Tappara oli jälleen Haapalalle vaihtoehto: "Nyt oli kuitenkin aika mennä muualle" jatkoaika.com 14:46 17.10

Henrik Haapala palasi jälleen Suomeen, tosin vain pikavisiitille. Hyökkääjä kävi nappaamassa CHL-jatkopaikan Luganon riveissä, kun JYP taipui kotonaan lukemin 0-1.


"Tutussa miljöössä ja yöaikaan" – kokenut poliisi: Nuoret ottavat tarpeettomia riskejä liikenteessä, koska valvonta on olematonta MTV 19:39 15.10

Yli neljäkymmentä vuotta poliisitehtävissä työskennelleen Jyrki Haapalan mukaan poliisin vähentynyt liikennevalvonta on osasyy nuorten ajamiin kuolonkolareihin.


Henrik Haapalan NHL-unelma tauolle vanhan vaivan takia – uudessa seurassa ymmärretään tilanne: ”Jos olisin mennyt Venäjälle...” iltasanomat 07:45 15.10

Henrik Haapala ei palannut täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan vaan valitsi Sveitsin.


Kommentti: Juha Sipilän hallitus turvautuu säälittävään teatteri­temppuun iltasanomat 16:40 11.10

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) aikoo mittauttaa hallituksensa luottamuksen tiedonannolla eduskunnassa jo ennen irtisanomislakiesitysten antamista. Kyseessä on teatteritemppu, tasoltaan säälittävä. Vakaa enemmistöhallitus ei tarvitse välimittauksia, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


NHL:stä Eurooppaan palannut Henrik Haapala ei kohtaa JYPiä MTV 19:17 09.10

Florida Panthersin organisaatiosta täksi kaudeksi Eurooppaan palannut Henrik Haapala ei debytoi HC Luganon paidassa tiistain CHL-ottelussa JYPiä vastaan.


SM-liigan yskähdellen aloittanut JYP voiton päässä CHL-jatkopaikasta – debytoiko Haapala? MTV 07:39 09.10

Jyväskylän JYP kohtaa tiistaina seitsenkertaisen Sveitsin mestarin HC Luganon. Sveitsiläisseuran riveissä pelaa kaksi suomalaispelaajaa, joten mielenkiintoa ottelua kohtaan riittää.


Henrik Haapala jättää Pohjois-Amerikan – siirtyy sveitsiläiseen CHL-seuraan MTV 15:17 05.10

Kauden Pohjois-Amerikassa viettänyt Henrik Haapala siirtyy takaisin Eurooppaan. Tapparassa kaksi Suomen mestaruutta voittanut Haapala siirtyy sveitsiläisen HC Luganon riveihin, seura tiedottaa nettisivuillaan.


Kommentti: Suhteellisuudentaju hukassa? Poliittinen lakko-oikeus on syytä panna puntariin iltasanomat 14:01 05.10

Sen ymmärtää, että ay-liikettä risoo Juha Sipilän (kesk) porvarihallituksen touhu, mutta nyt se menee liian pitkälle. Poliittisen lakkoilun suhteen Suomi on sallivuudessaan ihmeellinen poikkeustapaus, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Henrik Haapala palaa Pohjois-Amerikasta Eurooppaan jatkoaika.com 13:39 05.10

Kaksinkertainen suomenmestari Henrik Haapala siirtyy Pohjois-Amerikasta Sveitsin pääsarjaan HC Luganon riveihin.


Henrik Haapala siirtyy Luganoon iltasanomat 12:58 05.10

Henrik Haapalan ura jatkuu Sveitsissä.


Kommentti: Hallitus menee Yrittäjien Mikael Pentikäisen johdolla kohti poliittista hautaa iltasanomat 12:27 04.10

Oikein tai väärin: Hallituksella ei ole muuta konstia kuin taipua ay-liikkeen edessä irtisanomislakiriidassa. Nyt hallitus menee Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Mikael Pentikäisen johdolla kohti poliittista hautaa. Sen osoittaa Ylen tuore gallup, jossa Sdp tekee irtiottoaan, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Perjantaista piti tulla suuri sote-päivä – niin ei käy, kiitos valiokunnan iltasanomat 08:56 28.09

Tänään perjantaina piti olla suuri sote-päivä, vaan eipä ole. Soten kohtalo on yhä auki. Valiokuntaviivyttely jatkuu entiseen malliin, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Ay-liike ei enää edes yritä peitellä jäsenmaksujensa ohjaamista Sdp:n vaalityöhön iltasanomat 14:00 24.09

Eduskuntavaaleihin on reilut puoli vuotta, mutta ay-liike on ladannut tykkinsä: SAK:n liitot eivät enää edes yritellä peitellä, että niiden jäsenmaksutuotoilla tuetaan kevään vaaleissa ennätysmäisesti erityisesti Sdp:tä – siitä huolimatta, etteivät läheskään kaikki liittojen maksavat jäsenet ole demareita, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Soinin loppu häämöttää – viimeiset ilot irti hupenevista hetkistä politiikan huipulla iltasanomat 14:55 21.09

Ulkoministeri Timo Soini selvisi eduskunnan luottamusäänestyksestä kirkkaasti, mutta Soinin tarina politiikan huipulla alkaa olla ohi, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: SAK sortui agitaatiossaan silkkaan valehteluun iltasanomat 12:22 19.09

Kaikki konstit ovat sallittuja, kun vaalit ovat tulossa. SAK:n ja ay-liikkeen propaganda hallituksen irtisanomisesitystä vastaan on perustunut tietoiseen valehteluun, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Saako presidentti Niinistö sanoa ruman turpo-sanan niin kuin se on? iltasanomat 11:47 17.09

Presidentti Sauli Niinistö sai Keskuskauppakamarilta (!) silmilleen, kun hän saksalaislehden haastattelussa meni sanomaan yleisesti tiedetyn tosiasian, mitä Venäjä ajattelee Suomen Nato-jäsenyydestä. Olisiko presidentin pitänyt puhua palturia? ihmettelee politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kommentti: Ruotsin poliittinen konkelo on kuin Suomi vuonna 2011 – itänaapurin ratkaisut saattavat kiinnostaa iltasanomat 13:22 10.09

Ruotsin poliittinen tilanne muistuttaa Suomen vaalien jälkitilaa vuonna 2011. Nyt seurataan, kestävätkö Ruotsin blokkirajat, vai otetaanko naapurissa mallia Suomesta, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


käsitellään pienillä nyt MM-kisoihin presidenttiehdokkaan tukijoita Tami lataa suorat

Uutiset