Ernest Lawson astuu toista kertaa Putoukseen: "Enää ei pelota, mutta jännittää kyllä" mtv 10:13 13.01

Ernest Lawson on Mikko Penttilän, Pilvi Hämäläisen, Timo Lavikaisen ja Roope Salmisen tavoin mukana Putouksessa toista kertaa.


Joulutarinakalenterin luukku 20: Reissu-Pukin kommellukset iltasanomat 07:00 20.12

Kuuntele Milla Hämäläisen, 11, kirjoittama joulutarina.


Aina Inkeri Ankeinen teki yllätysvierailun pikkujouluihin - yleisö sai huutia iltalehti 18:57 15.12

Putous-tähti Pilvi Hämäläisen esittämä Aina Inkeri Ankeinen saapui vierailulle Alma Median glögitilaisuuteen. Putous-tähti Pilvi Hämäläisen esittämä Aina Inkeri Ankeinen esiintyi Alma Median glögitilaisuudessa 15.12. Ankeinen esimerkiksi muistutti siivoamisen tärkeydestä ja kuinka tyhmää on, jos hänen päälleen puhutaan. Hän myös paljasti uudet harrastuksensa, kuten uima-altaaseen pissaamisen ja Tuntemattoman sotilaan ihailemisen. Katso videolta, miten Aina Inkeri Ankeisen vierailu meni.


MT: EU:n tuottajajärjestön johtaja poltti hihansa halpuutukseen - palautti vihreän S-kortin OK Suur-Savon toimitusjohtajalle iltalehti 08:28 28.11

S-ryhmän lanseeraama ruuan hintojen ”halpuuttaminen” on maataloustuottajien piirissä ollut jo pitkään kirosana vailla vertaa. Maa- ja metsätaloustuottajien keskusjärjestön MTK:n pää-äänenkannattaja Maaseudun Tulevaisuus (MT) lehti kertoo, että viimeisin episodi ruuantuottajat vastaan S-ryhmä -saagassa nähtiin viime viikonloppuna Etelä-Savon MTK:n 100-vuotisjuhlan yhteydessä. Paikalle oli kutsuttu EU:n maataloustuottajien järjestön Copa-Cogecan pääsihteeri Pekka Pesonen. Lehden mukaan hän on nyt saanut tarpeekseen S-ryhmän halpuuttamisesta ja luopui vihreästä S-kortista lauantaina tavattuaan OK Suur-Savon toimitusjohtajan Heikki Hämäläisen.


Uutiset