Norjalla ”kriisi”: Urheilijat ovat voittaneet liikaa kultamitaleita - erikoisvarusteet loppuivat kesken! iltalehti 21:23 22.02

Norja on menestynyt loistavasti Pyeongchangissa. Video: Eurosport. Johannes Hösflot Kläbo voitti parispintissä jo kolmannen olympiakultansa Pyeongchangissa.


Kolmen kultamitalin Kläbo ei lähde haastamaan Iivo Niskasta MTV 08:40 22.02

Norjan uusi hiihtokunkku Johannes Hösflot Kläbo ei osallistu Pyeongchangin olympialaisten miesten maastohiihdon päätösmatkalle, 50 kilometrin perinteisen kisaan lauantaina.


Norjan hiihtokuninkaalta kova ratkaisu – päätösmatka jää väliin iltasanomat 07:20 22.02

Kolmen olympiakullan mies Johannes Hösflot Kläbo matkustaa etuajassa kotiin.


Olympialaiset: Yllättääkö Italia miesten parisprintissä? iltasanomat 15:40 20.02

Miesten parisprintin selvä ykkössuosikki on totutusti Johannes Hösflot Kläbon ankkuroima Norja. Kovin haaste saattaa tulla Italialta, jonka kiritykki Federico Pellegrino on voittanut Kläbon tällä kaudella vapaan tyylin sprintissä.


Norjalaisilta mieletön huumorivideo: Kläbosta tehtiin Forrest Gump MTV 20:31 14.02

Norjassa on hassuteltu ja tehty miesten tuoreesta sprinttihiihdon olympiavoittajasta Johannes Hösflot Kläbösta juoksemisen lahjastaan tunnettu Forrest Gump.


Suomalaiset hämmästelivät sprinttihirmua: "Olisi laittanut edes päähineen päähän" MTV 19:02 13.02

Norjan Johannes Hösflot Kläbo voitti odotetusti miesten sprinttihiihdon kultaa Pyeongchangissa. Hän on tällä hetkellä maailman selkeästi paras sprinttihiihtäjä, ja keräsi kehut myös suomalaisleiristä.


Historiaa tehnyt Kläbo myönsi valtavat paineet – ei ole saanut nukuttua kunnolla pitkään aikaan MTV 16:58 13.02

Johannes Hösflot Klöbo otti omansa tykittämällä Pyoengchangissa ylivoimaiseen sprintin olympiavoittoon. 21-vuotiaalle norjalaisässälle voitosta teki entistä makeamman se, että sprinttipäivää edelsivät valtavat paineet ja univaikeudet.


Ristomatti Hakolalle karmea pettymys! Romahti sprintin finaalissa iltalehti 15:09 13.02

Ristomatti Hakolan päivä päättyi pettymykseen Pyeongchangissa. Video: Eurosport. Näin Ristomatti Hakola hyytyi sprintin finaalissa. Suomalaishiihtäjä jäi perinteisen sprintin finaalin viimeiseksi. Ylivoimaisen voiton ja olympiakultaa vei Norjan Johannes Hösflot Kläbo.


Ristomatti Hakola hurjassa iskussa - jyräsi finaaliin loistavalla vedolla! iltalehti 14:15 13.02

Sprintin karsintojen ykkönen Ristomatti Hakolan loistava meno jatkui myös välierässä. Hakola meni finaaliin toisen välierän ykkösenä. Ensimmäisen välierän voitti todella vahvalla esityksellä NorjanJohannes Hösflot Kläbo. Suomalaisista mieshiihtäjistä myös Martti Jylhä selvisi välieriin, mutta vauhti ei riittänyt finaaliin asti.


Olympialaiset: Norjalaisjuhlat miesten sprintissä iltasanomat 15:25 12.02

Skiathlonissa kolmoisvoiton ottaneet norjalaiset ovat todennäköisesti todella kovia myös tiistain sprintissä. Ylivoimainen ykkössuosikki on Johannes Hösflot Kläbo.


"Kilpailu kivenkovaa" – Kläbo ei saa apuja muilta norjalaisilta MTV 06:01 11.02

Alkukauden ylivoimaisin mieshiihtäjä Norjan Johannes Hösflot Kläbo ei tule saamaan maanmiehiltään apua miesten yhdistelmäkilpailussa.


Norjalaistähden hurjalla tyylillä yllättävä vaikutus Iivo Niskaseen – ”Mietityttää, miksi joku on kovempi” iltasanomat 22:28 10.02

Johannes Hösflot Käbo on maastohiihdon kirkkain tähti ja ennakkosuosikki sprinttihiihtoihin.


Olympialaiset: Kläbo juoksee muilta karkuun iltasanomat 10:58 09.02

Miesten maastohiihdon kisa-avaus on muiden taistelu ylivoimaista kiritykkiä Johannes Hösflot Kläboa vastaan.


Norjan uusi hiihtokuningas yllätti – jättää väliin tärkeän matkan olympialaisissa! iltasanomat 13:24 30.01

Johannes Hösflot Kläbo ei hiihdä 15 kilometrin vapaata olympialaisissa.


Petter Northugin olympiaunelma lopullisesti murskaksi - varamiehen paikka ei kelvannut iltalehti 17:09 24.01

Maastohiihdon kaksinkertainen olympiavoittaja ja 13-kertainen maailmanmestari Petter Northug on ulkona Norjan olympiajoukkueesta. Norja täydensi keskiviikkona olympialaisiin suuntaavaa hiihtojoukkuetta Emil Iversenillä, Pål Goldbergillä, Sondre Turvoll Fosslilla ja Eirik Brandsdalilla. Aikaisemmin miesten joukkueeseen oli nimetty jo Niklas Dyrhaug, Didrik Tönseth, Finn Hågen Krogh, Hans Christer Holund, Johannes Hösflot Kläbo, Simen Hegstad Krüger ja Martin Johnsrud Sundby.


Video: "Kläbo päätti, että tämä kisa oli tässä" – norjalaishirmulta tyrmäävä olympianäyttö MTV 16:14 20.01

Norjan Johannes Hösflot Kläbo jatkoi murskaavia otteitaan maastohiihdon maailmancupin sprinttiladuilla Slovenian Planicassa lauantaina.


Yllätys hiihdon maailmancupissa – Norjan ihmemies joutui taipumaan iltasanomat 15:28 13.01

Italian Federico Pellegrino löi Dresdenin sprinttikisassa kautta dominoineen Norjan Johannes Hösflot Kläbon.


Video: Norjalaissensaatio Kläbö palasi ryminällä maailmancupiin – "Hän leikittelee!" MTV 14:22 13.01

Maastohiihdon maailmancupin alkukautta mielin määrin hallinnut Norjan Johannes Hösflot Kläbo palasi kansainvälisille kilpaladuille vapaan sprinteissä Dresdenissä lauantaina.


Uutiset