Billy Tibbetts tuli SM-liigaan kohulla, suututti Jukka Jalosen ja tappeli baarissa Helsingissä – nyt miehestä kantautuu surullisia tietoja

iltalehti 07:06 23.05

Billy Tibbettsin tarina on yksi SM-liigan historian erikoisimmista. Kesken kauden 2006–07 jääkiekon SM-liigaan tuli yhdysvaltalaispelaaja Billy Tibbetts, joka pani Suomessa hyrskyn myrskyn monellakin tapaa. Tibbetts häikäisi tehopisteillään HPK:ssa, järjesti itselleen kohusiirron HIFK:hon ja sai Jukka Jalosen kiukkuiseksi. Kauden päätteeksi Tibbetts oli mukana baaritappelussa Helsingissä, eikä Suomessa ole sen jälkeen miehestä juurikaan kuultu.


Kommentti: Jokereiden alennusmyynti vääristää kilpailua – kärsijä löytyy SM-liigasta

MTV 13:36 19.02

KHL-joukkue Jokerit päästää uuden tutkimuksen mukaan ihmisiä katsomaan pelejään hyvin huokealla hinnalla – tai jopa ilmaiseksi. MTV Urheilun Marko Leppänen pohtii sen vaikutuksia suomalaiseen kiekkobisnekseen ja varsinkin SM-liigajoukkue HIFK:hon. 


HIFK kaappasi Antti Tyrväisen – myös Jokereista tuttu puolustaja tarttui haaviin: ”Dehnerillä oli paljon kysyntää, Suomessakin”

iltalehti 12:26 14.02

HIFK on vahvistanut joukkuettaan kahdella uudella nimellä. HIFK on tehnyt loppukauden kattavat sopimukset Antti Tyrväisen ja Jeremy Dehnerin kanssa. Tyrväinen siirtyy helsinkiläisseuraan Pelicansista, Dehner Florida Everbladesista (ECHL). – Antti Tyrväinen tuo joukkueeseen kovuutta, suoraviivaisuutta ja kamppailuvoimaa. Pudotuspelit lähestyvät, siellä tarvitaan leveyttä ja sitkeyttä ja niitä Antti tuo HIFK:hon, helsinkiläisten urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi seuran verkkosivuilla.


Antti Tyrväinen siirtyy HIFK:hon – ”Hän tuo joukkueeseen kovuutta”

iltalehti 12:26 14.02

Antti Tyrväisen kausi jatkuu HIFK:ssa. HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Antti Tyrväisen kanssa. Laitahyökkääjä siirtyy helsinkiläisseuraan Pelicansista. – Antti Tyrväinen tuo joukkueeseen kovuutta, suoraviivaisuutta ja kamppailuvoimaa. Pudotuspelit lähestyvät, siellä tarvitaan leveyttä ja sitkeyttä ja niitä Antti tuo HIFK:hon, helsinkiläisten urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi seuran verkkosivuilla.


Flunssa-aalto iski HIFK:hon – yhteensä 14 pelaajaa sivussa, tässä on erikoinen kokoonpano: Teuvo Teräväisen pikkuveli debytoi

iltalehti 14:24 05.02

HIFK:lla on seitsemän pelaajaa sivussa sairastumisen takia. Helmikuu on iskenyt IFK-leiriin armottomalla tavalla. Peräti seitsemän pelaajaa on sairastunut. Tämä tekee keskiviikkoisen HPK-vierasottelun vaikeaksi rastiksi, sillä HIFK:lla on lisäksi loukkaantuneena viisi pelaajaa sekä tällä viikolla kaksi pelaajaa, Frans Tuohimaa ja Jere Sallinen, maajoukkueen mukana.


HPK voitti HIFK:n armottomassa trillerissä, Sebastian Repo tykitti hattutempun – katso SM-liigan lauantain tulokset

iltalehti 20:21 04.01

Liigan sarjataulukko tiivistyi aavistuksen verran suoraa pudotuspelipaikkaa hamuavien joukkueiden kesken. Hallitseva mestari HPK kaatoi kotiottelussaan HIFK:n fyysisen ja tasaisen väännön jälkeen. HPK:sta HIFK:hon täksi kaudeksi siirtynyt Otto Paajanen teki ottelun avausmaalin ylivoimalla kolmannen erän alussa. Markus Nenonen tasoitti puntit erän puolessavälissä.


Liigan 2010-luku: Pienten resurssien JYP ja KalPa menestyivät runkosarjassa ? varakkaat kilpailjat pysyivät aisoissa

jatkoaika.com 12:32 31.12

Muun muassa Tapparaan ja HIFK:hon verrattuna JYP ja KalPa saalistivat mukavan summan Liigan runkosarjapisteitä 2010-luvulla.


Liigan 2010-luku: Pienten resurssien JYP ja KalPa menestyivät runkosarjassa ? rahakkaat kilpailjat pysyivät aisoissa

jatkoaika.com 12:32 31.12

Muun muassa Tapparaan ja HIFK:hon verrattuna JYP ja KalPa saalistivat mukavan summan Liigan runkosarjapisteitä 2010-luvulla.


Maanantaijää, viikko 49: Ville Niemisen aika ei ollut kypsä menestykselle, HIFK ja Tobias Salmelainen höynäyttivät Kärppiä

jatkoaika.com 08:00 02.12

Maanantaijää nostaa esille Ville Niemisen potkut sekä Ville Leskisen siirtymisen HIFK:hon. Tapetilla on myös nousukuntoisen KalPan tilanne.


Ville Leskinen HIFK:hon

MTV 17:32 01.12

Ville Leskinen vahvistaa jääkiekon SM-liigassa Helsingin IFK:ta loppukauden ajan. HIFK tiedotti asiasta Bättre Folk -kanavallaan.


SM-liigan viime kauden pistehai siirtyy HIFK:hon

iltasanomat 16:05 01.12

Ville Leskinen on nyt HIFK:n mies.


Moshtagh Yaghoubi allekirjoitti sopimuksen – tavoitteena EM-kisat: ”Se herätti paljon tunteita”

iltalehti 06:05 29.11

Moshtagh Yaghoubi allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen HIFK:n kanssa. Moshtagh Yaghoubi halusi takaisin pääkaupunkiseudulle. –?HIFK on rakentamassa hyvää joukkuetta. Omistajilla on hyvät suhteet. Halusin HIFK:hon, ja he olivat myös kiinnostuneita, Yaghoubi kertoo.


SM-liigan superonnistujaa vietiin NHL:ään, päätyikin HIFK:hon – mitä oikein tapahtui?

MTV 10:02 09.11

HIFK:ssa kultakypärää kantava Teemu Turunen palaa lauantaina A-maajoukkuepaitaan, kun hän on Leijonien kokoonpanossa mukana Karjala-turnauksen Tshekki-ottelussa. Turunen oli edellisellä liigakaudella puhuttu hahmo. Häntä vietiin kovaa vauhtia kohti NHL:ään. Siirto jäi kuitenkin toteutumatta. Miksi?


Maanantaijää, viikko 45: Tahtikapulan käsiinsä saanut Ville Nieminen petaa omaa tulevaisuuttaan, "Stadin derbyt" tuskin palaavat ennalleen

jatkoaika.com 07:30 04.11

Viime viikko oli suurten Liiga-uutisten viikko. Maanantaijää pureskelee läpi TPS:n ja Pelicansin valmentajamuutokset, sekä jokerikieltojen purkautumisen vaikutuksen HIFK:hon.


HIFK hankki Michael Keräsen – SM-liigan entinen paras pelaaja aloitti kauden Sveitsin kakkosliigassa

iltalehti 16:09 22.10

Michael Keränen siirtyy HIFK:hon. Helsingin IFK tiedotti tiistaina tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Michael Keräsen, 29, kanssa. Sopimuksessa on koeaika, joka kestää 1. joulukuuta asti. Keränen pelasi SM-liigassa viimeksi kaudella 2017–18, jolloin hän edusti KooKoota 39 ottelun verran. Tehopisteitä tuolloin kertyi 38. Viime kaudella Keränen pelasi SHL:ssä ja tällä kaudella hän on pelannut Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kolme ottelua.


Otto Paajasella ovat tunteet pinnassa entisen seuransa kohtaamisen alla: "Tulee varmasti huikea, ikimuistoinen viikonloppu"

jatkoaika.com 06:30 20.09

Otto Paajanen siirtyi täksi kaudeksi kahdeksan HPK-liigakauden jälkeen HIFK:hon. Paajanen kohtaa entisen seuransa ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna, kun HIFK ja HPK pelaavat vastakkain perjantaina ja lauantaina.


Hot topics