TPS-lupaus Olli Valtolalle näytönpaikka - iski heti maalin jatkoaika.com 19:23 08.02

TPS:n Olli Valtola iski ensimmäisen Liiga-maalinsa uransa ensimmäisessä Liiga-ottelussa HPK:ta vastaan.


Ville Nieminen raivostui Hämeenlinnassa – heitti jäälle pikkutakkinsa, pyyhkeen ja juomapulloja iltasanomat 21:58 01.02

Pelicansin valmentaja Ville Nieminen kävi kuumana perjantai-illan ottelussa HPK:ta vastaan.


Liigakierros: Tasaisen keskikastin joukkueet pelaavat taas isoista pisteistä jatkoaika.com 10:51 05.01

Liigan vilkas viikonloppu jatkuu lauantaina täydellä seitsemän ottelun kierroksella, kun HPK:ta lukuunottamatta kaikki muut porukat ovat irti. Katseet kääntyvät tietysti sarjataulukon sijoille 3?7, jossa viisi joukkuetta on kolmen pinnan sisällä. Kun noista laumoista eivät ketkään kohtaa, voi tasaisuus jatkua lauantain jälkeenkin.


Käsikirjoitus muuttui, mutta esityksestä tuli menestys - tappioputken katkaisu maistui Partaselle jatkoaika.com 21:46 26.12

Mikkelin Jukurien kahdeksan ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseensä HPK:ta vastaan, kun mikkeliläisryhmä käänsi ottelun voittomaalikisassa edukseen. Päärooliin nousi Mika Partanen, joka iski sekä loppuhetkien tasoituksen että voittomaalin.


Artturi Toivola ratkaisi kolmannen Hämeen derbyn Pelicansille jatkoaika.com 22:49 05.12

Pelicans voitti edellisen ottelunsa HPK:ta vastaan ja jatkoi nyt siitä mihin viimeksi jäi. Se, että kyseinen HPK-voitto oli kotijoukkueen edellinen voitto liigassa, väliin mahtuu vielä kuuden ottelun tappioputki, ei näkynyt Pelicansin otteissa. Toinen ottelun sankareista, Artturi Toivola, teki ratkaisevan 3-0 voittomaalin 5-2 päättyneessä kauden kolmannessa Hämeen paikallispelissä. Illan toinen sankari oli 30 kertaa kiekon eteen ehtinyt ja huikeita paraatipelastuksia esittänyt Juho Olkinuora. Hämeen derbyjen tilanne on nyt 2-1 illan isännille.


Lukko katkoi HPK:n voittoputken - Lehtiselle ensimmäinen nollapeli jatkoaika.com 21:12 28.11

Lukko ei lähtenyt ennakkosuosikkina otteluun HPK:ta vastaan. Lujaa aloittanut vierasjoukkue oli lopulta altavastaajan asemassa lähes koko ottelun ajan. Kolme pistettä toi lopulta maalivahti Lassi Lehtinen ja pomppukiekon lähettänyt Tapio Laakso.


Uutiset