Ei käyttöä Vancouverissa – Markus Granlundista vapaa agentti

iltalehti 08:07 26.06

Vancouver Canucks ei tarjoa jatkosopimusta Markus Granlundille. NHL-seura kertoi päätöksestään verkkosivuillaan. Granlund on yksi viidestä Canucks-pelaajasta, joiden ilmoitetaan jäävän ilman jatkosopimusta. Suomalaisesta tulee kyseisen päätöksen myötä 1. heinäkuuta rajoittamaton vapaa agentti.


Mikael Granlundin Emmi-kihlattu julkaisi rehellisen kuvan lapsiperhearjen sotkusta

iltalehti 16:37 12.06

Emmi Kainulaisesta ja Mikael Granlundista tuli Milo-pojan vanhempia helmikuussa. Emmi Kainulainen on jakanut Instagram-tilillään hauskan kuvaparin siitä, miten pikkulapsiperhearki muuttaa kodin ilmettä. Kainulaisen julkaisemassa ensimmäisessä kuvassa on puhtauttaan kiiltelevä kylpyhuone. Jälkimmäisessä kuvassa (jonka näet klikkaamalla kuvan oikeaa reunaa) esiin iskee karu totuus: kylpyhuoneen siisteys on arjen kaaoksessa jäänyt täysin pyykkivuoren alle. Lattialla lojuu vaatteita ja kauppakasseja ja työtasokin on tilpehöörin peitossa.


Mikael Granlundin Emmi-rakas julkaisi rehellisen kuvan parin uudesta lapsiperhearjesta – havainnollistaa osuvasti tuttua tilannetta

iltasanomat 12:35 12.06

Mikael Granlundista ja Emmi Kainulaisesta tuli helmikuussa vanhempia. Nyt pari elää uudenlaista arkea Milo-poikansa kanssa.


Mikael Granlundista otettu mallia? Latvian hyökkääjä yritti huimaa temppua MM-kisoissa

MTV 18:33 18.05

Latvian hyökkääjä Miks Indrasis yritti ovelaa temppua Venäjää vastaan jääkiekon MM-kisoissa Slovakiassa.


22.9.2019 Anton Lundell ratkaisi Juha Kankkusen yksityismuseossa maalinteossa – Eeli Natsi-Saksa oli Toto4 Seinäjoki 22.9.2019

Hot topics