Sami Kapasen KalPa rajussa nosteessa, HIFK:n putkikin katkaistiin uusisuomi 00:07 14.12

HIFK:n syyskuussa alkanut voittoputki Nordiksella tuli päätökseen KalPan voitettua keskiviikkona 3-2 HIFK hävisi kamppailun jo avauserään, kun nopea ja yritteliäs KalPa karkasi kahden maalin johtoon.


HIFK-hyökkääjän hurja pisteputki jatkuu – SaiPalle jo viides kotitappio putkeen MTV 20:58 13.12

KalPa kukisti HIFK:n 3-2 keskiviikon SM-liigakierroksella. HIFK:n ruotsalaishyökkääjän Erik Thorellin pisteputki venyi jo 11 ottelun mittaiseksi.


Hirviömolari Hovinen HIFK:n mörkönä - KalPa ryösti pisteet Helsingistä iltalehti 20:51 13.12

Liigan kuntopuntarin kärkijoukkueet HIFK ja KalPa iskivät yhteen Helsingissä, ja KalPa voitti 3-2. KalPa hävisi lokakuun lopulla IFK:n vieraana 1-5 ja valui sarjassa toiseksi viimeiseksi. Pian sen jälkeen kuopiolaisten kelkka kääntyi, ja joukkue on noussut tukevasti ylempään keskikastiin. Nyt KalPa tuli peliin aivan eri meiningillä kuin edellisellä Nordiksen-vierailullaan - siitäkin huolimatta, että siltä puuttui tukku vakiopelaajia muun muassa maajoukkue-edustusten takia. KalPalla ei ollut edes täyttä neljää kentällistä.


HIFK:n toivonkipinä sammui - kaikki veikkausliigaseurat saivat liigalisenssin iltalehti 16:13 13.12

Suomen Palloliitto tiedottaa, että kaikki kaksitoista veikkausliigaseuraa ovat saaneet ensi kaudeksi liigalisenssin. Palloliiton liigalisenssikomitea käsitteli tiistaina ensi kauden lisenssihakemuksia. Komitea myönsi liigalisenssin kaikille 12 seuralle, jotka ovat kentällä ansainneet paikkansa jalkapallon ylimmällä sarjatasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että Helsingin IFK:n paikka Ykkösessä varmistui lopullisesti. Helsinkiläiset putosivat Veikkausliigasta hävittyään Espoon Hongalle nousukarsinnassa.


Kuuden parhaan joukkoon pyrkivä KalPa blokkaamaan HIFK:n pistejatkumon jatkoaika.com 10:00 13.12

Keskiviikkona Savon sydämestä saapuva KalPa pyrkii takaisin voittokantaan helsinkiläisten kustannuksella. Joukkueet ovat kuluvalla kaudella kohdanneet jo kahdesti. Voitot ovat tasan.


HIFK:n veskariosasto täyttyy – viime kauden valopilkulle Mestis-vierailu MTV 21:50 11.12

Elokuun alussa loukkaantunut HIFK-vahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon. Lankinen lähtee viikon mittaiselle lainareissulle Mestis-seura Imatran Ketterän riveihin.


HIFK:n Lankinen pelikunnossa - Pelaa tämän viikon Mestiksessä jatkoaika.com 15:13 11.12

HIFK:n viime kauden ykkösmaalivahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon.


HIFK:sta potkut saanut Antti Törmänen löysi töitä – palaa päävalmentajan hommiin suomikiekko 10:43 11.12

HIFK:n kahdesti mitalipeleihin johdattanut, mutta viime kauden päätteeksi potkut saanut Antti Törmänen palaa päävalmentajan tehtäviin. Sveitsissä jo aiemmin uransa kovaan nosteeseen saanut Törmänen on...


HIFK:n toimitusjohtaja Valtanen: "Ulkoilmaottelut ovat kaikille aika hienoja" jatkoaika.com 12:00 10.12

Palataan hetkeksi vielä Helsinki Ice Challengen tunnelmiin. Tiistai-iltana HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa Helsingin Kaisaniemessä. Jatkoaika kävi ottelun jälkeen keskustelemassa HIFK:n toimitusjohtajan, Jukka Valtasen kanssa tapahtumasta.


HIFK-hyökkääjän huikealle pisteputkelle jatkoa – TPS murskasi Ässät MTV 21:06 09.12

HIFK:n Erik Thorell kasvatti pisteputkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi, kun HIFK voitti HPK:n 3-1.


HIFK-hyökkääjän huikealle pisteputkelle jatkoa – Sport palasi voittokantaan. MTV 19:40 09.12

HIFK:n Erik Thorell kasvatti pisteputkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi, kun HIFK voitti HPK:n 3-1.


Mitä palaverissa kuiskittiin? HPK-hyökkääjä lensi pihalle HIFK-pelistä iltalehti 18:26 09.12

HPK-hyökkääjä Juho Keräsen peli päättyi jo ensimmäisessä erässä HIFK:ta vastaan. Keräselle tuomittiin estämisestä pelirangaistus ensimmäisen erän lopussa. Keränen taklasi kiekottomana ollutta HIFK:n Juhani Tyrväistä HIFK:n puolustusalueella. Keränen passitettiin ensin jäähyaitioon, mutta ottelun toinen päätuomari Jari Levonen piti lyhyen palaverin Tyrväisen kanssa HIFK:n vaihtoaitiossa. Sen jälkeen Keränen passitettiin suihkun puolelle.


Hämeenlinnassa kuohuu – HPK-hyökkääjän ottelu päättyi suihkukomennukseen MTV 17:43 09.12

HPK:n Juho Keräsen ottelu päättyi jo ensimmäisessä erässä ulosajoon, kun hän taklasi HIFK:n Juhani Tyrväistä.


SM-liigan nyrkkitappelu kurinpidon käsittelyyn - raskaan sarjan riitapukarit sivussa tämän päivän otteluista iltalehti 13:29 09.12

HPK:n Miro Karjalainen ja TPS:n Jonne Virtanen ovat sivussa tämän päivän otteluista. Liigan kurinpito määräsi Hämeenlinnassa perjantaina nyrkein tapelleet kiekkoilijat väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. HPK kohtaa tänään kotiottelussaan HIFK:n ja TPS vieraskentällä Ässät.


HIFK ja Ilves selviin voittoihin, Jukurit karistaa SaiPa-peikon harteiltaan jatkoaika.com 10:15 09.12

Lauantain Liiga-kierroksella uskotaan ainakin HIFK:n vireen sekä Sportin vaikeuksien jatkumiseen.


Miten sinusta tuli puolustaja, Miro Heiskanen? MTV 22:46 07.12

SM-liigakauden kuuma nimi, puolustaja Miro Heiskanen lähtee vuodenvaihteen nuorten MM-kisoihin ottamaan isoa vastuuta Nuorten Leijonien takalinjoilla. Mutta miten HIFK:n kultakimpaleesta tuli puolustaja? Heiskanen kertoi muun muassa siitä Antero Mertarannan vieraana torstain Tulosruudussa.


Oulu ansaitsee ulkoilmaottelun jatkoaika.com 15:41 06.12

Oulun Kärppien on jo korkea aika tuoda ulkoilmaottelu Ouluun. HIFK:n ja Kärppien välinen peli todisti, etteivät ulkoilmatapahtumat ole kuolleet, ne vain muuttavat muotoaan.


Kärppä-sankarin kasvutarina johti Leijona-kutsuun – "Monesti tuollaisia pelaajia saatetaan hyljeksiä" MTV 10:09 06.12

Tiistaina Kaisaniemessä HIFK:n ja Kärppien välisen ulkoilmaottelun iso sankari oli Mikael Ruohomaa, joka napautti näyttävällä yksilösuorituksella 4-3-jatkoaikamaalin Kärpille.


HIFK:n Tyrväinen: "Humaloja yritti muutaman kerran lämmittää" jatkoaika.com 08:30 06.12

Tiistai-ilta, Helsinki, Kaisaniemi. Ulkoilmaottelussa kohtasivat HIFK ja Kärpät. Ottelu oli vauhdikas, jossa nähtiin myös muutamia taklauksia ja tunteiden kuohuntaa. Kärpät voitti jatkoajalla lukemin 4-3. Jatkoaika kävi kysymässä ottelun jälkeen Juhani Tyrväisen mietteitä.


Heiskanen HIFK:n toisesta erästä: "Olimme vähän laiskoja joissain kohdissa" jatkoaika.com 08:30 06.12

Helsingissä, Kaisaniemessä HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen, Kärpät otti jatkoajalla voiton lukemin 4-3. Jatkoaika kävi jututtamassa HIFK:n superlupausta Miro Heiskasta ottelun jälkeen.


Uutiset