Hjallikselta putosi vyö kesken juhlapuheen - piti kädellä housuista kiinni loppupuheen ajan iltalehti 18:49 18.01

Harry ”Hjallis” Harkimolle kävi yllättävä sattumus kesken Urheilugaalan alussa pitämänsä puheen. Häneltä putosi vyö kokonaan pois kesken lavalla pidetyn puheen. - Oho. Nyt tämä vyö putosi, Harkimo huikkasi ja sai koko 5000-päisen yleisön repeämään nauruun.


Aina Inkeri Ankeisen luonut Putous-tähti Pilvi Hämäläinen uudesta kaudesta: "Jännitän ja pelkään ihan hirveästi" mtv 20:14 16.01

Yhdeksättä Putous-kautta tähdittävä Pilvi Hämäläinen ei usko, että ohjelman uudet näyttelijät tarvitsevat häneltä neuvoja.


HS:n toimittaja vaatii työvälineitään takaisin poliisilta - yksi takavarikoiduista esineistä oli virtajohto: ”Sillä ei voi olla mitään näyttöarvoa asiassa todisteena” iltalehti 17:27 15.01

Helsingin Sanomien toimittaja Laura Halminen on riitauttanut poliisin suorittaman kotietsinnän. Halminen vaatii oikeudessa poliisia palauttamaan välittömästi työvälineet, jotka sisältävät lähdesuojan alaista materiaalia sekä takavarikoimansa virtajohdon. Halmisen mukaan hänen kotiinsa ja kellarikomeroonsa suoritetut kotietsinnät 17. joulukuuta 2017 olivat laittomia. Toimittaja vaatii, että Helsingin käräjäoikeus määrää poliisia palauttamaan häneltä takavarikoidut esineet. Halmisen mukaan kotietsinnässä takavarikoiduista 19:sta esineestä 18 kappaletta on sisältänyt lähdesuojan alaisia tietoja. Nämä esineet laitettiin kotietsinnässä sinetöityihin pusseihin.


STT: Helsingin Sanomien toimittaja riitauttaa poliisin tekemän kotietsinnän ja tavaroiden takavarikoinnin iltalehti 09:59 15.01

Helsingin Sanomien Viestikoekeskus-uutisointiin osallistunut toimittaja riitauttaa kotiinsa tehdyn erityisen kotietsinnän ja takavarikon, uutisoi STT. Helsingin Sanomien toimittaja Laura Halminen katsoo, että hänen kotiinsa tehdylle erityiselle kotietsinnälle ei ole ollut lainmukaisia perusteita, toimittajan asianajaja kertoo STT:lle. Halmista ja Helsingin Sanomia edustavan asianajajan mukaan myös takavarikot ovat heidän näkemyksensä mukaan laittomia. Keskusrikospoliisi teki joulukuun 17. päivänä erityisen kotietsinnän Halmisen kotiin ja takavarikoi häneltä muun muassa tietokoneen ja kaksi puhelinta. Riitauttamalla asian käräjäoikeuteen toimittaja voi vaatia tavaroitaan takaisin.


HBL: Nils Torvalds ei toivottaisi Jumalan siunausta - vaihtaisi Linnan juhlat maakuntajuhliin iltalehti 10:41 13.01

Nils Torvalds uudistaisi myös Linnan juhlia. Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen (RKP) presidenttiehdokas Nils Torvalds ei toivottaisi uudenvuodenpuheessaan Jumalan siunausta tv-katsojille. Linnan juhlien tungoksen ratkaisemiseksi Torvalds harkitsisi maakunnallisia juhlia, jos hänestä tulisi presidentti. Torvalds vastaili Hufvudstadsbladetin suorassa linjassa lukijoiden kysymyksiin. Häneltä kysyttiin muun muassa mitä hän puhuisi Putinin kanssa kahdestaan saunan lauteilla. Torvalds kävisi Putinin saunassa "small talkia" joko venäjäksi tai saksaksi. Putinhan puhuu sujuvasti myös saksaa, palveltuaan DDR:ssä aikoinaan pitkään KGB:n tehtävissä.


Ernest Lawsonin mielestä yksi vanha Putous-hahmo on selvästi ylitse muiden: "Kova äijä!" mtv 21:45 11.01

Näyttelijä Ernest Lawsonin on helppo vastata, kun häneltä kysytään, kuka menneiden kausien Putous-sketsihahmoista on jäänyt vahvimmin hänen mieleensä.


Pojalta vietiin rahaa väkivallalla uhkaamalla - poliisi lopetti tutkinnan epäillyn iän vuoksi iltalehti 15:51 10.01

Poliisin mukaan tapaus on poikkeuksellinen, koska epäilty on jo korvannut anastetut rahat. Vuonna 2001 syntynyt poika joutui ryöstön kohteeksi 10.12.2017. Poliisin mukaan poika oli matkalla metrolta junalaiturille, kun rikoksesta epäilty poika tuli vaatimaan häneltä rahaa. Poliisin mukaan taustalla oli myös muita poikia. Kun uhri sanoi, ettei hänellä ole aikaa tai rahaa, epäilty uhkasi häntä väkivallalla. Uhri antoi uhkaajalle muutaman kolikon ja lähti kävelemään pois tilanteesta.


Seurakunnan rahoilla Coca-Colaa ostanut piispa HS:lle 2013: ”Kylmässä light-cola-tölkissä on jotain huumaavaa” iltasanomat 13:27 10.01

Helsingin piispa tunnetaan Coca-Colan suurkuluttajana. Nyt häneltä vaaditaan selvitystä myös seurakunnan varoin tehdyistä virvoitusjuomaostoista.


Tunteikkaassa kuvassa lapsiaan olympialaisissa lohduttanut saksalaisurheilija on poissa - menehtyi vain 38-vuotiaana iltalehti 09:21 09.01

Pekingin olympialaisissa suuren yleisön tietoisuuteen tullut Yvonne Englich on poissa. Englich menehtyi syövän uuvuttamana vain 38 vuoden ikäisenä, kertoo Bild. Englich kuului läpi 2000-luvun Saksan painieliittiin ja tunnettiin hyvin kotimaassaan. Kolminkertainen Saksan mestari pääsi useasti arvokisa-areenoille ja saavutti kerran EM-pronssia, mutta olympialaiset jäivät häneltä kokematta urheilijana.


Alman lomakuvat täynnä rautaista asennetta: ”I hate to smile” iltalehti 16:23 07.01

Balin loma sai laulaja Almalta esiin pienen hymyn, jollaista häneltä harvoin nähdään kuvissa. Laulaja Alma lomailee parhaillaan Balilla Indonesiassa. Hän on julkaissut reissulta muutaman omalle tyylilleen uskollisen lomakuvan.


Kansanedustaja ällistyi: Tarjoamani työ ei kelvannutkaan heikosti menestyvälle yrittäjälle – "Ei ollut arvojen mukaista" MTV 15:47 04.01

Kansanedustaja Timo Heinonen (kok.) hämmentyi, kun häneltä töitä hakenut henkilö yhtäkkiä kieltäytyikin työtarjouksesta. Äkkikäännöstään hakija perusteli kokoomuspoliitikon arvoilla. 


Verkkoa pöllyttänyt Steve Moses tietää vastuuroolinsa Jokereissa – "Menee vielä aikaa" MTV 22:01 30.12

Jokereihin palannut Steve Moses tietää, mitä häneltä odotetaan. KHL-kauden 2014–2015 maalikuninkuuden helsinkiläisnutussa voittanut yhdysvaltalaishyökkääjä onnistui myös lunastamaan odotuksia Slovan Bratislavaa vastaan, vaikka peli päättyi Jokerien 2–3-tappioon.


Näkörajoitteinen mies ryöstettiin Helsingin Kalliossa rappukäytävässä - poliisi pyytää havaintoja iltalehti 10:49 27.12

Epäillyt veivät uhrin mukaan häneltä jonkin verran käteistä rahaa. Poliisi pyytää yleisövihjeitä tapauksesta, jossa näkörajoitteisen miehen epäillään joutuneen ryöstön uhriksi tiistaina Helsingin Kalliossa kello 20.15-20.30 Mies oli viettämässä iltaa ravintolassa Viidennellä Linjalla Porthaninkatua vastapäätä. Hän oli poistunut ravintolasta ja kävellyt kotiinsa Neljännelle Linjalle.


Liigapakki turhautui sopimusasioidensa käsittelyyn: "Valeuutinen!" MTV 15:17 26.12

Mikkelin Jukurien kanssa pelaajasopimuksensa purkanut puolustaja Hannu Pikkarainen kertoo, että aloite seuran jättämiseen tuli häneltä itseltään.


Joulun jättipotti lapsille: Kelloharrastajat keräsivät Lastenklinikoiden Kummeille yli 144 000 euroa iltalehti 13:07 26.12

Yhteisö toivoo esimerkin kannustavan myös muita vastaavanlaisiin tempauksiin. - Jos joku asia hyvällä tavalla voi lähteä käsistä, niin tämä lähti! aloittaa Miika Manninen, kun häneltä kysyy Kelloharrastajat-yhteisön joulukeräyksestä. Yhteisö päätti tänä vuonna toistaa viime joulun tempun ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyssä keräyksessä Lastenklinikoiden Kummit ry:lle tilitettiin reilut 20 000 euroa, jota lähdettiin tavoittelemaan myös nyt. Tänä vuonna auttamisenhalu oli kuitenkin aivan omaa luokkaansa, sillä tapaninpäivänä keräyksellä oli saatu kasaan jo yli 144 000 euroa.


Sound of Music -tähti kuoli 68-vuotiaana iltalehti 18:16 25.12

Näyttelijä Heather Menzies-Urich kuoli joulupäivänä. Heather Menzies-Urich kuoli neljä viikkoa sen jälkeen kun häneltä löydettiin aivokasvain. - Hän oli näyttelijä, ballerina ja erittäin rakastettu. Hän eli täyttä elämää, naisen poika Ryan Urich kertoi TMZ-sivustolle.


15-vuotiaasta taitoluistelijasta julkaistiin hämmentävä uimapukukuva - ”Näyttää, että miehet repivät häneltä vaatteita pois” iltalehti 20:11 22.12

Vogue Russia julkaisi Instagramissa kohtalaisen hämmentävän kuvan. Otoksessa vasta 15-vuotias taitoluistelija Alina Zagitova poseeraa uimapuvussa kahden miehen välissä. Ilmeisesti kuvassa yritetään mainostaa Venäjän uutta olympia-asua. Sosiaalisessa mediassa kuitenkin ihmetellään, miksi ihmeessä luistelija on pukeutunut uimapukuun?


Blogi: Sini Ariell eron partaalla - väsymys vaivaa, vauva on hankala ja mies haluaa häipyä iltalehti 16:17 22.12

Sini Ariellin avioliitto on hajoamispisteessä - eropapereiden lähettämistä jo suunniteltiin. Australiassa asuva pin-up -malli Sini Ariell kertoo avoimesti avioliittonsa tilasta. Sini kertoo blogissaan, kuinka hän ehti julkaista Facebookissa videoklipin, jossa hehkuttaa onneaan. Videolla Sini mainitsi olevansa onnellinen ilman pelkoa siitä, että tuo tunne vietäisiin häneltä pois.


Vaasan jäähallin konsertissa loukkaantunut Kreetta: niskanikamia murtui, kivut ja säryt piinaavat iltalehti 11:50 22.12

Vaasan jäähallin onnettomuudessa loukkaantunut Kreetta Papula ei tiedä, kuinka nopeasti kivut loppuvat vai loppuvatko lainkaan. Viime sunnuntaina Raskasta joulua -konsertissa Vaasan jäähallissa ilmastointiputki putosi katosta yleisön päälle kesken konsertin. Onnettomuudessa loukkaantui useita. Vaasanseudun areenat -kuntayhtymän puheenjohtaja Mathias Skytte kertoi Iltalehdelle sunnuntaina, että pahasti loukkaantuneita ei ole. Yksi loukkaantuneista, vaasalainen Kreetta Papula, kertoo kuitenkin loukkaantuneensa vakavasti. Häneltä murtui kaksi niskanikamaa. Papulan loukkaantumisesta kertoi ensimmäinsenä .


Uutiset