Ässät vahvaan otteeseen pudotuspelipaikasta jatkoaika.com 22:12 13.02

Ässien uusiutunut peli toi vankan voiton kilpakumppani HPK:sta. Hämeenlinnalaiset eivät pystyneet kotijoukkueen vahvaan otteeseen. Pallokerhon päävalmentajaa kismitti hylätty maali.


Voitolla kohti kirkasta kevättä, tappiolla turmeluksen tielle jatkoaika.com 11:02 13.02

Ässät on kymmenes, HPK sijalla 11. Joukkueiden välistä eroa seitsemän pistettä. Lähtökohdat ovat kutkuttavat, kun hämeenlinnalaiset saapuvat Poriin, yrittäen pitää pudotuspeliunelmaansa elossa.


Katso SM-liigan illan tulokset: HPK yllätti jälleen - sarjakärki Kärpät kaatui Oulussa iltalehti 21:07 13.01

Alkuvuosi 2018 on ollut HPK:lle menestyksekäs. HPK on ottanut vähintään yhden pisteen jokaisesta vuodenvaihteen jälkeen pelaamastaan ottelusta ja on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Lauantaina hämeenlinnalaiset voittivat sarjakärki Kärpät voittolaukauskilpailun jälkeen 4-3 Oulussa.


11 maalia ja ulosajo - HPK kiri Tampereella isoon voittoon jatkoaika.com 21:39 09.01

Liigan häntäpään ottelusta Ilveksen ja HPK:n välillä muodostui hurja näytös. Ilves vei pelillisesti kaksi ensimmäistä erää, mutta mukana roikkuneet hämeenlinnalaiset kirivät rinnalle ja ohi. Ottelua varjosti Miro Karjalaisen taklaus Eemeli Suomea päähän.


HPK:n naiset voittivat lentopallon Suomen cupin 12 vuoden tauon jälkeen – Kuusamo taipui finaalissa selvästi iltasanomat 20:32 06.01

Hämeenlinnalaiset kaatoivat Kuusamon ylivoimaisella esityksellä.


Uutiset