Tästä ”lautakasasta” lähdettiin rakentamaan Mestiksen voittopokaalia ehjäksi – ”Pakko arvostaa” iltasanomat 15:38 18.04

KeuPa HT:n voitti historiallisen mestaruuden maanantaina.


Mestiksen pudotuspelien arvokkain pelaaja JYPin riveihin – "Huikea persoona ja johtaja" MTV 15:07 18.04

Mestiksen mestaruutta KeuPa HT:n riveissä juhlinut Markus Jokinen siirtyy ensi kaudeksi SM-liigaan JYPin paitaan, jyväskyläläisseura tiedottaa verkkosivuillaan.


Kiitos KeuPa ja TUTO! Mestis-finaalit tarjoilivat 2010-luvun kärkiviihdettä jatkoaika.com 22:02 16.04

Maanantaina KeuPa HT:n mestaruusjuhliin päättyneet Mestis-finaalit muodostuivat upeaksi näytelmäksi, joka ei varmasti jättänyt ketään sitä seurannutta kylmäksi. Seurat liekittivät sarjaa myös sosiaalisessa mediassa kiitettävästi.


Jääkiekkoilun Mestis-seura joutui erikoisen suurvarkauden uhriksi - poliisi selvittää: olivatko rikolliset ottelun yleisössä? iltalehti 21:16 12.04

Keuruulaisen jääkiekkoseuran KeuPa HT:n toimistoon murtauduttiin keskiviikon ja torstain välisenä aikana. Rikollisista ei ole jäänyt murtojälkiä. Sisä-Suomen poliisi tutkii merkittävää omaisuusrikosta, jonka kohteeksi on joutunut jääkiekkoseura KeuPa HT. Keuruun jäähallilla sijaitsevasta KeuPa HT:n toimistosta hävisi poliisin mukaan merkittävä summa rahaa, samoin jäähallin kioskista.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Overia Mestiksen finaaliin iltalehti 12:12 06.04

Perjantain vetovihje uskoo Mestiksen ensimmäisen finaaliottelun KeuPa HT-TUTO Hockey päättyvän yli 4,5 maalin tulokseen. Vaikka kyseessä on tärkeä peli, tässä ei olisi mitenkään tavatonta, että tunne voittaa maltin ja järjen ja pelinkuva on varsin vauhdikas (ja runsasmaalinen). Etenkin KeuPa HT:lle tapahtuma on varmasti järisyttävä. Maalimäärälinjat- ja kertoimet on tässä asetettu Mestiksen yleisen maalimäärän näkökulmasta melko alas, sillä esimerkiksi runkosarjassa KeuPa HT:n otteluista yli 4,5 maalin tulokseen päättyi 68% peleistä ja TUTO Hockeylla vastaava lukema oli 65%.


TuTo selviytyi KeuPa HT:n seuraksi Mestis-finaaleihin iltasanomat 21:56 03.04

Mestiksen finaalisarja alkaa perjantaina.


KeuPa porskutti vakuuttavasti Mestiksen finaaleihin jatkoaika.com 22:15 28.03

Jokipoikien ja KeuPa HT:n välinen neljäs välieräkamppailu ei tarjonnut 952 katsojalle suurta pudotuspelihuumaa Mehtimäellä keskiviikkoiltana. Vierailija KeuPa nappasi ottelusarjan neljännen voiton lukemin 2-3 (0-2, 0-1, 2-0) ja eteni puhtaalla pelillä Mestiksen finaaleihin.


- kuvakooste - Perheenäiti dramaattisen finaalin ratkaisseen hatustaan kertoman mukaan Lauri Markkanen loivat luvattomasta kuvaamisesta ”Lapset Ranskan rajalla ”Laittomat – ”Digitalisaatiota parhaimmillaan”

Uutiset