Sami Kapasen KalPa rajussa nosteessa, HIFK:n putkikin katkaistiin uusisuomi 00:07 14.12

HIFK:n syyskuussa alkanut voittoputki Nordiksella tuli päätökseen KalPan voitettua keskiviikkona 3-2 HIFK hävisi kamppailun jo avauserään, kun nopea ja yritteliäs KalPa karkasi kahden maalin johtoon.


HIFK ei pystynyt murtamaan KalPan puolustusmuuria: "Olimme hitaampi joukkue" jatkoaika.com 21:35 13.12

Keskiviikko-iltana HIFK sai vieraakseen KalPan. Kotijoukkue tuli otteluun hieman vajavaisella latauksella, mikä näkyi pitkin ottelua. KalPa oli parempi joukkue, ja otti voiton lukemin 3-2.


Unisuus maksoi HIFK:lle paljon – tyri pitkän putkensa jo avauserään iltasanomat 21:16 13.12

KalPa taisteli voiton siipirikkoisella kokoonpanolla. HIFK oli hävinnyt kotihallissaan viimeksi syyskuun 22.päivä.


HIFK-hyökkääjän hurja pisteputki jatkuu – SaiPalle jo viides kotitappio putkeen MTV 20:58 13.12

KalPa kukisti HIFK:n 3-2 keskiviikon SM-liigakierroksella. HIFK:n ruotsalaishyökkääjän Erik Thorellin pisteputki venyi jo 11 ottelun mittaiseksi.


Hirviömolari Hovinen HIFK:n mörkönä - KalPa ryösti pisteet Helsingistä iltalehti 20:51 13.12

Liigan kuntopuntarin kärkijoukkueet HIFK ja KalPa iskivät yhteen Helsingissä, ja KalPa voitti 3-2. KalPa hävisi lokakuun lopulla IFK:n vieraana 1-5 ja valui sarjassa toiseksi viimeiseksi. Pian sen jälkeen kuopiolaisten kelkka kääntyi, ja joukkue on noussut tukevasti ylempään keskikastiin. Nyt KalPa tuli peliin aivan eri meiningillä kuin edellisellä Nordiksen-vierailullaan - siitäkin huolimatta, että siltä puuttui tukku vakiopelaajia muun muassa maajoukkue-edustusten takia. KalPalla ei ollut edes täyttä neljää kentällistä.


Suomen NHL-legendan poika kurittaa HIFK:ta Nordiksella - KalPa karkasi avauserässä iltalehti 19:56 13.12

Liigan kuntopuntarin kärkijoukkueet HIFK ja KalPa iskevät yhteen Helsingin jäähallissa. KalPa hävisi lokakuun lopulla IFK:n vieraana 1-5 ja valui sarjassa toiseksi viimeiseksi. Pian sen jälkeen kuopiolaisten kelkka kääntyi, ja viimeisten 10 ottelun otannassa KalPalla on 25 pistettä. Se takaa kuntopuntarin kärkipaikan ennen 24 pistettä kerännyttä IFK:ta. Nyt KalPa tuli peliin aivan eri meiningillä kuin edellisellä Nordiksen-vierailullaan. Suomen NHL-legendoihin lukeutuvan ja HIFK:ssa mestaruuden 1998 voittaneen Christian Ruutun poika Alexander Ruuttu, 25, iski KalPalle kaksi maalia, joiden ansiosta vieraat johtavat avauserän jälkeen 2-0.


HIFK:n toivonkipinä sammui - kaikki veikkausliigaseurat saivat liigalisenssin iltalehti 16:13 13.12

Suomen Palloliitto tiedottaa, että kaikki kaksitoista veikkausliigaseuraa ovat saaneet ensi kaudeksi liigalisenssin. Palloliiton liigalisenssikomitea käsitteli tiistaina ensi kauden lisenssihakemuksia. Komitea myönsi liigalisenssin kaikille 12 seuralle, jotka ovat kentällä ansainneet paikkansa jalkapallon ylimmällä sarjatasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että Helsingin IFK:n paikka Ykkösessä varmistui lopullisesti. Helsinkiläiset putosivat Veikkausliigasta hävittyään Espoon Hongalle nousukarsinnassa.


Kuuden parhaan joukkoon pyrkivä KalPa blokkaamaan HIFK:n pistejatkumon jatkoaika.com 10:00 13.12

Keskiviikkona Savon sydämestä saapuva KalPa pyrkii takaisin voittokantaan helsinkiläisten kustannuksella. Joukkueet ovat kuluvalla kaudella kohdanneet jo kahdesti. Voitot ovat tasan.


HIFK solmi jatkosopimukset Atte Engrenin ja kahden hyökkääjän kanssa iltasanomat 16:25 12.12

Helsingin IFK julkaisi kolme jatkosopimusta.


HIFK kiinnitti Engrenin ja kaksi kenttäpelaajaa tuleviksi kausiksi jatkoaika.com 15:38 12.12

HIFK on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Atte Engrenin sekä hyökkääjien Micke-Max Åstenin ja Thomas Nykoppin kanssa.


Tobias Salmelainen otti kynän käteensä - HIFK:lle kolme jatkosopimusta iltalehti 15:25 12.12

Helsingin IFK julkaisi kolme jatkosopimusta. HIFK:ssa jatkavat maalivahti Atte Engren sekä hyökkääjät Thomas Nykopp ja Micke-Max Åsten. Engrenin uusi sopimus on mallia 1+1 vuotta, Nykoppin kaksivuotinen ja Åstenin peräti kolmen vuoden pituinen eli kevääseen 2021.


HIFK:n veskariosasto täyttyy – viime kauden valopilkulle Mestis-vierailu MTV 21:50 11.12

Elokuun alussa loukkaantunut HIFK-vahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon. Lankinen lähtee viikon mittaiselle lainareissulle Mestis-seura Imatran Ketterän riveihin.


HIFK kiinnitti johtotopparinsa vuoden jatkosopimuksella suomifutis 17:56 11.12

Kokenut Pauli Kuusijärvi jatkaa HIFK:ssa. Helsinkiläisseura on solminut puolustajansa kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. - HIFK merkitsee henkilökohtaisella tasolla hirveän paljon. Tänä päivänä aika on tietynlainen ylellisyys;...


HIFK:n Lankinen pelikunnossa - Pelaa tämän viikon Mestiksessä jatkoaika.com 15:13 11.12

HIFK:n viime kauden ykkösmaalivahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon.


Uusi tähti syntymässä – HIFK-puolustaja hirmuvireessä juuri oikeaan aikaan suomikiekko 13:05 11.12

Helsingin IFK:n puolustajan Oliwer Kaski on seurassa tiedetty jo pidemmän aikaa potentiaaliseksi tehopuolustajaksi liigajäillä. Kiekollisesti taitava 22-vuotias nuorukainen on kuitenkin yllättänyt kaikki viime viikkojen...


Antti Törmänen sai töitä - Sveitsi kutsuu taas iltalehti 11:16 11.12

Viime kauden jälkeen HIFK:sta potkut saanut Antti Törmänen on palkattu Sveitsin liigan EHC Bielin päävalmentajaksi. Törmänen korvaa Bielin penkin takana Mike McNamaran. Helsinkiläisen sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös kauden 2018-19. Bielin päävalmentajaksi harkittiin myös viime kaudella Florida Panthersia käskyttänyttä Tom Rovea, mutta seura päätyi lopulta suomalaisosaamiseen. Biel on sarjassa seitsemäntenä, kolme pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. Joukkueen ainoa suomalaispelaaja on Toni Rajala.


HIFK:sta potkut saanut Antti Törmänen löysi töitä – palaa päävalmentajan hommiin suomikiekko 10:43 11.12

HIFK:n kahdesti mitalipeleihin johdattanut, mutta viime kauden päätteeksi potkut saanut Antti Törmänen palaa päävalmentajan tehtäviin. Sveitsissä jo aiemmin uransa kovaan nosteeseen saanut Törmänen on...


HIFK:n toimitusjohtaja Valtanen: "Ulkoilmaottelut ovat kaikille aika hienoja" jatkoaika.com 12:00 10.12

Palataan hetkeksi vielä Helsinki Ice Challengen tunnelmiin. Tiistai-iltana HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa Helsingin Kaisaniemessä. Jatkoaika kävi ottelun jälkeen keskustelemassa HIFK:n toimitusjohtajan, Jukka Valtasen kanssa tapahtumasta.


HIFK ylitsepääsemätön HPK:lle - Tyrväinen puhutti loukkaantumisellaan jatkoaika.com 22:05 09.12

Lauantain kierroksella kohtasivat Hämeenlinnan Pallokerho ja Helsingin IFK. Kotijoukkueelle hankalaksi vastustajaksi muodostunut helsinkiläisryhmä otti jo neljännen voiton hämeenlinnalaisista lukemin 1-3.


Uutiset