Paljastus Vain elämää -ohjelmassa – Lauri Tähkä tarttui Samu Haberia rinnuksista: ”Tule suoraan sanomaan, saatana!”

iltalehti 14:58 21.09

Lauri Tähkän ja Samu Haberin menneisyydessä on välienselvittely, jonka jälkeen miehet eivät nähneet toisiaan vuoteen. Yksi ensi viikon perjantaina nähtävän Vain elämää -ohjelman mielenkiintoisimmista hetkistä on tarina reilun kymmenen vuoden takaa, jolloin Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber ja silloin vielä Lauri Tähkä \& Elonkerjuu -yhtyeessä esiintynyt Tähkä kohtasivat ensimmäisen kerran. Ensi viikon perjantaina vietetään Lauri Tähkä päivää.


Samu Haber kutsui Vain elämää -kaverit kesällä muistelemaan Olli Lindholmia – ”Vähän yllättikin se, että kaikilla oli jotain sydämellään”

iltalehti 14:42 28.08

Samu Haber nähdään tänä syksynä Vain elämää -kymppikaudella. Hän pitää yhä yhteyttä myös entisen Vain elämää -jenginsä kanssa – vaikka yksi onkin joukosta poissa. Samu Haber osallistui viimeksi Vain elämää -ohjelmaan vuonna 2017. Silloin artistien kesäleiri kuvattiin Espanjassa, joten nyt mies pääsi ensi kertaa legendaariseen Satulinnaan Vain elämää -kultakaudelle. Edellisestä kaudesta jäi sen verran hyvät muistot, ettei Haberia tarvinnut pahemmin patistella. Vanhan porukan kanssa on pidetty yhtä ja kesällä Haber muun muassa kutsui jengin veneilemään.


Vain elämää -tähdet änkesivät samaan saunaan viimeisen illan kunniaksi - katso kuvat

iltalehti 19:11 12.06

Suosikkiohjelman kuvaukset lähestyvät loppuaan. Viimeiseen kuvauspäivään on kuulunut esimerkiksi saunomista ja yhteistä tekemistä. Vain elämää -ohjelman juhlakauden kuvaukset lähestyvät loppuaan. Kymmenennellä tuotantokaudella Hirvensalmen Satulinnassa seurataan Samu Haberia, VilleGallea, Vesalaa, Eriniä, Lauri Tähkää, Maija Vilkkumaata, Elastista ja Antti Tuiskua. Kaikki kymmenennen tuotantokauden artistit ovat olleet Vain elämää -ohjelmassa aiemminkin mukana. Nyt monet laulajista ovat kertoneet tunnelmiaan viimeisestä kuvauspäivästä Instagramissa. Kaikki artistit ovat ängenneet samaan aikaan saunaan.


taata, ettei heti

Hot topics