyt Jere Karjalainen sankari jatkoajalla

iltalehti 21:20 14.09

Tappara kohtasi konkareita vilisevän JYPin lauantai-illan liigakamppailussa Hakametsässä. JYPin riveissä on perätä kuusi yli 35-vuotiasta pelaajaa. Vaikka JYPillä on kokemusta riittämiin, se oli terävämpi lauantaina ottelun alkupuolella. Ossi Louhivaara vei jyväskyläläiset toisessa erässä jo 3–1-johtoon, mutta Tappara nousi takaa ohi kolmannessa erässä ja jatkoajalla.


NHL-lupauksen huippuilta kalpeni Tampereella – HIFK pysähtyi täysin yhteen hanskaan

MTV 21:02 13.09

Liigakausi saatiin oikein kunnolla käyntiin tänään perjantaina, kun ohjelmassa oli kuuden ottelun kierros. Tampereella Ilves ja Tappara järjestelivät loppuunmyydylle Hakametsän jäähallille melkoisen ilotulituksen. Lahdessa HIFK oli ongelmissa yhden elementin kanssa.


Tampereen Hakametsä voi sittenkin säilyä jääurheilun käytössä, vaikka valtuusto on päättänyt toisin

yle 13:43 12.09

Selvitysten perusteella Hakametsän säilyminen jääurheilukäytössä on todennäköisesti teknisesti ja taloudellisesti toteuttamiskelpoisin ratkaisu.


Koovee ja Heinolan Peliitat tarjosivat yleisölle viilennystä helteeseen Hakametsän perjantai-illassa

jatkoaika.com 22:07 31.08

Mestiksen harjoituskauden käydessä kuumimmillaan molemmat joukkueet esittivät jännittävän ottelun viileässä jäähallissa 111 katsojan edessä.


joukot valtasivat

Hot topics