F1-kohutalli käynnistää dominoefektin kuljettajamarkkinoilla? – ”En halua syyttää vain toista heistä” MTV 09:37 17.07

Erikoisen myrskyn keskellä viime päivien aikana ollut Haas-talli on tällä hetkellä kovien spekulaatioiden kohteena. Yhdysvaltalaistalli koki katastrofin Britannian GP:ssä, kun sen kuljettajat Romain Grosjean ja Kevin Magnussen kolaroivat keskenään. Jatkavatko he molemmat tallissa?


F1-kohutalli käynnistää dominoefektin kuljettajamarkkinoille? – ”En halua syyttää vain toista heistä” MTV 09:37 17.07

Erikoisen myrskyn keskellä viime päivien aikana ollut Haas-talli on tällä hetkellä kovien spekulaatioiden kohteena. Yhdysvaltalaistalli koki katastrofin Britannian GP:ssä, kun sen kuljettajat Romain Grosjean ja Kevin Magnussen kolaroivat keskenään. Jatkavatko he molemmat tallissa?


F1-tallipomon hermot pettivät nolon tapauksen jälkeen: ”Molemmat kuljettajat ovat pulassa” MTV 11:02 15.07

Günther Steiner ei ole iloinen mies. Haas-pomon verenpaine nousi taivaisiin sen jälkeen, kun tallin kuljettajat kolaroivat keskenään Britannian GP:n avauskierroksella. Tämä johti sekä Romain Grosjeanin että Kevin Magnussenin keskeytykseen.


F1-kuski mokasi todella erikoisella tavalla – myönsi itsekin: ”Aika nolo hetki, täytyy sanoa” MTV 10:33 13.07

Perjantaina Britannian GP alkoi sangen erikoisella tavalla, kun Haasin ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean rikkoi autonsa… varikkosuoralla! Grosjean kertasi tapahtunutta naurun kera.


F1-tallin synkkyys yltymässä jo surkuhupaisaksi – nyt kuski kolaroi varikolla iltasanomat 12:41 12.07

Haasin Romain Grosjean tunaroi ajokkinsa seinään Silverstonen varikkosuoralla.


Mitä ihmettä? F1-kuski todella erikoisessa kolarissa – rikkoi autoaan varikkosuoralla MTV 12:34 12.07

F1-viikonloppu käynnistyi sangen erikoisissa merkeissä Isossa-Britanniassa Silverstonessa. Haasin ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean pyörähti todella oudosti varikkosuoralta lähtiessä. Haaverissa Grosjean rikkoi autonsa etusiiven.


Ovatko nykyiset F1-autot liian helppoja ajaa? Kimi Räikkönen otti kantaa puhuttaneeseen aiheeseen: "Niskasi on jumissa 20 kierroksen jälkeen ja tuntuu kauhealta" MTV 17:07 07.07

Formula ykkösissä pitkään ajaneet Romain Grosjean ja Lewis Hamilton ovat tällä kaudella pohtineet, kuinka nykyiset F1-autot ovat liian helppoja ajaa. Grosjean kertoo väsyneensä enemmän karting-autolla ajamisesta kuin GP-kisasta, ja Hamilton on väittänyt voivansa helposti vetää vaikka kolme kisaa peräjälkeen.


Kimi Räikkönen kuittaili Lewis Hamiltonin haikailuille – iski viileän muistutuksen britille: ”Välillä se on todella kivuliasta” iltalehti 08:19 06.07

Suomalaiskonkari on ajanut lähes kaikenlaisilla autoilla F1-urallaan. Viime päivinä F1-maailmaa on puhuttanut Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Haasin Romain Grosjeanin aloittama keskustelu. Brittikuski Hamiltonin mielestä nykyiset F1-autot ovat jo aivan liian helppoja ajaa. MM-sarjaa ylivoimaisesti johtava tähtikuljettaja haluaisi, että ajaminen vaatisi fyysisesti enemmän kuskeilta.


Kimi Räikkönen otti kantaa polttavaan F1-puheenaiheeseen: ”Muisti tekee tepposet” iltasanomat 07:15 06.07

Jäämies kommentoi Lewis Hamiltonin ja Roman Grosjeanin puheita.


”Painajainen” – F1-kuski äimistelee kotiratansa ihmeellistä rakennetta, valtava asfalttierämaa ei saa kiitosta iltalehti 20:52 28.06

Haas-kuski ja Valtteri Bottas eivät pidä asfalttikenttämäisistä radoista. Ranskalaiskuski Romain Grosjean otti kantaa kotirataansa viime viikonloppuna, kun Daniel Ricciardon auton kaikki neljä pyörää kävivät radan ulkopuolella Ranskan GP:ssä. Ricciardo sai kaksi aikarangaistusta ja putosi pistesijojen ulkopuolelle. Grosjeanin mukaan aikasakko oli oikea ratkaisu, mutta radan laidoilla pitäisi olla fyysisiä esteitä, jotta kuljettajat eivät ajautuisi ulos.


F1-tähti Max Verstappen lyttäsi kilpakumppaneiden puheet – ”Tuo on täyttä soopaa” iltasanomat 20:15 25.06

Max Verstappen ihmetteli Lewis Hamiltonin puhetta ja sanoi, että Romain Grosjeanin vertauksissa ei ole mitään järkeä.


"Tuo on paskapuhetta" - Max Verstappen lyttäsi muiden kuskien F1-kritiikin iltalehti 10:40 24.06

Romain Grosjeanin ja Lewis Hamiltonin kommentit F1-autojen helppoudesta saivat huutia Red Bullin Verstappenilta. Haasin F1-kuljettaja Romain Grosjean herätti varsin kiivaan keskustelun käyntiin vertailemalla viime viikolla formuloita karting-autoiluun. Grosjean totesi, että kartingin ajaminenkin on raskaampaa, kuin nykyisillä F1-autoilla kisaaminen. – Menin ajamaan kartingia ystävieni kanssa 125 kuutioisella autolla ja olin sen jälkeen väsyneempi kuin F1-kilpailun ajettuani, Grosjean kertoi Motorsportin haastattelussa.


Kimi Räikkösen radan ulkopuolelta ohittanut Daniel Ricciardo laukoi railakkaita kommentteja: "Miltä se sinusta kuulostaa?" iltalehti 20:42 23.06

Daniel Ricciardo ei kadottanut huumorintajuaan mahdollisen aikasakon takia. Daniel Ricciardo ei turhia murehtinut, vaikka hänen viimeisen kierroksen tekemiset menivätkin Ranskan GP:n tuomariston tutkittavaksi. Kisan jälkeen hollantilainen Ziggo Sport -kanava otti australialaisen haastatteluun. Ensin toimittaja halusi tietää, mitä mieltä Ricciardo oli siitä, että Romain Grosjean valitti hänen ajamisestaan kisan aikana.


F1-kuskilla kotikisa, päivitys vain tallikaverin autoon – "Olen hieman musertunut" MTV 21:14 22.06

Haas-kuski Romain Grosjean oli todella lyöty Ranskan GP:n aika-ajon jälkeen lauantaina. 


Kimi Räikkönen piipahti tuomariston edessä – konkarikuski selvisi ilman rangaistusta iltalehti 20:53 22.06

Kimi Räikkönen ei saanut rangaistusta Romain Grosjean -episodin tiimoilta. Kimi Räikkönen lipsautti Ranskan GP:n aika-ajon ensimmäisessä osiossa mutkan numero 11 pitkäksi. Kun suomalainen tuli takaisin radalle, hän meni vahingossa nopealla kierroksella olleen Romain Grosjeanin eteen. Tuomaristo kyseli kummaltakin kuskilta tilanteesta, mutta sekä Räikkönen että Grosjean oli sitä mieltä, että episodissa ei tapahtunut mitään väärää. Niinpä konkarikuski selvisi ilman rangaistusta.


Kimi Räikkönen selvisi ilman rangaistusta – Romain Grosjean todisti suomalaisen puolesta iltasanomat 19:59 22.06

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen ei saanut rangaistusta Ranskan GP:n aika-ajojen virheestään.


Max Verstappen tyrmää Lewis Hamiltonin ja Romain Grosjeanin kohukommentit: "Paskapuhetta" MTV 13:23 22.06

Formula ykkösissä leimahti taannoin keskustelu lajin fyysisistä vaatimuksista, kun viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton sanoi, että hän pystyisi helposti ajamaan kaksi–kolme kisaa putkeen. Soppaa hämmensi omalta osaltaan myös Romain Grosjean, mutta nyt Max Verstappen on tyrmännyt kaksikon kommentit "paskapuheeksi".


Kova väite F1-kuskilta nykyautoista: "Kartingin ajaminen on raskaampaa" MTV 20:25 18.06

Haasin Romain Grosjean kävi kokeilemassa kartingia ja totesi, että sekin on raskaampaa kuin nykyisten F1-autojen ajaminen. 


F1-tähti ajoi murtovarkaat pois perheen kodista – vaimo ylisti urheutta: ”Sankarit pitää tuoda julki” iltasanomat 11:32 12.06

F1-kuljettaja Romain Grosjeanin kotiin murtauduttiin heti Kanadan GP:n jälkeen.


F1-kuski Romain Grosjean yllätti murtovarkaat keskellä yötä, vaimo ylistää sankarimiestään – "Hän ei empinyt suojella perhettään" MTV 09:03 12.06

Haas-tallin F1-kuskin Romain Grosjeanin perhe koki kotonaan ikävän yllätyksen, kun murtovarkaat tulivat sisälle taloon keskellä yötä. 


aiemmista ”kyseenalaisista” tapahtumista HJK hankki brassinuorukaisen Iäkäs uimari hukkui johtaneen turman juhli villisti kolarissa loukkaantuneen ohjastajan legendan kunnian hetkistä näkyy suoraan Espoolaisen vääriä tietoja koulutuksestaan

Uutiset