Kimi Räikkösen ex-tallitoverilta lisää vettä myllyyn: käytti vilpillistä jarrujärjestelmää jo aikana ennen Renault'ta!

MTV 11:12 26.10

Japanin GP:ssä sääntöjenvastaiseksi katsottu Renault-tallin jarrujärjetelmä oli käytössä Lotuksella jo kaudella 2015, Romain Grosjean väittää. 


Kimi Räikkönen teilattiin täysin: Arvioitiin Venäjän GP:n huonoimmaksi kuskiksi – ”outo juttu sarjan kokeneimmalta kuskilta”

iltalehti 15:17 30.09

Kimi Räikkönen oli Autosport-lehden mukaan Venäjän GP:n huonoin kuski. Englantilainen moottoriurheilumedia Autosport piti Kimi Räikkösen esitystä viikko sitten Singaporessa ala-arvoisena. Silloin Räikkönen jakoi kisan huonoimman kuskin tittelin Lance Strollin ja Romain Grosjeanin kanssa. Marina Bayssa Autosport arvioi heidän kisasuorituksensa vitosen arvoiseksi.


F1-media antaa surkeat arvosanat suomalaisille – ”Pahinta on, että Valtteri Bottas suostuu tähän kaikkeen”

iltalehti 15:16 23.09

Kansainvälinen F1-media on jälleen arvioinut kuskikohtaiset suoritukset Singaporen GP:ssä. Autosport-lehti antaa ainoan täyden kympin kisan kakkoseksi ajaneelle Charles Leclercille. Sen mukaan kaikkein huonoimmin Marina Bayn pätsistä suoriutuivat Lance Stroll, Romain Grosjean ja Kimi Räikkönen, joille kaikille lehti antoi arvosanan viisi. Räikkönen on heistä ainoa, joka ei päässyt ruutulipulle asti. Voidaankin sanoa, että kolari Daniil Kvjatin kanssa lopetti suomalaisen GP-kärsimyksen.


F1-pomolta kysyttiin kohukuskinsa heikkouksista – mies iski hulvattoman murjaisun: "Mistä alottaisin!"

MTV 08:02 21.09

Haas on päättänyt jatkaa ensi F1-kaudella kuskikaksikolla Romain Grosjean – Kevin Magnussen. Kohuduon esitykset radalla ovat nostattaneet monen lajin seuraajan niskavilloja pystyyn, ja Haasin tallipäällikkö Günther Steiner joutui nyt vastaamaan kysymykseen Grosjeanin vahvuuksista ja heikkouksista.


Fanin vitsinä esittämä posketon lupaus kostautui – F1-talli kaivoi julkaisun ja vaatii nyt miestä tilille

MTV 08:00 21.09

F1-talli Haas tiedotti torstaina tehneensä vuoden jatkosopimuksen Romain Grosjeanin kanssa. Renault’n jättävää Nico Hülkenbergia oli huhuiltu ranskalaisen tilalle, mutta jatkosopimus ei silti tullut suurena yllätyksenä – ainakaan kaikille.


F1-sarja tylytti kuskia ja tuli nopeasti katumapäälle – tältä poistettu julkaisu näytti

MTV 20:35 20.09

Haasin Romain Grosjean on F1-uransa aikana saanut maineen kuskina, joka tekee ajoittain helppoja ajovirheitä. Sellainen nähtiin myös Singaporen toisissa harjoituksissa perjantaina.


Kimi Räikkösen tallikaveriksi pääsy viimeinen sauma? F1-kuski vihjailee: ”Mahdollisuudet ovat olemassa”

MTV 22:19 19.09

Torstai tarjosi useita F1-kuljettajapäätöksiä. Haas vahvisti pitävänsä nykyisen kokoonpanonsa, mikä tiesi sitä, että Romain Grosjean ja Kevin Magnussen toimivat tallin kuljettajina myös ensi kaudella. Näin ollen saksalaiskuski Nico Hülkenberg ei päädy sinne, minne häntä on viety kiivaasti eri huhuissa.


F1-talli jätti yllättäen nimekkään kuskin rannalle – nyt syy selvisi

MTV 18:22 19.09

F1:ssä torstai oli useiden kuljettajauutisten päivä. Haas tiedotti pysyvänsä ennallaan, kun se päätti jatkaa ensi kauteen nykyisellä kuljettajaparillaan Kevin Magnussenilla ja Romain Grosjeanilla. 


Näkökulma: F1-varikon hankalin kuski – miksi tiimi on valmis mieluummin jatkamaan masokismiaan kuin vaihtamaan kokeneeseen ajomieheen?

MTV 12:02 19.09

Haas-tallin ilmoitus Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin jatkamisesta amerikkalaistiimin kisakuljettajina nostaa ilmoille muutaman kysymyksen, joista yksi kohdistuu vaihtoehtona olleen Nico Hülkenbergin persoonaan. Kuinka hankala tapaus saksalainen voi olla, jos hän ei tässäkään tilanteessa kelpaa korvaajaksi?


Romain Grosjeanille jatkosopimus - palkataanko kuljettajapalapelissä sivuraiteelle joutunut konkari Kimi Räikkösen tallikaveriksi?

iltalehti 11:49 19.09

Romain Grosjean jatkaa Haasilla. Ranskalaiskuljettajan yksivuotisen jatkosopimuksen myötä Haasin kuljettajapari pysyy entisellään kaudella 2020. Grosjeanille ja Kevin Magnussen ovat ajaneet amerikkalaistallissa vuodesta 2017 lähtien.


Yllättävä käänne F1-kuskimarkkinoilla – arvostettu moottoriurheilumedia: Saako Kimi Räikkönen kokeneen tallitoverin?

yle 11:08 19.09

Haas päätti pitää kuitenkin molemmat kuskinsa Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin.


F1-tiimin ajopaikat jaettu: keskinäinen nahistelu ei vienyt töitä kummaltakaan kuskilta

MTV 10:36 19.09

Kuljettajiensa keskinäisestä nahistelusta F1-kauden aikana kärsinyt Haas-talli on päättänyt kaikesta huolimatta jatkaa ensi kauteen Kevin Magnussenin ja Romain Grosjeanin voimin.


Romain Grosjean tyrmää Lewis Hamiltonin tekemän valinnan – "Ei ole vaihtoehto"

MTV 12:23 18.09

Vegaaniruokavalio ei sovi huippu-urheilijalle, linjaa Haas-tallin F1-kuski Romain Grosjean. 


Haas-pomolta aikaikkuna kuskipäätökselle – Romain Grosjeanin mittava F1-ura vaakalaudalla

MTV 10:07 31.08

F1-talli Haasin pomo Günther Steiner haluaa lukita ensi kauden kuljettajakaksikon seuraavien viikkojen aikana.


Raivostuneelta tallipomolta uhkaus F1-kaksikolle: osumat vaikuttavat ensi kauden kuskivalintoihin

MTV 08:46 02.08

Kuljettajiensa keskinäiseen nahisteluun kyllästynyt Haasin F1-tallipomo Günther Steiner aikoo laittaa Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin kuriin keinolla millä hyvänsä.


F1-tallipomolta raju nootti tiimin tohelokaksikolle: "Ei ole enää paljoakaan vaihtoehtoja"

MTV 22:30 29.07

Formula ykkösten Haas-tallin pomo Gunther Steiner sanoo, että Kevin Magnussenin ja Romain Grosjeanin törmäys Saksan GP:ssä ei ole hyväksyttävää. Hän on valmis ottamaan tallimääräykset käyttöön kaksikon kohdalla, kertoo racefans.net.


Eihän tässä ole mitään järkeä! F1-tallin kuljettajat kolaroivat taas keskenään – syytöksiä lentelee

MTV 08:26 29.07

Haas-kuljettajat Kevin Magnussen ja Romain Grosjean päättivät kolautella keskenään jälleen kerran. Tuorein tapaus nähtiin Saksan GP:ssä, jossa kaksikko kävi jälleen rumaksi käynyttä kamppailua. Magnussenin ja Grosjeanin edellinen keskinäinen kolari nähtiin vain kaksi viikkoa sitten Isossa-Britanniassa.


Ferrari töhöili! Sai sakon kesken kilpailun - päätös herätti suurta kummastusta

iltalehti 17:01 28.07

Ferrari päästi Charles Leclercin liian aikaisin varikkosuoralle ja sai sakon. Ferrari töhöili Saksan GP:n alussa otettuaan Charles Leclercin ensimmäistä kertaa varikolle. Leclerc päästettiin varikkotoimenpiteiden jälkeen vaarallisesti jatkamaan matkaa, minkä seurauksena Leclerc oli kolaroida Haasin Romain Grosjeanin kanssa.


”Molemmat kuljettajat ovat pulassa!” – F1-pomo raivostui nolosta kolarista, avasi nyt kuskipolitiikan käänteitä

MTV 14:59 25.07

Toissa viikonloppuna Isossa-Britanniassa Silverstonen radalla Haas-talli koki melkoisen mahalaskun, kun Kevin Magnussen ja Romain Grosjean kolaroivat keskenään. Molempien kuljettajien kisa päättyi yhteentörmäykseen, mikä sai Haasin tallipäällikön Günther Steinerin raivon partaalle.


Henkilöauto törmäsi rekan kurinpitoarvioon riehujan putkaan

Hot topics