Hiihtoliitto valitsee uuden pomon: Kova tekijä tarttumassa ruoriin? iltalehti 18:59 17.06

Ismo Hämäläinen on sisäpiiritietojen mukaan vahvoilla Hiihtoliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Vierumäen urheiluopiston valmennuksen johtaja Ismo Hämäläinen on Iltalehden sisäpiirilähteestä saaman tiedon mukaan nousemassa Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi. – Sen verran voin paljastaa, että uusi toiminnanjohtaja tulee talon ulkopuolelta, sanoo eräs päätöksenteossa mukana oleva henkilö.


Ismo Hämäläinen nousemassa Hiihtoliiton johtoon – tällainen on uusi pomo iltasanomat 18:50 17.06

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Ismo Hämäläinen on nousemassa Mika Kulmalan seuraajaksi Hiihtoliiton toiminnanjohtajana.


Näkökulma: Ella Junnila, Topi Raitanen, Toni Kuusela… Paavo Nurmi Games osoitti suuruutensa MTV 08:07 12.06

Paavo Nurmi Games on vakiinnuttanut paikkansa yleisurheilun huippukilpailuna. Timanttiliigan statusta Turun karkelot eivät väkipakolla tarvitse, kun homma on tällä hyvä, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Näkökulma: Viime vuoden haamut uhkaavat kummitella – Valtteri Bottas hyppää isojen poikien vaa'alle MTV 10:14 09.06

Mercedeksen Valtteri Bottas on tulossa F1-kauden ensimmäiseen isoon risteyskohtaansa. Nyt punnitaan, onko nastolalaisesta pysymään toden teolla mestaruusjunassa, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Pilvi Hämäläinen julkaisi hämmentävän kuvan – herättää paljon kysymyksiä: "En kestä" mtv 07:46 03.06

Pilvi Hämäläinen imitoi taitavasti kirjailija Sofi Oksasen tyyliä.


Näkökulma: Leijonien suurin sankari tekee Suomi-kiekolle valtavan palveluksen MTV 09:05 26.05

MM-loppuotteluun edenneen Leijonien suurin sankari on päävalmentaja Jukka Jalonen, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


16 päivän taistelu elämästä ja kuolemasta tänään tv:ssä: Sam eksyi Bermudan kolmioon iltalehti 08:30 26.05

Bahamalaisen Samin kotimatkan piti kestää vain muutaman tunnin. Vettä ja pientä evästä oli pakattu mukaan vain muutaman tunnin reissua varten, kun bahamalainen veneilijä lähti viime vuonna kotia kohtia Miamista. Perille 300 kilometrin päähän Sam Leroy Moss Jr. pääsi kuitenkin vasta 16 vuorokautta myöhemmin, ja silloinkin sairaalan kautta. Samin eksymisestä pahamaineisessa Bermudan kolmiossa kerrotaan tänään BBC:n uudessa sarjassa Bermudan kolmion salaisuudet TV2:lla. Syötävä ja juotava loppuivat 10. päivänä. Miamista käytetyn moottoriveneen ostanut Sam tiesi, että ilman apua hän ei selviäisi enää kovin kauan hengissä.


Tunnistaisitko Pilvi Hämäläistä? Tähden muuntautuminen suosikkikirjailijaksi ällistyttää: "Paras, mitä olen koskaan nähnyt!" mtv 15:16 24.05

Pilvi Hämäläinen imitoi taitavasti kirjailija Sofi Oksasen tyyliä.


Tätä Pilvi Hämäläisen kuvaa ei voi katsoa nauramatta! Putous-tähti riehaantui täysin Suomen voitosta mtv 09:37 24.05

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen lisäsi Instagramiin kuvan, jota on vaikea katsoa nauramatta.


Pilvi Hämäläinen juhli Leijonien voittoa julkaisemalla hulvattoman version klassikkokuvasta: ”Torille!” iltalehti 09:22 24.05

Suomi voitti Ruotsin jatkoajalla 5-4. Ruotsi kärsi tappion MM-puolivälieräottelussa torstaina. Suomen voittoa on juhlittu niin kotisohvilla kuin keskustelupalstoillakin. Leijonien voitto on kirvoittanut myös lukuisia meemejä. Esimerkiksi näyttelijä Pilvi Hämäläinen on jakanut hulvattoman kuvan itsestään torilla kuuluisaa meemiä mukaillen. Näet kuvan halutessasi myös täältä. Kuvan saatteeksi Hämäläinen on kirjoittanut:


Pilvi Hämäläinen juhli Leijonien voittoa hulvattomalla meemillä: ”Torille!” iltalehti 09:22 24.05

Suomi voitti Ruotsin jatkoajalla 5-4. Ruotsi kärsi tappion MM-puolivälieräottelussa torstaina. Suomen voittoa on juhlittu niin kotisohvilla kuin keskustelupalstoillakin. Leijonien voitto on kirvoittanut myös lukuisia meemejä. Esimerkiksi näyttelijä Pilvi Hämäläinen on jakanut hulvattoman kuvan itsestään torilla kuuluisaa meemiä mukaillen. Näet kuvan halutessasi myös täältä. Kuvan saatteeksi Hämäläinen on kirjoittanut:


Näkökulma: Kaapo Kakko, tekisitkö sen tempun? Tiedättehän MTV 06:00 23.05

Millä Leijonat pystyy nujertamaan Ruotsin "NHL-joukkueen"? Suomalaisselkärankoihin juurrutetulla Jukka Jalosen Meidän pelillä, mestariluokan maalivahtipelillä ja kyllä, sillä pelaajalla, jonka nimen jo tiedättekin, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Jokipojat jatkosopimuksiin nuoren puolustajan ja maalivahtivalmentajan kanssa jatkoaika.com 10:03 17.05

Jokipojat kiinnitti tulevan kauden joukkueeseensa vahvistusta kentälle ja kaukalon laidalle. Joukkueessa jatkavat puolustaja Niko Hämäläinen sekä maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö.


Näkökulma: Kaapo Kakko kyykyttää Jack Hughesia 100–0 – Hannu Jortikan kommentti täsmää rujolla tavalla MTV 08:47 14.05

Ensimmäisiä jääkiekon aikuisten MM-kisojaan pelaava Kaapo Kakko kyykyttää Yhdysvaltain Jack Hughesia 100–0, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Pilvi Hämäläinen koki tuskaisia hetkiä suorassa lähetyksessä – kivulias rangaistus sai tähden suunniltaan: "Tämä on ihan kauheaa!" mtv 21:29 10.05

Pilvi Hämäläinen ja Mikko Penttilä kokivat kivuliaita hetkiä Possessa.


Hollolan kunta tarjoaa lääkettä eurovaalien alhaiseen äänestysintoon: autottomille ilmaiset kyydit uurnille yle 12:39 09.05

Päijäthämäläinen kunta hoksasi, että koulutaksien kyydissä olisi tilaa myös äänestäjille.


Kuopion Varpalassa lisää joukkojaan Lähi-idässä mestaruusjuhlissa Riihimäen keskuspuistosta samaa sukupuolta Yhdysvallat lisää joukkojaan – "Hänellä – ”Olemme yllättyneitä

Uutiset