Steve Bannon haastettiin todistamaan Trumpin Venäjä-tutkinnassa iltasanomat 19:35 16.01

Presidentti Donald Trumpin entinen päästrategi Steve Bannon joutuu todistajanaitioon, kertoo The New York Times.


Erikoissyyttäjä Mueller otti järeät aseet käyttöön: Steve Bannon joutuu suuren valamiehistön eteen Venäjä-tutkinnassa MTV 19:16 16.01

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen strategiapäällikkö ja neuvonantaja Steve Bannon on haastettu Venäjä-tutkinnan yhteydessä suuren valamiehistön eteen.


Trumpin ex-strategiapäällikkö Steve Bannon joutuu todistamaan Venäjä-tutkinnassa iltalehti 19:05 16.01

Valkoisen talon päästrategistina toiminut Bannon haastettiin valamiehistön eteen, kertoo New York Times. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin entinen strategiapäällikkö Steve Bannon on haastettu suuren valamiehistön eteen todistamaan Venäjä-tutkinnassa. Asiasta kertoi -lehti. Tutkinnassa selvitetään, pyrkikö Venäjä vaikuttamaan Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin ja mitkä olivat Trumpin kampanjaväen mahdolliset yhteydet venäläisiin.


Näin tehdään hartianosto ja kylkirutistus - vatsalihashaasteen viimeinen liike! iltalehti 12:01 16.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljästoista ja viimeinen liike on hartianosto ja kylkirutistus.


Ottaako Tuomas Enbuske Tamin painihaasteen vastaan? - Treenaa painonnostoa ja kehottaa Tamia hankkimaan Tenat iltalehti 11:59 16.01

Tuomas Enbusken ja Juhani Tami Tammisen syksyllä alkanut nokkapokka jatkuu vielä. Iltalehden kolumnistinakin toimiva televisiopersoona Tuomas Enbuske ajautui syksyllä nokkapokkaan jääkiekkolegenda, luennoitsija Juhani "Tami" Tammisen kanssa. Enbuske nimittäin tuli julkisesti syyttäneeksi Tamia vanhuudenhöperöksi.


Obama harvinaisessa haastattelussa: Kuplien synty suurin haaste amerikkalaiselle demokratialle iltasanomat 21:18 15.01

Ex-presidentin ensimmäinen tv-haastattelu presidenttikauden jälkeen vältteli päivänpolttavia teemoja.


VM:n Hetemäki: Aktivointipalvelut haaste työvoimahallinnolle: "Täytyy katsoa tarvitaanko lisää resursseja" MTV 20:39 15.01

MTV:n Seitsemän uutisissa vieraillut valtiovarainministeriön valtiosihteeri Martti Hetemäki jatkoi niin sanotun työttömien aktiivimallin puolustamista.


VM:n Hetemäki: Aktivointipalvelut haaste työvoimahallinnolle: "Täytyy katsoa tarvittaanko lisää resursseja" MTV 20:39 15.01

MTV:n Seitsemän uutisissa vieraillut valtiovarainministeriön valtiosihteeri Martti Hetemäki jatkoi niin sanotun työttömien aktiivimallin puolustamista.


Jalkojen nosto on jo kolmastoista liike - vatsalihashaaste loppusuoralla iltalehti 10:07 15.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmastoista liike on jalkojen nosto. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näkökulma: Niinistöä haastetaan nyt kaikin mahdollisin keinoin iltalehti 19:05 13.01

Vaaliteemat rönsyilevät, kun Niinistön haastajat yrittävät löytää uutta vaihdetta kampanjaansa. Presidentinvaalien loppusuora on auennut, ensi keskiviikkona 17. tammikuuta alkaa ennakkoäänestys. Se näkyy ehdokkaiden otteissa. Istuvaa presidenttiä Sauli Niinistöä ei oikein pysty haastamaan presidentin omalla tontilla eli ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, siksi keksitään kaikkia mahdollisia (osin mahdottomiakin) aiheita. Vihreiden Pekka Haavisto kertoi, että olisi Niinistön asemassa jättänyt lain aktiivimallista vahvistamatta ja pyytänyt siitä vielä oikeudellisia lisäselvityksiä. Jaahas, mitenkäs tämä olisi sopinut yhteen perustuslain kanssa?


Päivän ravivihje: Toto76, Teivo 13.1. iltalehti 10:07 13.01

Teivon Toto76-kierros vaikuttaa sopivan haasteelliselta vailla suuria suosikkeja. Toto76-1: Sellaiseksi toki voidaan laskea päätöskohteen Costello, mutta vihjesysteemissä sekin saa seurakseen kaverin. Avauskohteessa luotetaan eniten Lakuriin, joka viimeksi Vermossa haastoi kuolemanpaikalta Kielasta aivan loppuun saakka. Toto76-2: Kakkoskohteessa tarvitaan tuhti rastitus ja vihjesysteemiin otetaankin mukaan täysi kymmenikkö. Lindy Poppins ei ehkä viimeksi ollut aivan parhaimmillaan lopetettuaan päätöspuolikkaan "vain" 13-kyytiä. Tässä harvoin juostavassa 15 hevosen autolähdössä on mukana useita rivin arvoa nostavia yllätysehdokkaita.


Noin viikon uutisille toinen Venla putkeen — Jukka Lindström: ”Sarjan loppuminen ei ole haikeaa” iltalehti 08:42 13.01

Jukka Lindström muuttaa Keski-Eurooppaan, aikoo ottaa iisisti ja kirjoittaa uusia stand up -juttuja. Kultainen Venla -gaalassa vuoden komedia- ja sketsiohjelmana palkittiin Noin viikon uutiset toista vuotta putkeen. Sarjan nokkamies Jukka Lindström muuttaa aivan pian Keski-Eurooppaan, minkä takia sarjaa ei enää tehdä uusia kausia. Lindström tosin on sitä mieltä, että Noin viikon uutisten tarina oli muutenkin tullut tiensä päähän. Haaste sarjaa aloitettaessa kolme vuotta sitten oli se, kuinka se saadaan toimimaan.


Jokereille ministeritason kehut – hyödynnetäänkö Suomessa Kiinasta avautuva valtava mahdollisuus? MTV 11:11 12.01

Kiinassa panostetaan tulevina vuosina satoja miljardeja euroja talviurheiluun. Tämä avaa valtavia mahdollisuuksia myös suomalaisyrityksille, kertoo ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen. Haaste on se, miten mahdollisuuksia pystytään hyödyntämään.


Naisen Kouvolassa rääkkäämä koira oli osaksi susi, kohdeltu kaltoin aiemmin Venäjällä – Oikeus: ”Tällaisen koiran kouluttaminen on erittäin vaativa ja haasteellinen tehtävä” MTV 14:15 11.01

Nainen hakkasi koiraansa remmillä ja kuristi sitä. Oikeus piti lieventävänä asianhaarana sitä, että koira oli osaksi susi ja että sitä oli kohdeltu kaltoin myös aiemmin Venäjällä.


Tässä ovat inttiaamiaiset mallia 1/18 – olisitko sinä selvinnyt armeijassa muroilla ja kuivalla sämpylällä? iltasanomat 16:37 10.01

Uudet alokkaat tankkaavat energiaa päivän haasteisiin tukevalla ja nopealle aamiaisella.


Tältä näyttää inttiaamiainen mallia 1/18 – olisitko sinä selvinnyt armeijassa muroilla ja kuivalla sämpylällä? iltasanomat 16:37 10.01

Uudet alokkaat tankkaavat energiaa päivän haasteisiin tukevalla ja nopealle aamiaisella.


Ampumahiihto: Hyytyykö Kuzmina? iltasanomat 16:25 10.01

Oberhofissa viime viikolla kahdesti voittanut slovakki saa tiukimman haasteen kotiyleisön siivittämältä Laura Dahlmeierilta.


Ravivihje: Toto65 Vermo 10.1.2018 iltasanomat 10:28 10.01

Vermon Toto65-kierroksella riittää haastetta ja tietäjille on taatusti luvassa hyvät talvilomarahat.


Uutiset