Isä lyyhistyi kentälle ja kuoli, kun Petteri oli 7-vuotias - divariseuraa pyörittävä poika kertoo tarinan 30 vuotta myöhemmin: ”Se on melko traaginen” iltalehti 06:11 19.08

Petteri Hämäläinen haluaa tarjota kaikille junioreille mahdollisuuden pelata jalkapalloa. Elettiin kesää 1985. Vasta 7-vuotias Petteri Hämäläinen oli perheensä kanssa seuraamassa Kuopion keskuskentällä Puijon Pallon peliä, sillä topparina pelasi isä Tapani Hämäläinen. Toppari esitti tyylikkäitä suorituksia, mutta lyyhistyi yhtäkkiä kentän pintaan. Isä sai sydänkohtauksen. Hän menehtyi vain 37-vuotiaana.


Pilvi Hämäläinen hauskuuttaa fanejaan hämmentävällä kuvalla: "Arvaatteko, mitä teen tässä?" mtv 12:33 15.08

Pilvi Hämäläinen hämmentää seuraajiaan Instagramissa.


Näkökulma: Muistatko Toto Wolffin sanat? Valtteri Bottaksen jatkon yllä leijuu sysimusta pilvi MTV 06:03 15.08

Jos Toto Wolffin F1-kautta edeltäviä puheita on yhä uskominen, Valtteri Bottas ei aja Mercedeksellä enää ensi vuonna, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Tubettamisen pioneeri Soikku eli Sonja Hämäläinen tähtää elokuva-alalle: ”Minua ei enää kiinnosta kertoa itsestäni” iltalehti 19:41 11.08

Soikku kertoo myös, miksi hän on pitänyt taukoa tubettamisesta. Soikku, eli Sonja Hämäläinen, on yksi suomalaisen tubettamisen pioneereista. Nyt 28-vuotiaan naisen YouTube-tili on kuitenkin hiljentynyt. Edellisestä videosta on aikaa useampi kuukausi. Iltalehti pääsi Inspiskalenteri by Mmiisas -julkistustapahtumassa kysymään Hämäläiseltä, minne hän on kadonnut. – En ole lopettanut. Keskityn tällä hetkellä opiskeluun ja senkin takia minulla on ollut pieni inspiraatiokatkos. En halua tehdä videoita pakosta, vaan niiden pitäisi tulla silloin, kun tekee mieli tehdä niitä, hän kertoo.


Poliisi kärähti kokaiinin hallussapidosta – Ylen saamien tietojen mukaan kyseessä kokenut päijäthämäläinen poliisimies yle 09:34 24.07

Poliisihallitus harkitsee ohjeistuksen tarkentamista henkilöstölle.


Maailmanennätys! Harvinaisen pikamatkan vanha ennätys murskaksi Ostravassa iltalehti 20:29 20.06

Bahamalainen Shaunae Miller-Uibo teki Ostravassa maailmanennätyksen harvinaisella pikamatkalla, 300 metrillä. 400 metrin olympiavoittaja Shaunae Miller-Uibo juoksi Tshekin Ostravassa nimiinsä 300 metrin maailmanennätyksen. Miller-Uibo juoksi harvinaisella matkalla ajan 34,41, joka lyö edellisen ennätyksen selvästi. Edellinen ennätys oli meksikolaisen Ana Guevaran vuonna 2003 juoksema 35,30.


Näkökulma: Mikä mies? Hiihtoliitto otti pidetyn happitaiturin – valmentajien päät kolisemassa yhteen iltalehti 17:28 18.06

Valmentajana suurimmat kannuksensa hankkinut Ismo Hämäläinen on pätevä ja sopiva mies, mutta sittenkin pieni yllätysvalinta Hiihtoliiton ruoriin, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Kuten Iltalehti jo huhtikuussa kertoi, liikuntatieteiden maisteri Ismo Hämäläinen on vahvoilla Hiihtoliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hämäläinen on yksi Suomen parhaista kestävyyslajien valmentajista ja yksi maan kovimmista urheilijan hapenottokyvyn tuntijoista.


Hiihtoliitto vahvisti: Ismo Hämäläinen nousee toiminnanjohtajaksi iltasanomat 16:27 18.06

Hämäläinen hyppää Mika Kulmalan saappaisiin.


Ismo Hämäläinen Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi – vankka valmennusura taustalla MTV 16:27 18.06

Vierumäen valmennuskeskuksen johtaja Ismo Hämäläinen on valittu Suomen hiihtoliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hämäläisellä on vankka valmennustausta. Hän työskenteli Suomen naisten hiihtomaajoukkueen päävalmentajana 2002–2006.


Ismo Hämäläinen Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi – "Sydän palaa lumiurheilulle" yle 16:17 18.06

Ismo Hämäläinen seuraa Mika Kulmalaa Hihtoliiton toiminnanjohtajana.


Ismo Hämäläinen Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi yle 16:17 18.06

Ismo Hämäläinen seuraa Mika Kulmalaa Hihtoliiton toiminnanjohtajana.


Ismo Hämäläinen on Hiihtoliiton uusi toiminnanjohtaja iltalehti 16:15 18.06

Ismo Hämäläinen valittiin Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi. Tiistaina Helsingissä kokoontunut Hiihtoliiton johtokunta on valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi Ismo Hämäläisen. Hämäläinen on kokenut valmennusosaaja. Hän siirtyy toiminnanjohtajaksi Vierumäen urheiluopiston valmennuksen johtajan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Suomen ja Saksan hiihtomaajoukkueissa.


Huippujohtaja erosi yllättäen Hiihtoliitosta: ”Sisältäpäin tullutta kritiikkiä ja selkäänpuukotusta ei enää viitsi sietää” iltalehti 14:14 18.06

Ansiokasta työtä Hiihtoliiton johdossa tehnyt Mika Kulmala kertoo yllätyseronsa syyt ja kertaa uransa värikkäimpiä hetkiä. Tiistaina liitto nimeää uuden toiminnanjohtajan. Iltalehden tietojen mukaan Kulmalan seuraaja on Ismo Hämäläinen. Mika Kulmalan puhelin pirisee Hiihtoliiton konttorilla. Soittaja on Suomen antidopingtoimikunnan pääsihteeri Pirjo Ruutu. Hän ilmoittaa, että olisi syytä tulla käymään. Eletään kevättalvea 2014. Kulmala saapuu Ruudun luo ja saa käsiinsä kirjekuoren. Selväksi on tullut, että joku suomalaishiihtäjä on antanut positiivisen näytteen. Kulmala vetää paperia kuoresta ja pohtii, kuka se on.


Hiihtoliitto valitsee uuden pomon: Kova tekijä tarttumassa ruoriin? iltalehti 18:59 17.06

Ismo Hämäläinen on sisäpiiritietojen mukaan vahvoilla Hiihtoliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Vierumäen urheiluopiston valmennuksen johtaja Ismo Hämäläinen on Iltalehden sisäpiirilähteestä saaman tiedon mukaan nousemassa Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi. – Sen verran voin paljastaa, että uusi toiminnanjohtaja tulee talon ulkopuolelta, sanoo eräs päätöksenteossa mukana oleva henkilö.


Ismo Hämäläinen nousemassa Hiihtoliiton johtoon – tällainen on uusi pomo iltasanomat 18:50 17.06

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Ismo Hämäläinen on nousemassa Mika Kulmalan seuraajaksi Hiihtoliiton toiminnanjohtajana.


Näkökulma: Ella Junnila, Topi Raitanen, Toni Kuusela… Paavo Nurmi Games osoitti suuruutensa MTV 08:07 12.06

Paavo Nurmi Games on vakiinnuttanut paikkansa yleisurheilun huippukilpailuna. Timanttiliigan statusta Turun karkelot eivät väkipakolla tarvitse, kun homma on tällä hyvä, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Näkökulma: Viime vuoden haamut uhkaavat kummitella – Valtteri Bottas hyppää isojen poikien vaa'alle MTV 10:14 09.06

Mercedeksen Valtteri Bottas on tulossa F1-kauden ensimmäiseen isoon risteyskohtaansa. Nyt punnitaan, onko nastolalaisesta pysymään toden teolla mestaruusjunassa, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


Pilvi Hämäläinen julkaisi hämmentävän kuvan – herättää paljon kysymyksiä: "En kestä" mtv 07:46 03.06

Pilvi Hämäläinen imitoi taitavasti kirjailija Sofi Oksasen tyyliä.


Näkökulma: Leijonien suurin sankari tekee Suomi-kiekolle valtavan palveluksen MTV 09:05 26.05

MM-loppuotteluun edenneen Leijonien suurin sankari on päävalmentaja Jukka Jalonen, kirjoittaa MTV Urheilun Tuomas Hämäläinen.


16 päivän taistelu elämästä ja kuolemasta tänään tv:ssä: Sam eksyi Bermudan kolmioon iltalehti 08:30 26.05

Bahamalaisen Samin kotimatkan piti kestää vain muutaman tunnin. Vettä ja pientä evästä oli pakattu mukaan vain muutaman tunnin reissua varten, kun bahamalainen veneilijä lähti viime vuonna kotia kohtia Miamista. Perille 300 kilometrin päähän Sam Leroy Moss Jr. pääsi kuitenkin vasta 16 vuorokautta myöhemmin, ja silloinkin sairaalan kautta. Samin eksymisestä pahamaineisessa Bermudan kolmiossa kerrotaan tänään BBC:n uudessa sarjassa Bermudan kolmion salaisuudet TV2:lla. Syötävä ja juotava loppuivat 10. päivänä. Miamista käytetyn moottoriveneen ostanut Sam tiesi, että ilman apua hän ei selviäisi enää kovin kauan hengissä.


entisistä lehdistöpäälliköistä tulee jalkapallokenttää katoaa minuutissa koko Amazonin kriisi – Ranskan minuutissa – ”Kuolemanspiraali” savuten Haminassa viimeinen helle”

Uutiset