Merja Kyllönen kertoo ISTV:n vaaligrillissä, miten hoitaisi suhteita Putiniin ja Trumpiin: ”Täytyy järjestää suomalainen kulttuurispektaakkeli” iltasanomat 16:33 15.12

Presidenttiehdokas Merja Kyllönen yrittäisi vaikuttaa Donald Trumpin tviittisormeen. Hänen mukanaan Mäntyniemeen muuttaisi neljä isoa koiraa. – Joulukuuset kaatuisi ja joulukalat olisi syöty ennen kuin ne olisi toimitettu perille.


Pikkupojat lankesivat pedofiiliveljesten tv-pelihoukutuksiin: ”Toivoin hänen olevan isäni” iltasanomat 13:43 15.12

Loppuviikosta oikeus antaa Ruotsissa tuomion kahdelle pedofiiliveljekselle.


Katri Haapasen poika tahtoi liukumäen - isä keksi itsestään halvan ja nokkelan korvikkeen iltalehti 11:44 15.12

Viidakon tähtösistä tuttu Katri Haapanen (o.s. Sorsa) julkaisi sosiaalisessa mediassa hauskan otoksen. Bloggarina lopettanut Katri Haapanen valottaa edelleen perhe-elämäänsä Instagramissa. Hän julkaisi hauskan otoksen isän ja pojan yhteisestä leikkituokiosta. Meemi-kuvassa Katri kertoo neljävuotiaan Elias-poikansa toivoneen Sasu-isältään liukumäkeä. Kuten kuvasta näkyy, isä toteutti toiveen luovasti. Sasu on nimittäin tehnyt omalla vartalollaan liukumäen. Hän pötköttää ketarat ojossa sohvaan nojaten ja hänen selkänsä muodostaa suhteellisen jyrkän liukumäen. Kuvasta päätellen poika on juuri laskenut mäkeä, sillä hän nököttää isänsä niskan päällä.


Ex-jengipomo palasi Aarniolle kiusalliseen kertomukseen hovi-istunnossa – "Muutin sitä käräjillä, koska en päässyt vapaaksi" MTV 11:42 15.12

United Brotherhood -liivijengin ex-pomo Keijo Vilhunen on kuulemisessaan palannut Jari Aarniolle kiusalliseen kertomukseensa siitä, että hän on saanut erilaisia toimeksiantoja Helsingin huumepoliisin ex-päälliköltä. Aarniota syytetään törkeistä huume- ja virkarikoksista, ja Vilhunen on tuomittu käräjillä hänen rikoskumppaninaan.


Amerikkalaisäiti alisti terveen poikansa 13 leikkaukseen ja yli 300 sairaalakäyntiin - haali rahaakin ”kuolemansairaalla lapsellaan” iltalehti 11:23 15.12

Kahdeksanvuotias Christopher Bowen on ollut sairaalassa yli 300 kertaa, ja hänelle on tehty 13 leikkausta, vaikka hän on ihan terve. Christopherin äiti Kaylene Bowen-Wright pidätettiin viime viikolla Yhdysvalloissa. Pidätyksen jälkeen julkisuuteen on vuotanut outoja yksityiskohtia äidin toiminnasta poikansa suhteen, kertoo Huffington Post. Esimerkiksi vuonna 2014 äiti väitti CW33-televisiolle, että Christopherilla on harvinainen, henkeä uhkaava sairaus, joka vaikutti hänen hapenottokykyynsä. Äidin mukaan lapsi oli saanut diagnoosin jo kaksivuotiaana.


Amerikkalaisäiti alisti terveen poikansa 13 leikkaukseen ja yli 300 sairaalakäyntiin - haali rahaa ”kuolemansairaalla lapsellaan” iltalehti 11:23 15.12

Kahdeksanvuotias Christopher Bowen on ollut sairaalassa yli 300 kertaa, ja hänelle on tehty 13 leikkausta, vaikka hän on ihan terve. Christopherin äiti Kaylene Bowen-Wright pidätettiin viime viikolla Yhdysvalloissa. Pidätyksen jälkeen julkisuuteen on vuotanut outoja yksityiskohtia äidin toiminnasta poikansa suhteen, kertoo Huffington Post. Esimerkiksi vuonna 2014 äiti väitti CW33-televisiolle, että Christopherilla on harvinainen, henkeä uhkaava sairaus, joka vaikutti hänen hapenottokykyynsä. Äidin mukaan lapsi oli saanut diagnoosin jo kaksivuotiaana.


Leijonissa muutoksia - Korpikoski sisään, maalivahti vaihtuu iltalehti 10:46 15.12

Suomi kohtaa klo 14.00 alkavassa ottelussa Etelä-Korean. Ottelu on osa Moskovan maajoukkueturnausta, jonka Suomi aloitti tappiolla Tshekille. Tshekkiä vastaan torjuntavuorossa ollut Mikko Koskinen on lepovuorossa ja hänen tilalleen tulee Karri Rämö. Luukkuvahtina on Juha Metsola.


Adele ja Britannian prinssit osallistuivat tornitalopalon uhrien muistojumalanpalvelukseen iltalehti 10:13 15.12

Lontoossa vietettiin muistojumalanpalvelusta kesäkuussa Grenfell Towerin tulipalossa kuolleiden muistolle. Lontoossa kesäkuussa tapahtuneessa valtavassa asuinkerrostalon palossa kuoli yhteensä 71 ihmistä. Palossa menetti henkensä yksi kuusihenkinen perhe ja kolme viisihenkistä perhettä. Vanhin uhri oli 83-vuotias nainen ja nuorin kuolleena syntynyt vauva, jonka viimeisillään raskaana ollut ja hengissä selvinnyt äiti hengitti paetessaan runsaasti palokaasuja. Jotakin tunteja palon jälkeen syntyneen vauvan kuoleman katsottiin aiheutuneen palosta. Hänen lisäkseen palossa kuoli 17 lasta, joista nuorin oli puolivuotias. Loukkaantuneita oli yli 70 ja sadat ihmiset jäivät kodittomiksi. Tulipalon uskotaan saaneen alkunsa viallisesta pakastimesta. Lontoossa vietettiin torstaina uhrien muistoksi jumalanpalvelus. St Paulin katedraaliin saapuivat palosta hengissä selvinneitä kunnioittamaan uhrien muistoa. Mukana olivat myös Britannian prinssit William ja Harry sekä Williamin puoliso herttuatar Catherine.


Simon Cowellin upea vaimo uimapuvussa – paljasti rantakuntonsa stara 10:00 15.12

Televisiotuottajana ja talent-ohjelmien tuomarina tunnetun Simon Cowellin ja hänen vaimonsa


Taimi, 61, selvisi syövästä pulikka kädessä - ”mummon” piirakkapajalla leivotaan joulun alla yli 20 000 riisipiirakkaa iltalehti 09:01 15.12

Leipoessa vetristyy mielen lisäksi reumaiset nivelet, joita Taimi hoitaa piirakkatalkoilla. Kun varkautelainen Taimi Mykkänen, 61, tulee torstai-iltana saunasta, hänen iltansa vasta alkaa. Saunan jälkeen Mykkänen suuntaa tyttärensä Katja Miettisen Piirakkapajalle yöksi leipomaan riisipiirakoita. Joulun alla pulikoilla on Piirakkapajalla töitä, kun kuukauden aikana leivotaan myyntiin yli 20 000 riisipiirakkaa. Niistä tuhannet ja taas tuhannet syntyvät juuri Mykkäsen käsissä.


Tarja Halonen sivaltaa perussuomalaisia - ”Ymmärrän, miksi he väärinymmärtävät” iltalehti 06:10 15.12

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa presidentiltä kysyttiin, mitä hän ajattelee perussuomalaisten maahanmuuttonäkemyksistä. Videolla Halonen kuvailee, mitä perussuomalaiset hänen mielestään ymmärtävät väärin maahanmuuttoasioissa. Suomen presidenttinä 2000-2012 toiminut Tarja Halonen on Eurooppaa koskettaneen pakolaiskriisin aikana tullut tunnetuksi inhimillisen turvapaikkapolitiikan puolestapuhujana.


"Kuin olisi ylämäkeä ajanut" – Sami Seliö munasi kauden viimeisen aika-ajon MTV 22:35 14.12

Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliön kauden viimeinen aika-ajo F1-veneiden MM-sarjassa sujui murheellisesti. Seliö sijoittui Sharjahin aika-ajossa Arabiemiraateissa vasta 13:nneksi, kun taas hänen suomalainen tallikaverinsa Filip Roms oli kahdeksas.


Autourheilun kattojärjestön todella kyseenalainen nimitys raivostutti naiset: ”Masentavaa” iltalehti 21:40 14.12

FIA:n tuore nimitys naisten autourheilukomissioon on herättänyt melkoisesti närää. FIA nimesi komissioon entisen Lotus F1-tallin kehityskuljettajan Carmen Jordan. Espanjalainen on toki kohtuullisen menestynyt autourheilun saralla, mutta hänen aiemmat lausuntonsa ovat monien papereissa asettaneet valinnan kyseenalaiseen valoon. Jorda on aiemmin linjannut, että naisilla pitäisi olla oma F1-tyylinen rata-autoilun mestaruussarjansa, koska näillä ei ole mahdollisuutta kilpailla tasavertaisesti miesten kanssa. Naisten autourheilukomission olisi määrä edistää naisten asemaa miesvaltaisessa moottorimaailmassa, eikä lausunto kollegoiden mielestä varsinaisesti edistä tavoitetta.


Joutsenet putoilivat taivaalta Helsingissä - ”Yhtäkkiä vain näkyi, kun joutsen tuli alas ja tömähdys kävi” iltalehti 21:33 14.12

Joutsenten kohtalon syy jäi vielä torstaina epäselväksi. Helsingissä ihmeteltiin torstaina taivaalta putoilevia lintuja. John Ahlgren oli ajamassa autoa Helsingin Laajasalossa, kun keskellä tietä maannut joutsen pysäytti hänen matkantekonsa. Ahlgren astui ulos autosta ja teki linnusta ilmoituksen pelastuslaitokselle.


Sipilä palkitsi Angela Merkelin Suomen ensimmäisellä tasa-arvopalkinnolla iltalehti 19:43 14.12

Suomen hallitus antoi ensimmäisen tasa-arvopalkinnon Saksan liittokansleri Angela Merkelille. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ojensi Brysselissä Eurooppa-neuvoston yhteydessä torstaina Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi perustetun ensimmäisen kansainvälisen tasa-arvopalkinnon Saksan liittokansleri Angela Merkelille. Palkinto myönnetään Merkelille tunnustuksena hänen pitkäaikaisesta maailmanlaajuisesta toiminnastaan ihmisarvon ja ihmisoikeuksien puolustajana sekä naisten ja tyttöjen puolestapuhujana.


Tämä kissa on mestaripiiloutuja - moni ei löydä mirriä kuvista, löydätkö sinä? iltalehti 18:06 14.12

Yhdysvaltalaisen kirjailijan ja koomikon Grace Spelmanin kissa on ihan haka piiloleikeissä. Spelman viihdyttää Twitter-seuraajiaan kimuranteilla otoksilla, joista voi etsiä hänen Pierogi-kissaansa. Valkoinen viiksiniekka tykkää järjestää emännälleen etsimisoperaatioita, sillä se maastoutuu hyvin taitavasti asuntoon. Tältä kissa näyttää:


Ricciardo etsii syitä heikkoihin aika-ajoihin – "Autosta vaikea saada kaikkea irti" MTV 17:48 14.12

Red Bullin australialaiskuljettaja Daniel Ricciardo uskoo aika-ajojen olleen hänen heikoin lenkkinsä viime kaudella.


91-vuotias Liisa häädetään kotoaan – ei tiedä itsekään missä viettää joulun: "Olen itkenyt tätä monta yötä" MTV 17:31 14.12

Liisa Tiukka, 91, on asunut Tampereen Puutarhakadulla viimeiset 24 vuotta. Hän muistaa vieläkin, kuinka hänen isänsä takasi asuntolainan Työväen Säästöpankista. Sillä Tiukka osti kerrostaloasuntonsa, josta hänet kannetaan ulos maanantaina kello 10, mikäli hän ei sitä ennen muuta vapaaehtoisesti. Hän aikoo pysyä kotonaan viimeiseen asti.


Tämä mies on tosielämän Tarzan - katso itse iltalehti 17:18 14.12

Mike Holston tulee toimeen eläimen kuin eläimen kanssa. Miamilainen Mike Holston on ammatiltaan eläinasiantuntija, opettaja ja eläintarhan pitäjä. Hän kutsuu itseään Tarzaniksi. Mies tulee toimeen eläimen kuin eläimen kanssa. Hänen nimeää idoleikseen Steve Irwinin ja Tarzanin.


Edmonton-luotsi ylistää Puljujärveä – "Hänen omaa ansiotaan" MTV 17:12 14.12

Edmonton Oilersin päävalmentaja Todd McLellan on ollut tyytyväinen Jesse Puljujärven viimeaikaisiin suorituksiin. 


Uutiset