Oxfam ei kieltänyt henkilökunnaltaan prostituoitujen käyttöä - se olisi loukannut heidän kansalaisoikeuksiaan iltalehti 22:03 14.02

Asia paljastuu avustusjärjestön koulutusoppaasta. Britanniasta lähtöisin oleva kansainvälinen avustusjärjestö Oxfam on ryvettynyt viime päivinä seksiskandaaleissa. The Times paljasti viime viikolla, että järjestön avustustyöntekijät järjestivät Haitissa villejä seksijuhlia, joissa oli alaikäisiä prostituoituja. Järjestön johtajat olivat tästä tietoisia, mutta asiaa ei julkistettu, koska järjestön mainetta ei haluttu vahingoittaa.


Kansainvälisen avustusjärjestön jäsenet järjestivät orgioita alaikäisten kanssa - SPR:n mukaan heidän työntekijöidensä joukossa pedofiileja ei ole ollut iltalehti 19:19 13.02

Punainen Risti ottaa kaikki epäilyt seksuaalisesta hyväksikäytöstä aina vakavasti ja ilmoittaa epäilyistä viranomaisille. Oxfam on kehitysapuun keskittyvä hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii 98 maassa. Viime päivinä järjestön maine on ryvettynyt, sillä sen avustustyöntekijät ovat käyttäneet lapsia hyväkseen katastrofialueilla Tsadissa ja Haitissa. Haitissa Oxfamin työntekijät ovat järjestäneet vuoden 2010 maanjäristyksen jälkeen ville orgioita, joihin osallistui alaikäisiä prostituoituja.


Avustusjärjestö Oxfamin varajohtaja erosi prostituutioskandaalin takia iltasanomat 17:46 12.02

Avustusjärjestön työntekijöiden väitetään käyttäneen prostituoitujen palveluita Haitissa.


Avustustyöntekijät järjestivät Haitissa orgioita iltalehti 21:51 11.02

Hyväntekeväisyysjärjestöt ovat peitelleet työntekijöidensä väärinkäytöksiä. Britannian pääministeri Theresa May on määrännyt kiireellisen tutkimuksen hyväntekeväisyysjärjestöjen työntekijöiden käytöksestä. Haitin vuonna 2010 tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen muun muassa Oxfamin työntekijät järjestivät villejä seksijuhlia alaikäisten tyttöjen kanssa, kirjoittaa .


Uutiset