Jensen osui kahdesti ja Kalnins kesti - Jokerit voittoon vaisulla esityksellä iltalehti 21:42 11.09

Jokerit kaatoi Severstal Tsherepovetsin 4-1. Nicklas Jensen osui kahdesti, kun Jokerit haki vierasvoiton Severstalista maalein 4-1. Jensin iski ensimmäisessä erässä kiekonriistoa seuranneesta läpiajosta (1-0) ja toisen erän alkuun Henrik Haapalan nappisyötöstä (2-1).


Henrik Haapala rakentaa uutta alkua Jokereissa raskaiden vuosien jälkeen – seuran omistajakuviot eivät mietitytä: "Ne asiat eivät kuulu minulle tipan vertaa" MTV 12:00 03.09

Henrik Haapalan viimeiset vuodet ovat olleet rikkonaisia niin fyysisesti kuin jääkiekkoilullisesti. Nyt hän haluaa rakentaa ehjän pohjan tulevaisuudelle Jokereissa.


Jääkiekkotähti Henrik Haapalan Instagram kaapattiin - tilillä hämärää sisältöä, älä klikkaa linkkiä! iltalehti 15:50 18.07

KHL-seura Jokerien hyökkääjän Henrik Haapalan Instagram-tili kaapattiin. Jokerien pelaajan Henrik Haapalan Instagram-tilille ilmestyi torstaina iltapäivällä varsin hämärää ja hämmentävää sisältöä, mikä sai monet epäilemään, että tili on kaapattu. Haapala vahvisti tilin kaappauksen Iltalehdelle. Haapalan viimeisin omakuva on toukokuulta, mutta torstaina tilille ilmestyi englanninkielinen video, jonka sisältö on klassista huijausmateriaalia. Videolla kehotetaan klikkaamaan linkkiä ja ottamaan osaa kyselyyn, minkä jälkeen henkilö saa rahaa.


Jääkiekkotähti Henrik Haapalan Instagramiin ilmestyi hämärää sisältöä - tili kaapattu? iltalehti 15:50 18.07

KHL-seura Jokerien hyökkääjän Henrik Haapalan Instagram-tili on mitä ilmeisimmin kaapattu. Jokerien pelaajan Henrik Haapalan Instagram-tilille ilmestyi torstaina iltapäivällä varsin hämärää ja hämmentävää sisältöä, mikä viittaa vahvasti siihen, että tiliin on murtauduttu. Haapalan viimeisin omakuva on toukokuulta, mutta torstaina tilille ilmestyi englanninkielinen video, jonka sisältö on klassista huijausmateriaalia. Videolla kehotetaan klikkaamaan linkkiä ja ottamaan osaa kyselyyn, minkä jälkeen henkilö saa rahaa.


Henrik Haapala Jokereihin ? "Tärkeää on pelaajan halu tulla tänne" jatkoaika.com 09:15 17.05

Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Henrik Haapalan kanssa. Tällä kaudella hyökkääjä pelasi HC Luganon riveissä.


Henrik Haapala Jokereihin ? "Tärkeää pelaajan halu tulla tänne" jatkoaika.com 09:15 17.05

Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Henrik Haapalan kanssa. Tällä kaudella hyökkääjä pelasi HC Luganon riveissä.


Jokerit nappasi SM-liigan entisen pistepörssivoittajan iltasanomat 09:10 17.05

Henrik Haapalan ura jatkuu Jokereissa.


Jokerit julkisti merkittävän vahvistuksen – "Nuori ja kehittyvä pelaaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä" MTV 09:10 17.05

Helsingin Jokerit tiedottaa hyökkääjä Henrik Haapalan siirtyvän seuraan Florida PanthersinNHL-organisaatiosta. Haapalan sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.


Jokerit julkisti merkittävän vahvistuksen – "Hänellä on iso motivaatio näyttää osaamisensa tulevina kausina" MTV 09:10 17.05

Helsingin Jokerit tiedottaa hyökkääjä Henrik Haapalan siirtyvän seuraan Florida Panthersin NHL-organisaatiosta. Haapalan sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.


ehjänä pysymisen lapsen ruumiit taustalla useat kuolemat

Hot topics