FinnProspectsin draft-ranking: HIFK:n Anton Lundell on Suomen suuri toivo ? JYP-kaappaus Joni Jurmo nousee kohisten

jatkoaika.com 08:00 23.05

Juniorijääkiekkosivusto FinnProspects on julkaissut lopullisen rankinginsa tulevaan varaustilaisuuteen. HIFK:n Anton Lundell on yksinoikeutetusti listan kärkinimi, mutta hänen takanaan piilee hyvinkin potentiaalisia lupauksia.


Billy Tibbetts tuli SM-liigaan kohulla, suututti Jukka Jalosen ja tappeli baarissa Helsingissä – nyt miehestä kantautuu surullisia tietoja

iltalehti 07:06 23.05

Billy Tibbettsin tarina on yksi SM-liigan historian erikoisimmista. Kesken kauden 2006–07 jääkiekon SM-liigaan tuli yhdysvaltalaispelaaja Billy Tibbetts, joka pani Suomessa hyrskyn myrskyn monellakin tapaa. Tibbetts häikäisi tehopisteillään HPK:ssa, järjesti itselleen kohusiirron HIFK:hon ja sai Jukka Jalosen kiukkuiseksi. Kauden päätteeksi Tibbetts oli mukana baaritappelussa Helsingissä, eikä Suomessa ole sen jälkeen miehestä juurikaan kuultu.


Kun HIFK-ikoni asui Luulajassa, hän löysi mielenrauhan Pohjois-Ruotsin luonnosta – Lennart Petrell on jo vuosia nollannut ajatukset valokuvaamalla lintuja ja muita metsän eläimiä

yle 14:23 20.05

Hyökkääjän oma aika on jäänyt vähemmälle, mutta hän on liikkunut perheen kanssa tiuhaan luonnossa viime viikkoina.


Kahden lajin ihme Otso, 14, murskaa vanhat käsitykset – aikaa jää vielä videopeleihinkin: "Samanlaista ei ole tullut vastaan"

MTV 08:01 17.05

Monet tavoitteellista liikuntaa harrastavat nuoret valitsevat ykköslajin jo varhain – ja lopettavat muutaman vuoden kuluttua. Otso Martikainen, 14, pelaa tennistä Euroopan huipulla ja pelaa tavoitteellista jääkiekkoa HIFK:n C-nuorissa. Lopullinen lajivalinta siintää vasta tulevaisuudessa. 


Jääkiekko-HIFK alentaa henkilöstönsä palkkoja - leikkuriin niin pelaajien, valmentajien, johdon kuin toimistotyöläistenkin ansiot

yle 19:26 15.05

Helsingin IFK pyrkii turvaamaan toimintansa syksyyn saakka. Vapaaehtoisesta alennuksesta päästiin sopuun perjantaina.


HIFK leikkaa pelaajiensa palkkoja – kaikki SM-liiga-seurat ilmoittaneet säästötoimistaan

MTV 17:00 15.05

Helsingin IFK leikkaa koko henkilöstönsä palkkoja koronaviruskriisin aiheuttamien talousvaikeuksien vuoksi. Palkkoja leikataan pelaajilta, valmennukselta, urheilujohdolta ja toimiston henkilöstöltä.


Myös HIFK sopuun palkanalennuksista – koskevat koko henkilöstöä

jatkoaika.com 16:46 15.05

HIFK sai sovittua palkkaleikkauksista.


HIFK leikkaa pelaajien ja valmentajien palkkoja

iltasanomat 16:39 15.05

Helsinkiläisseurassa leikataan koko henkilöstön palkkoja.


Liigaseurat pulassa – myös HIFK leikkaa palkkojaan: ”Toiminta turvataan syksyyn asti”

iltalehti 16:35 15.05

HIFK-Hockeyn henkilöstön palkkoja alennetaan. Edes SM-liigan suurimmat resurssit omaava Helsingin IFK ei selviä koronakriisistä ilman sopeuttamistoimia. Oy HIFK-Hockey Ab tiedottaa päässeensä hyvässä yhteisymmärryksessä sopimukseen koko henkilöstön palkkojen vapaaehtoisesta alentamisesta.


HIFK:sta tutun NHL-legendan poika asuttaa suomalaista maalivahtilupausta kotonaan – "Kohtelen häntä kuin omaa poikaani"

MTV 08:27 15.05

Kiekkokauden keskeydyttyä jumiin ontariolaiseen pikkukaupunkiin jäänyt suomalaismaalivahti Lassi Lehti on löytänyt tärkeää apua mieheltä, jolla on mielenkiintoinen linkki hänen kotimaahansa.


Mitä maajoukkuetta Roy Hodgson valmensi vuosina 1992–95?

iltalehti 05:55 14.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä maajoukkuetta Roy Hodgson valmensi vuosina 1992–95? 2) Kuka toimi HIFK:n kauden 1982–83 mestarijoukkueen kipparina?


Sihvonen: Peli juniorilupaus Brad Lambertin ympärillä piti viheltää poikki jo ajat sitten – "Seuroja huudatettiin kuin huutokaupassa, kunnes joku antautui"

MTV 10:22 09.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ottaa kantaa nuoren kohupelaaja Brad Lambertin siirtoon HIFK:sta JYPiin.


Ikävät huhut satuttivat 16-vuotiasta Brad Lambertia – huippulupaus jätti HIFK:n: ”Ihmiset sanovat minusta asioita, jotka eivät ole totta”

iltalehti 22:01 08.05

Brad Lambert kiistää huhut roolin vaatimisesta. Kiivaana käyneet spekulaatiot Brad Lambertin uudesta seurasta päättyivät perjantaina, kun JYP julkisti kaksivuotisen sopimuksen. Lambert, 16-vuotias huippulupaus, siirtyy Keski-Suomeen Helsingin IFK:sta, josta hän päätti lähteä viime kauden jälkeen.


Kohulupaus Brad Lambertin, 16, uusi osoite selvillä – HIFK vaihtuu toiseen SM-liigaseuraan

MTV 16:25 08.05

Suomi-kiekon suurimpiin lupauksiin kuuluva Brad Lambert, 16, kiekkoilee ensi kaudella Jyväskylän JYPin riveissä.


HIFK-kannattaja siirtäisi kausikortteja vuodella ? SJK-fani pelkää, että vain rikkaat pääsevät katsomoihin: "Osa on ostanut viimeisillä rahoillaan"

yle 16:29 06.05

Veikkausliigaseurojen kannattajat odottavat epätietoisina päätöstä siitä, ketkä kausikorttilaisista pääsevät katsomoon, kun otteluita pelataan rajatulle yleisömäärälle.


Kommentti: HIFK säilytti kasvonsa Brad Lambertin tapauksessa – peliaikaa ruinaavien junnujen touhuille stoppi

MTV 10:51 06.05

Superlupaus Brad Lambertin lähtö HIFK:sta on nostattanut ison myrskyn. MTV Urheilun Marko Leppänen kertoo oman mielipiteensä asiasta. 


Doug Shedden luuli HIFK:n SM-liigakauden jo päättyneen, kun Pentti Matikainen lausui hämmästyttävät sanat – ”Mikä lentokone?”

iltasanomat 20:03 01.05

Doug Shedden valmensi SM-liigassa kolmen kauden ajan. Hänen joukkueensa pelasivat kerran finaaleissa ja kahdesti pronssiottelussa, jonka olemassaolo tuli täytenä yllätyksenä.


Brad Lambertin, 16, kohusiirto kiihdytti kuumaa kiekkokeskustelua – Jukka Jalonen huolestui: ”Osa manipuloitu kuvittelemaan”

iltasanomat 07:52 01.05

Kiekkoilijalupaus Brad Lambertin pikainen lähtö HIFK:sta puhuttaa. Jo hänen siirtymisensä tähtipaitaan vuosi sitten puhutti. Urheilulehti selvitti nuorisotähtien keskuudessa lisääntynyttä seurashoppailua ja pohti, mihin individualismi joukkuelajeissa voi johtaa.


Tässä on totuus, miksi 16-vuotias superlupaus jätti yllättäen HIFK:n

MTV 20:24 30.04

Jääkiekon SM-liigaseura Helsingin IFK kertoi tänään, että 16-vuotias huippulupaus Brad Lambert ei jatka seurassa. Lambert käytti option, minkä myötä hän voi vaihtaa maisemaa.


Suomi-kiekon superlupaus Brad Lambert, 16, kertoo, miksi jätti HIFK:n – yhteen kysymykseen suora vastaus: Suomi

iltalehti 18:39 30.04

Brad Lambertin lähtö HIFK:sta on kohahduttanut lätkäväkeä. Suomen jääkiekon kenties suurin timantti, 16-vuotias Brad Lambert lähtee Helsingin IFK:sta. HIFK kertoi asiasta vappuaattona. Lambertin sopimuksessa oli optio, joka antoi teinitähdelle mahdollisuuden lähteä.


Hot topics