IS vaalikentillä: Haatainen lietsoi kansaa Tuula-ilmiön pauloihin – ”Asialliset ja inhimilliset arvot tulivat esille” iltasanomat 17:42 21.01

Tuula Haatainen signeerasi Vammalan torilla fanikortteja. Järin sähäkäksi meno ei yltynyt.


Perheen vanhin tyttö Tuula Haatainen kantoi vastuuta sisaruksista ja kotitöistä MTV 08:15 21.01

Tuula Haatainen on suuren perheen lapsi maaseudulta. Koska hän oli perheensä toiseksi vanhin lapsi ja vanhin tytär, hän joutui kantamaan paljon vastuuta kotitöistä ja nuorempien sisarusten hoitamisesta. 15-vuotiaana Haatainen lähti lukioon ja muutti toiseen kaupunkiin. Siitä alkoi aikuistuminen.


Kuinka hyvin tunnet Suomen presidentit? Testaa tietosi IL:n testillä iltalehti 09:06 20.01

Presidentinvaalien ensimmäinen vaalipäivä on 28. tammikuuta. Iltalehden testillä voit selvittää, tunnetko todella presidenttien ja presidentinvaalien historian. Suomi valitsee presidentin tammikuussa. Ehdolla ovat Sauli Niinistö (sit.), Tuula Haatainen (sd.), Pekka Haavisto (vihr.), Laura Huhtasaari (ps.), Merja Kyllönen (vas.), Nils Torvalds (r.), Matti Vanhanen (kesk.) ja Paavo Väyrynen (sit.). Mutta kuka oli Suomen ensimmäinen presidentti? Testaa tietosi presidenteistä ja presidentinvaaleista Iltalehden testillä. Presidenttivisa


Haatainen uskoo vaaleissa loppukirin voimaan: "Teen täysillä loppuun saakka" MTV 11:23 19.01

SDP:n presidenttiehdokkaan Tuula Haataisen ulkopoliittista kokemusta on kyseenalaistettu presidentinvaalikampanjan aikana. 


Iltalehden Leijonat ja lampaat: Haatainen oli kuin demariosaston vuosikokouksen keskivertopuhuja iltalehti 22:23 18.01

Tuula Haatainen keräsi raadilta yhden leijonan ja kolme lammasta. Toimittaja Juha Keskinen


MT: Kolme presidenttiehdokasta haluaisi lopettaa turkistarhauksen Suomessa iltalehti 12:19 14.01

Presidentti Sauli Niinistö antaisi kuluttajien ratkaista asian. Presidenttiehdokkaista Pekka Haavisto (vihr), Tuula Haatainen (sd) ja Merja Kyllönen (vas) lopettaisivat turkistarhauksen Suomessa siirtymäajan jälkeen. Ehdokkaat vastasivat eläinpoliittisiin kysymyksiin Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton ja Animalian kyselyssä. Asiasta uutisoi Nykyinen presidentti Sauli Niinistö ei vastaa tarhauksen lakkauttamista koskevaan kysymykseen suoraan. Niinistön mielestä eurooppalaisten maiden tarhauskieltojen syihin olisi hyvä "perehtyä tarkoin".


Pöllöraadin välitilinpäätös: Vanhanen ja Haavisto kärjessä, mutta nouseeko joku heidän ohitseen? MTV 11:49 13.01

MTV:n presidenttitentit ovat nyt puolivälissä. Kuluneen viikon aikana kahdeksasta ehdokkaasta neljä kävi yksittäistenteissä: keskustan Matti Vanhanen, vasemmistoliiton Merja Kyllönen, vihreiden Pekka Haavisto ja Sdp:n Tuula Haatainen.


Tuula Haatainen: Ei asevelvollisuutta naisille – perusteena synnyttäminen ja fyysisyys MTV 12:37 11.01

MTV:n eilisen vaalitentissä SDP:n Tuula Haatainen sanoo, ettei ole olemassa erikseen sisä- ja ulkopolitiikkaa. On olemassa vain arvojohtamista.


Puheviestinnän professori Haaviston ja Haataisen vaalitentistä – "Mitään erityisen kiinnostavaa ei noussut esille" MTV 06:08 11.01

Tampereen yliopiston puheviestinnän professori Pekka Isotalus arvioi, että presidentinvaaliehdokkaat ovat tähän asti tarjonneet vain vähän uusia näkökulmia keskusteluun. Eilen MTV Uutisten vaalitentissä haastattelussa nähtiin vihreiden Pekka Haavisto ja SDP:n Tuula Haatainen. 


MTV:n presidenttitentit: Haavisto vakuutti osaamisellaan, Haatainen sortui selittelyyn – "Momentum jäi käyttämättä" MTV 21:38 10.01

MTV:n vaalitentit ovat pyörähtäneet käyntiin, tänään illalla puolen tunnin grillissä nähtiin SDP:n Tuula Haatainen ja vihreiden Pekka Haavisto. Kuinka he pärjäsivät, sitä ruotii MTV:n oma "pöllöraati".


Tuula Haatainen MTV:n tentissä: Naisille ei asevelvollisuutta MTV 21:00 10.01

SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Tuula Haatainen MTV:n tentissä: Oppivelvollisuus peruskoulun jälkeen vähentäisi eriarvoistumista MTV 21:00 10.01

Vihreiden presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Live juuri nyt: Miten Tuula Haatainen pärjää MTV:n vaalitentissä? MTV 21:00 10.01

Vihreiden presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Live klo 20.30: Miten Tuula Haatainen pärjää MTV:n vaalitentissä? MTV 18:15 10.01

Vihreiden presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Tarvitaanko ”Lex Hakkarainen”? – ”Sirommat naiset pyytävät avuksi hissiin” uusisuomi 14:28 10.01

Seksuaalinen ahdistelu ja me too -kampanja nousivat esiin Ylen ja Kalevan järjestämässä vaalitentissä. Asiaan puuttumista vaativat Merja Kyllönen (vas.), Tuula Haatainen (sd.) ja Pekka Haavisto (vihr.).


Presidentti Halonen vauhditti Haataisen ja Kyllösen vaalikampanjoita: ”Tsemppiä matkaan, mimmit!” iltalehti 07:18 08.01

Halosen mukaan SDP:n ja vasemmistoliiton presidenttiehdokkailla on ”muutosnäkymää”. Helsingin Hakaniemessä sijaitseva Koko-teatteri oli sunnuntai-iltapäivällä ääriään myöten täynnä, kun presidentti Tarja Halonen, SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen ja vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen keskustelivat teatterin lavalla teemasta naiset, valta ja unelmat. Iltalehti tiedusteli Haloselta tilaisuuden alussa, halusiko hän tulla vauhdittamaan läsnäolollaan Haataisen ja Kyllösen vaalikampanjoita.


SDP:n presidenttiehdokkaalta Tuula Haataiselta piikki Niinistölle: ”Minun tukijoukoissani ei ole miljonäärejä” iltalehti 05:59 08.01

Tuula Haataisen mukaan hän luottaa ”ihmisten kanssa keskustelemiseen”. SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen heitti sunnuntaina Helsingin Hakaniemessä pitämässään vaalitilaisuudessa piikin jatkokautta hakevaa tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä kohtaan. - Katsokaa ympärillenne. Ollaanko ihan samalla viivalla, kun ollaan ehdokkaina? Minun tukijoukoissani ei ole miljonäärejä, meillä on ihmisiä, jotka lahjoittavat pienistä roposistaan, Haatainen sanoi loppupuheenvuorossaan ja kertoi unelmoivansa yhteiskunnasta, ”missä aito demokratia toimii, kansalaisten ääni kuuluu ja vaikutusvalta on koko kansalla”.


Uutiset