Niki Juuselan kommentti: Bottaksella edessään uransa suurin ja raadollisin haaste MTV 07:29 22.03

Nyt se on edessä. Hetki, jota on odotettu läpi pitkän talven, tuulen ja tuiskeen, läpi jäisen purennan. Aivan kuin talven ajoittainen kurjuus olisi vain koetinkivi sille helpotukselle, jota uuden kauden kynnyksellä saadaan kokea. Viivästyneestä kotimaan keväästä huolimatta uusi F1-kausi on alkamassa.


Turun tappaja aikoo väistää terrorisyytteet yllätyspuolustuksella: Väittää, että Suomen rikoslaissa on käännösvirhe iltalehti 07:30 21.03

Abderrahman Bouanane myöntää käräjäoikeudelle syyllistyneensä tappoihin. Asianajaja Kaarle Gummerus kiistää syytteet terroristisista murhista vedoten muun muassa laveasti kirjoitettuun rikoslakiin. Asianajaja Kaarle Gummerus kommentoi Turun puukkohyökkäyksen oikeudenkäyntiä. Syyttäjä on haastehakemuksessa nimennyt oikeudenkäynnin keskeiseksi kysymykseksi muun muassa sen, ovatko Bouananen teot olleet omiaan aiheuttamaan vahinkoa jollekin valtiolle tai kansainväliselle järjestölle.


Turun epäillyn terrori-iskun syytteet: Bouanane julisti Isisin ideologiaa netissä ennen tekoa - halusi kuolla marttyyrinä iskun jälkeen iltalehti 11:20 20.03

Turun epäillystä terrori-iskusta syytetty Bouanane mielsi toimivansa terroristijärjestö Isisin hyväksi ja piti itseään Isisin taistelijana. Haastehakemuksen mukaan Turun elokuisista puukotuksista syytetty Abderrahman Bouanane radikalisoitui vähitellen vuoden 2017 aikana ideologiaan, joka pyrkii rakentamaan islamilaisen valtion, eli niin sanotun kalifaatin Irakin ja Syyrian alueille äärimmäiseen väkivaltaan ja terroritekoihin tukeutumalla. Lopullisen päätöksen Turussa toteuttamastaan iskusta Bouanane teki vasta iskua edeltäneenä yönä, mutta hän oli jo aiemmin alkanut suunnitella väkivaltaisen iskun toteuttamista.


Merkel onnitteli Putinia voitosta, Trumpilla ei ole puhelua Kremliin sovittuna iltalehti 20:24 19.03

Saksan liittokansleri muistutti Putinia rakentavasta lähestymistavasta kansainvälisiin haasteisiin. Saksan liittokansleri Angela Merkel lähetti maanantaina Venäjän presidentti Vladimir Putinille onnitteluviestin uudelleenvalinnan johdosta. Merkel vetosi viestissään parempaan dialogiin Saksan ja Venäjän välillä. - Onnittelen teitä lämpimästi uudelleenvalinnastanne, Merkel aloitti viestinsä.


Wolff odottaa kovaa haastetta: "Uusi kausi kuin kiipeäminen Mount Everestille" MTV 15:13 19.03

F1-sarjan hallitsevan mestaritallin Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff odottaa alkavasta formulakaudesta kovaa taistelua.


Yllätyspudotus X Factorissa – Michael Monroe turhautuu: "Lopetan välittämisen nyt" mtv 20:18 18.03

Menneiltä vuosikymmeniltä tuulahduksen tuonut Alex ei selvinnyt jatkoon kiperästä neljän tuolin haasteesta. 


Jalkapalloseuran haaste toi Mestis-joukkueelle kausikorttien varausennätyksen: 2274 kpl jatkoaika.com 16:57 18.03

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava RoPS haastoi RoKin kausikorttien myyntikampanjaan, jonka tuloksena rovaniemeläisseuran kausikortteja ensi kaudelle on varattu yli 2200 kappaletta.


Kohupopparia syytetään plagioinnista – jamaikalaisartisti vaatii hirmusummaa mtv 09:00 16.03

Miley Cyrus on haastettu oikeuteen plagioinnista.


Kylie Jenner kertoo ikävöivänsä raskausaikaansa: "En pelännyt, eikä teidänkään pitäisi" mtv 08:48 14.03

Vastikään äidiksi tullut Kylie Jenner rikkoi somehiljaisuutensa avautumalla raskautensa haasteista Twitterissä. 


Neljän tuolin haaste piinaa X Factor -kokelaita – yllättävä pudotus viime metreillä: "Aikamoinen sokki" mtv 21:00 11.03

Neljän tuolin haaste on täynnä vaikeita hetkiä niin kilpailijoille kuin tuomareillekin. 


Tyttöbändi tulkitsee Mikael Gabrielin jättihitin – kuuntele huikea veto! mtv 18:15 11.03

X Factor Suomi -ohjelmassa eletään jännittäviä aikoja, kun kilpailijat taistelevat jatkopaikasta neljän tuolin haasteessa. 


Uutiset