Piristyvä Ilves ei jäänyt HPK:n estelyihin jatkoaika.com 06:30 14.12

Häntäpään joukkueet kohtasivat keskiviikona Hämeenlinnassa, kun HPK sai vieraita Tampereelta. Ottelu päättyi lukemiin 1-2 ja Ilves nousi tärkeällä kolmen pisteen voitollaan kotijoukkueen ohitse sijalle 12.


Ilvekselle harvinaista herkkua HPK:n kustannuksella - Pennanen ihmetteli ottelun alkua jatkoaika.com 21:33 13.12

Liigan heikoin vierasjoukkue Ilves nappasi täyden pistepotin vastatuulessa seilanneelta HPK:lta Hämeenlinnassa.


Häntäpään huippuvalmentajat kohtaavat Hämeenlinnassa - toisen joukkue voittaa väkisinkin jatkoaika.com 07:00 13.12

Keskiviikon häntäpään kahinassa kohtaavat joukkueet joilta odotettiin enemmän. Sekä HPK että Ilves ovat pettäneet odotukset, mutta toisella on nyt kenties paikka kääntää kurssi loppukaudeksi.


HIFK pysyy HPK:n mörkönä ? Keräsen ulosajo aiheutti kuohuntaa jatkoaika.com 20:15 09.12

Lauantai-illan kunniaksi Hämeenlinnassa kohtasivat HPK ja HIFK. Ottelusta muodostui tasainen vääntö pisteistä, jonka HIFK voitti päätöserän maaleilla lukemin 3?1.


Hämeenlinnassa kuohuu – HPK-hyökkääjän ottelu päättyi suihkukomennukseen MTV 17:43 09.12

HPK:n Juho Keräsen ottelu päättyi jo ensimmäisessä erässä ulosajoon, kun hän taklasi HIFK:n Juhani Tyrväistä.


SM-liigan nyrkkitappelu kurinpidon käsittelyyn - raskaan sarjan riitapukarit sivussa tämän päivän otteluista iltalehti 13:29 09.12

HPK:n Miro Karjalainen ja TPS:n Jonne Virtanen ovat sivussa tämän päivän otteluista. Liigan kurinpito määräsi Hämeenlinnassa perjantaina nyrkein tapelleet kiekkoilijat väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. HPK kohtaa tänään kotiottelussaan HIFK:n ja TPS vieraskentällä Ässät.


Turkulaiset lämmitelivät Hämeenlinnassa - HPK:lla vaikeaa jatkoaika.com 06:30 09.12

HPK ja TPS tarjosivat perjantai-iltaan tapahtumarikkaan kiekkokamppailun. Kumpikin joukkue kunnostautui maalinteossa ja näyttävissä taklauksissa. Lopussa heiluteltiin myös nyrkkejä, kun Miro Karjalainen ja Jonne Virtanen selvittelivät välejään.


Hämeenlinnassa juhlittiin eniten nyrkkitappelua ? Heikkinen pakkipörssin kärkeen jatkoaika.com 22:05 08.12

TPS haki kolme pistettä Hämeenlinnasta tiukalla 4-3-voitolla. Illan kamppailussa heiluivat myös nyrkit, kun Miro Karjalainen ja Jonne Virtanen ottivat kolmannessa erässä mittaa toisistaan.


Ilkka Heikkisen pyssy puhui kahdesti - sitten tapeltiin iltalehti 21:25 08.12

TPS iski kolme helponnäköistä maalia ja vei pisteet 4-3-voitolla Hämeenlinnassa. Maaliverkkojen lisäksi heiluivat nyrkit. TPS:n Ilkka Heikkinen oli tehokkaana joukkueensa vierasottelussa Hämeenlinnassa. Kolme joukkueen neljästä maalista oli puolustajien tekemiä. Vierasjoukkueen rynnistyksen aloitti Heikkinen, joka siirtyi kahdella maalillaan puolustajien maalipörssin kärkeen ohi Miro Heiskasen. Heikkisellä on nyt koossa kymmenen osumaa. Kerho pääsi vielä toisessa erässä tasoihin, mutta kotijoukkueen ilta synkkeni vielä ennen toista erätaukoa kahdella peräkkäisellä TPS:n osumalla.


HPK solmi kahdeksan jatkosopimusta - kiekkolegendan poika jatkaa seurassa iltalehti 15:48 07.12

HPK on solminut jatkosopimuksen kuuden pelaajan ja kahden valmentajan kanssa. Petteri Nikkilä, Eetu Tuulola, Teemu Turunen, Jere Innala, Harri Kainulainen ja Erkka Seppälä jatkavat uraansa Hämeenlinnassa. Nikkilän sopimus on kolmevuotinen, Tuulolan kaksivuotinen, Turusen, Innalan ja Kainulaisen jatkopahvit kattavat ensi kauden. Seppälä puolestaan solmi uransa ensimmäisen Liiga-sopimuksen, joka on 2+1-vuotinen. Viisikon kenties mielenkiintoisin nimi on Marko Tuulolan Eetu-poika, joka on tehnyt tällä kaudella läpimurtonsa Liiga-tasolla. Vasta 19-vuotias nuorukainen on voittanut urallaan jo alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Hän on myös vahva ehdokas alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.


Nuorten MM-kisoihin valmistautuva Vesalainen: "Haluan kiekon itselleni" jatkoaika.com 14:00 06.12

HPK:n Kristian Vesalainen kuuluu joukkueensa johtotähtiin. Hämeenlinnassa menestys on toistaiseksi kiertänyt joukkuetta, mutta vuodenvaihteessa pelattavista Nuorten MM-kisoista Vesalainen haluaa tulla takaisin mitali kaulassaan.


VaLePalle historiallinen voitto Mestarien liigassa MTV 23:58 05.12

Vammalan Lentopallo Sastamalasta teki historiaa voittamalla tiistaina heti ensimmäisen ottelunsa lentopallon miesten Mestarien liigan lohkovaiheessa. Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa kotijoukkue kaivoi maukkaan voiton 3-2 (25-19, 27-29, 33-35, 25-23, 15-11) kreikkalaista lentopalloa viimeiset kolme vuotta hallinneesta PAOK Thessalonikista.


Karjalaisen nopea hattutemppu ratkaisi juhlaottelun Hämeenlinnassa jatkoaika.com 21:26 01.12

Vauhdikas Tappara haki komean 5-2-vierasvoiton Hämeenlinnasta. Vieraiden sankariksi nousi Jere Karjalainen, joka keräsi hatullisen verran maaleja reilussa seitsemässä minuutissa.


On meillä Suomi, Keränen ja Kuusela ? Hämeenlinnassa tauluun 100, 500 ja 800 jatkoaika.com 08:32 01.12

Hämeenlinnan perjantaissa kohtaavat alavireisesti pelanneet HPK ja Tappara. Pelillisen jännityksen lisäksi luvassa on Suomi 100 -juhlallisuuksia ja pyöreitä merkkipaaluja Juho Keräselle ja Kristian Kuuselalle.


Turvaverkon kiinnike petti SM-liigaottelussa – katsoja joutui sairaalaan iltasanomat 17:47 24.11

Katsoja loukkaantui vaarallisessa tilanteessa torstaina Hämeenlinnassa.


Poliisi sai ilmoituksen epäilyttävistä hiippareista – jalanjäljet paljastivat piilopaikan iltasanomat 09:47 24.11

Hämeenlinnassa kerrostalon pihalla perjantain vastaisena yönä hiippailleet epäillyt jäivät verekseltään kiinni.


Häikäilemätön HIFK haki pisteet Hämeenlinnasta - yllätysnimi iski voittomaalin iltalehti 21:23 23.11

HPK:n pehmeän maalinedustapelaamisen hyväkseen käyttänyt HIFK haki pisteet Hämeenlinnasta lähes virheettömällä pelillä. HIFK nappasi kolme pistettä tehokkaalla esityksellään Hämeenlinnassa. Lukemiin 1-3 (1-2, 0-0, 0-1) päättyneen ottelun voittomaalin iski jo ensimmäisessä erässä paremmin hämmentäjänä tunnettu Micke-Max Åsten. HIFK:n kaksi ensimmäistä maalia olivat keskenään samankaltaisia. Molempia leimasi HPK-puolustuksen löysä pelaaminen. Ensimmäisessä veltosti esiintyi Mathias Porseland ja toisessa peräti neljä maalintekoa vierestä katsellutta pelaajaa. Juha-Pekka Haatajan tekemä ottelun avausmaali oli hänelle kauden seitsemäs.


Hätäkeskuspoliisi pahoinpiteli puolisonsa, jatkaa yhä virassaan - Oikeus: ”Teko erityisen moitittava” iltalehti 19:40 23.11

Hätäkeskuksen poliisipäivystäjä pahoinpiteli mustasukkaisuuksissaan puolisonsa, samassa hätäkeskuksessa työskentelevän päivystäjän. Ehdollisesta vankeustuomiosta huolimatta pahoinpitelijä jatkaa yhä virassaan. Iltalehden tietojen mukaan työpaikkaromanssina alkanut parisuhde kahden hätäkeskuspäivystäjän välillä päättyi lopullisesti väkivaltaiseen mustasukkaisuuskohtaukseen mökillä Hämeenlinnassa viime vuoden heinäkuussa. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan pariskunta oli vuokrannut mökin selvittääkseen parisuhdettaan. Tilanne kuitenkin kärjistyi, kun nainen totesi, ettei suhdetta ollut mielekästä jatkaa. Iski päätä lattiaan


Matikkanörtistä tuli ammattivedonlyönnin guru - turpiin saanti oli käännekohta iltalehti 08:12 18.11

Kun Jorma Vuoksenmaa sai koulussa turpiinsa ja muut nauroivat, hän ymmärsi, että suuret ihmisjoukot ovat tyhmiä, eikä heitä kannata seurata. Suomen vedonlyöntibisneksen guru Jorma Vuoksenmaa on luonut alalla 30 vuoden uran. Kaikki alkoi jo lukiovuosina Vuoksenmaan kotikaupungissa Hämeenlinnassa. Jossain ujonkin pojan piti olla hyvä, kun sporttityypit nappasivat kaikki tytöt. Niinpä Vuoksenmaa keskittyi peleihin.


Pikkuleijonat voitokas Ruotsia vastaan - Tšekki kaatoi haastajat päätösottelussa jatkoaika.com 19:23 12.11

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue pelasi lähes puhtaan kotiturnauksen Hämeenlinnassa. Päätöspäivänä kaatui Ruotsin Småkronor jatkoajalla. Alle 20-vuotiaiden haastajajoukkue joutui puolestaan taipumaan Tšekille ensimmäistä kertaa.


Uutiset