Häkkinen: Ferrari suitsinut Räikköstä – "Kimi olisi voinut jo voittaa" MTV 18:49 18.04

Ferrari-tallin taktiset valinnat eivät ole suosineet Kimi Räikköstä alkukaudella, arvioi F1-legenda Mika Häkkinen.


Vesisateita tiedossa Jyväskylän seudulle iltalehti 05:04 17.04

Tiistaina aamulla on monin paikoin myös sumua ja tihkusadetta. Etelässä on tiistaina aamulla sumua ja tihkua. Vesisateet hälvenevät, ja sadealue liikkuu kohti maan keskiosaa. - Jyväskylän korkeudella sataa tiistaina eniten, mutta vesisateet ovat kuuroluonteisia, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Anja Häkkinen kertoo Iltalehdelle.


Ehditkö jo tottua lempeisiin kevätkeleihin? Harmin paikka: ”Lämmin sää loppuu viikonvaihteessa” iltalehti 21:56 16.04

Meteorologin mukaan lämpötila käy tällä viikolla 20 asteen tuntumassa ja tulee sitten alas. Lämmin sääjakso on herättänyt odotuksia, että joko 20 asteen raja voisi ylittyä Suomessa tällä viikolla? - Vielä ei ole uskallettu ennustaa 20 asteen rajan rikkoutumista, mutta lähelle kahtakymppiä se menee, sanoo meteorologi Anja Häkkinen Ilmatieteen laitokselta.


Marketa Häkkinen luo uraa muotisuunnittelijana — katso kuvat omalaatuisista luomuksista! iltalehti 13:08 14.04

Marketa Häkkisen Nordic Angels -mallistoissa on muun muassa jylhiä valkoisia hääpukuja, punamustaa poronnahkaa, karvatupsuilla koristeltuja korkokenkiä ja pitkiä saappaita. Katso IL-TV:n videolta, millaista muotia Marketa Häkkisen Nordic Angels tekee. Entisen F1-kuljettajan Mika Häkkisen puoliso Marketa Häkkinen, 40, on tätä nykyä vaatesuunnittelija.


Häkkinen vaatii varikkopysähdyksiä tarkasteluun – "Kun ihmishenkiä on pelissä" MTV 15:37 11.04

Formula ykkösten kaksikertaisen maailmanmestarin Mika Häkkisen mukaan tallien ja Kansainvälisen autoliitto FIA:n on otettava F1-kauden avauskisoissa varikkopysähdysten aikana sattuneet onnettomuudet tarkasteluun.


Karu arvio: Mäntyharjun kemikaaliturma tulee todennäköisesti tuhoamaan lampien eliöstön – tuhojen laajuus selviää huomenna MTV 19:48 08.04

Mäntyharjulla luontoon päässyt kemikaali tulee todennäköisesti tuhoamaan lähilampien eliöstön, arvioi Etelä-Savon elinkeino- ja ympäristökeskuksen ylijohtaja Pekka Häkkinen. Sen sijaan pidemmälle, kohti läheistä Sarkavettä edetessään aine laimenee.


Myrkyllistä kemikaalia vuotanut ympäristöön Mäntyharjussa jopa 35 tonnia - ELY-keskus: ”Pelkona on, että vesieläimistölle on käynyt heikosti” iltalehti 15:49 08.04

ELY-keskuksen ylijohtaja Pekka Häkkinen kertoo, että myrkkyä on päätynyt vesistöihin. ELY-keskuksen ylijohtaja Pekka Häkkinen kertoo Iltalehdelle, että myrkyllistä, herkästi syttyvää bensiinin lisäaineena käytettävää kemikaalia on vuotanut ympäristöön noin 35 tonnia. - Myrkkyä on valunut radan sivuojaan ja sitä pitkin radan ali ja metsäojaan ja pieneen lampiketjuun, Häkkinen sanoo.


Yksi kuva kertoo kaiken - lomalta palaajia odottaa surkea ajokeli iltalehti 14:38 31.03

Alkuviikko näyttää suuressa osassa maata synkältä, mutta pääsiäisen jälkeen luvassa on helpotusta. Pääsiäisenä matkustaville saattaa olla luvassa hankaluuksia, sillä viikonlopun auringonpaiste vaihtuu maanantaina lähes koko maassa sateeseen ja tuiskeeseen. - Maanantaiaamuna maahan saapuu voimakas matalapaine, joka tuo lunta ja tuulta, kertoo Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Anja Häkkinen.


Häkkiseltä varma vakuutus: "Bottas tekee vahvan paluun" MTV 19:22 29.03

Entinen F1-kuski, lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen vakuuttaa, että Valtteri Bottas tokenee huippuiskuun kauden avausviikonlopun aika-ajojen epäonnistumisesta.


Pohjois- ja eteläkorealaisten tapaaminen alkoi Ylen mukaan aamulla Königstedtin kartanossa - Ulkoministeriö vaikenee: ”Pidämme hiljaista linjaa” iltalehti 12:43 20.03

Ulkoministeri Timo Soini vahvisti maanantaina, että korealaiset tapaavat Suomessa. Pohjois- ja eteläkorealaisten tapaaminen alkoi mukaan tiistaiaamuna Königstedtin kartanossa Vantaalla. Ulkoministeriön yksikönpäällikkö Vesa Häkkinen ei vahvista tietoa Iltalehdelle.


Guyanan rannikolla ongelmiin järeästi liikkeelle Kallio ei Pohjois-Korealle tarjolla vilkas urheiluviikonloppu tuskastui Ruotsissa jonoihin – nousi suomalaislegendojen – testeille ei

Uutiset