Tällä kaudella flopannut F1-talli suolasi itsensä vahingossa – tahaton moka paljasti karun totuuden

MTV 08:55 21.10

F1-talli Haasin kausi on ollut toistaiseksi iso pettymys. Yhdysvaltalaistalli on valmistajien MM-sarjan pisteissä toiseksi viimeisenä takanaan vain Williams. Sunnuntain perusteella Haasin viestintä ei myöskään selviä puhtain paperein.


Rajua kieltä F1-tuomaristosta käyttäneelle tiimipomolle sakot – murjaisi tv-kameroille vitsin marssiessaan tuomiolle

MTV 08:41 11.10

F1-talli Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on saanut 7 500 euron sakot  kahden viikon takaisessa Venäjän GP:ssä radiolinjoille päästämistään kommenteista.


Rajua kieltä F1-tuomaristosta käyttänyt tiimipomo kutsuttiin kuultavaksi – murjaisi tv-kameroille vitsin marssiessaan tuomiolle

MTV 06:52 11.10

F1-talli Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on kutsuttu Japanin Suzukan ensimmäisten harjoitusten jälkeen tuomariston luo selvittämään kahden viikon takaisessa Venäjän GP:ssä radiolinjoille päästämiään kommentteja.


Maistuivatko eväät, F1-katsoja? Talli esitteli autostaan löytynyttä roskaa, joka pilasi kuskin kisan totaalisesti

MTV 10:05 23.09

Haasin Kevin Magnussen oli Singaporen GP:n aikana kiinni jopa pistesijoissa. Tanskalainen joutui lopulta pettymään ja taipui kisan sijalle 17. Magnussen on kerrannut kisan kulkua Twitter-tilillään.


F1-talli vahvistaa kiinnostuksen Robert Kubicaa kohtaan – ura kuninkuusluokassa saakin jatkoa?

MTV 11:19 22.09

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner vahvistaa kiinnostuksensa puolalaiskuljettaja Robert Kubican hankkimista kohtaan.


Raakaa puhetta! Red Bull -pomo tölväisi kilpailevan tallin kuskivalintaa

MTV 13:23 21.09

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner avasi sanaisen arkkunsa harvinaislaatuisella tyylillä kommentoidessaan Haasin ensi kauden F1-kuskivalintoja.


F1-pomolta kysyttiin kohukuskinsa heikkouksista – mies iski hulvattoman murjaisun: "Mistä alottaisin!"

MTV 08:02 21.09

Haas on päättänyt jatkaa ensi F1-kaudella kuskikaksikolla Romain Grosjean – Kevin Magnussen. Kohuduon esitykset radalla ovat nostattaneet monen lajin seuraajan niskavilloja pystyyn, ja Haasin tallipäällikkö Günther Steiner joutui nyt vastaamaan kysymykseen Grosjeanin vahvuuksista ja heikkouksista.


F1-sarja tylytti kuskia ja tuli nopeasti katumapäälle – tältä poistettu julkaisu näytti

MTV 20:35 20.09

Haasin Romain Grosjean on F1-uransa aikana saanut maineen kuskina, joka tekee ajoittain helppoja ajovirheitä. Sellainen nähtiin myös Singaporen toisissa harjoituksissa perjantaina.


Älytön vaaratilanne Singaporessa – F1-kuski työnsi toisen kuljettajan päin seinää: ”Mitä helvettiä?”

MTV 16:41 20.09

Singaporen GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa nähtiin hurja vaaratilanne, kun Racingin Pointin Sergio Perez lähti työntämään Haasin Kevin Magnussenia päin seinää.


Älytön vaaratilanne Singaporessa – F1-kuski työnsi toisen kuljettajan seinään: ”Mitä helvettiä?”

MTV 16:41 20.09

Singaporen GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa nähtiin hurja vaaratilanne, kun Racingin Pointin Sergio Perez lähti työntämään Haasin Kevin Magnussenia seinään päin.


F1-tallin entinen päätukija hämmentää vieläkin soppaa – esitti nyt härskin Saudi Arabia -väitteen

MTV 22:40 19.09

F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn välillä ehti kuohua melko tavalla koko kesän ajan. Tuoreeltaan osapuolet irtisanoivat yhteistyösopimuksen, minkä myötä Rich Energy ei esiinny enää Haasin autoissa. Sopimuksen irtisanominen ei kuitenkaan lopettanut hämmennystä.


Romain Grosjeanille jatkosopimus - palkataanko kuljettajapalapelissä sivuraiteelle joutunut konkari Kimi Räikkösen tallikaveriksi?

iltalehti 11:49 19.09

Romain Grosjean jatkaa Haasilla. Ranskalaiskuljettajan yksivuotisen jatkosopimuksen myötä Haasin kuljettajapari pysyy entisellään kaudella 2020. Grosjeanille ja Kevin Magnussen ovat ajaneet amerikkalaistallissa vuodesta 2017 lähtien.


F1-kuski latasi: Valtteri Bottaksella kävi valtava tuuri - ”Sai paikkansa Mercedeksellä vain, koska Rosberg lopetti viime hetkellä”

iltalehti 16:11 17.09

Kevin Magnussen pitää sattuman osuutta suurena F1-kuljettajien urapoluissa. Haasin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen sanoi saksalaiselle Auto, Motor und Sport -lehdelle, että sattumalla on suuri rooli F1-maailmassa. Magnussen on formula ykkösissä edustanut McLarenia, Renault’ta ja Haasia ja pohti lehden haastattelussa, että keskikastin tallien edustaminen on henkisesti raskasta, koska ennen kisaa tietää, että voittaminen on mahdotonta.


Ferrarin testikuski ilmoittautui tarjolle kuuman F1-paikan täyttäjäksi – sai tallipomolta tylyn suorat pakit

MTV 19:32 13.09

Nykyisin Ferrarin taustavoimiin kuuluva entinen F1-kisakuski Pascal Wehrlein tavoitteli paikkaa Haasin ensi kauden kisatiimissä, mutta tallipäällikkö Günther Steiner kertoo sanoneensa suoran rehellisesti "ei kiitos".


F1-tallin ja päätukijan myrskyisä liitto päättyi – matkan varrelle mahtui 40 miljoonan uhkauksia ja käsittämättömiä kuittailuja

MTV 10:22 10.09

F1-talli Haas on tiedottanut lopettaneensa yhteistyön päätukijan Rich Energyn kanssa. Brittiläisen energiajuomayhtiön ja Haasin väliseen liittoon mahtui hyvin myrskyisiä vaiheita.


F1-tallin nimi muuttuu kesken kauden! Yhteistyö pääsponsorin kanssa päättyy välittömästi

iltalehti 16:45 09.09

F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn yhteistyö tuli lopullisesti päätökseensä. F1-talli Haasin ja energiajuomayhtiö Rich Energyn erikoinen ja värikäs yhteistyö on tullut päätökseensä, ja tällä kertaa ilmeisesti ihan oikeasti. Haasin Twitter-tilillä julkaistiin maanantaina tiedote, jonka mukaan Haas ja tallin pääsponsori ovat yhdessä päättäneet purkaa sopimuksensa ja päätös astuu voimaan välittömästi.


Haas-pomolta aikaikkuna kuskipäätökselle – Romain Grosjeanin mittava F1-ura vaakalaudalla

MTV 10:07 31.08

F1-talli Haasin pomo Günther Steiner haluaa lukita ensi kauden kuljettajakaksikon seuraavien viikkojen aikana.


Raivostuneelta tallipomolta uhkaus F1-kaksikolle: osumat vaikuttavat ensi kauden kuskivalintoihin

MTV 08:46 02.08

Kuljettajiensa keskinäiseen nahisteluun kyllästynyt Haasin F1-tallipomo Günther Steiner aikoo laittaa Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin kuriin keinolla millä hyvänsä.


Ferrari töhöili! Sai sakon kesken kilpailun - päätös herätti suurta kummastusta

iltalehti 17:01 28.07

Ferrari päästi Charles Leclercin liian aikaisin varikkosuoralle ja sai sakon. Ferrari töhöili Saksan GP:n alussa otettuaan Charles Leclercin ensimmäistä kertaa varikolle. Leclerc päästettiin varikkotoimenpiteiden jälkeen vaarallisesti jatkamaan matkaa, minkä seurauksena Leclerc oli kolaroida Haasin Romain Grosjeanin kanssa.


F1-tallin erikoinen sotku sen kuin jatkuu – sekavia viestejä lähetellyt firma vaihtoi nimeä, mikään ei muuttunut autossa

MTV 13:13 26.07

F1-talli Haas ja sen päätukija Lightning Volt (entiseltä nimeltään Rich Energy) ovat olleet todella erikoisen sopan keskellä viime viikkojen aikana. Rich Energy on ehtinyt laittaa pääomistaja William Storeyn syrjään, minkä lisäksi yhtiön nimi on vaihtunut. Haasin autoissa mikään ei ole kuitenkaan muuttunut.


eläke­avauksensa nousivat tukemaan päässyt eturiviin viis veisasivat – ”Tuli kylmiä

Hot topics