Eduskunnassa iso mölinä Sanni Grahn-Laasoselle: ”Ala ottaa vastuuta itse omasta tekemisestä” uusisuomi 16:52 11.10

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok) sanat tänään eduskunnassa aiheuttivat niin kovan välihuutojen mölinän, että eduskunnan puhemies joutui tiukkaan sävyyn ojentamaan salia.


Tviittikohu jatkuu: Laura Huhtasaari syyttää nyt opetusministeri Sanni Grahn-Laasosta sanojensa vääristelystä MTV 21:57 03.10

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari torjuu opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok.) kehotuksen jättää koulut ja niiden oppilaat rauhaan. Huhtasaari sanoo STT:lle, että opetusministeri on vääristellyt hänen sanojaan. Hän painottaa, että moitteet kohdistuvat aikuisiin.


Opetusministeri tiukkana Huhtasaarelle: ”Vastuutonta lietsoa vihapuhetta oppilaita kohtaan” iltasanomat 10:45 03.10

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok) mielestä on vastuutonta lietsoa vihapuhetta oppilaita kohtaan.


Kansanedustaja ihmettelee opetusministerin myötätuntopuheita: ”Kuulostaa liki irvokkaalta” uusisuomi 09:34 01.09

Sdp:n kansanedustaja Pilvi Torsti ihmettelee opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok) vastausta ”väsyneelle amisopelle”. 


Grahn-Laasosen huoli ammattikoulutuksesta hämmensi – SAK: ”Iso miinus hallitukselle, jos menee metsään” uusisuomi 19:05 24.08

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta toivoo hallituksen ensi viikon budjettiriihestä toimia, joilla parannetaan opiskelijoiden pysymistä toisen asteen koulutuksessa sekä parannetaan koulutuksen vetovoimaa. Eloranta pitää hankalana, että hallitus on tehnyt samaan aikaan leikkauksia ammattikoulutukseen ja toteuttanut amisreformin.


Janne Sankelo putosi kokoomuksen puheenjohtajistosta uusisuomi 12:52 10.06

Kokoomus on valinnut puolueen varapuheenjohtajiksi opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen, oikeusministeri Antti Häkkäsen ja kansanedustaja Mari-Leena Talvitien. 


Kokoomuksen puoluehallitus esittää: esiopetuksesta kaksivuotinen, kaikkien 5-6-vuotiaiden osallistuttava iltalehti 16:16 17.05

Sanni Grahn-Laasosen mukaan Suomessa nyt noin joka viides 5-vuotias jää varhaiskasvatuksen ulkopuolelle. Kokoomuksen puoluehallitus esittää kesäkuun puoluekokoukselle esiopetuksen pidentämistä kaksivuotiseksi, kertoo kokoomuksen varapuheenjohtaja, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen tiedotteessa. Puoluekokoukselle tehdyn aloitteen mukaan esiopetus muuttuisi kestoltaan kaksivuotiseksi ja siihen osallistuisi jatkossa koko 5-6-vuotiaiden ikäluokka.


Näin Hjallis Harkimo vastaa ministeri Grahn-Laasosen klikkauskuittiin - ”Lapsellista” iltalehti 13:06 22.04

Harry ”Hjallis” Harkimon mukaan Liike Nyt -yhdistykselle on tullut jo tuhansia yhteydenottoja kiinnostuneilta. Kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo ilmoitti torstaina eroavansa kokoomuksesta. Lauantaina tällä viikolla velloneet huhut siitä, että Harkimo on perustamassa uuden poliittisen liikkeen, saivat vahvistuksen, kun Harkimo julkisti perustamansa talousliberaalin Liike Nyt -yhdistyksen . Harkimo sanoi jo torstaina haluavansa uudistaa politiikan tekemisen tapoja. Liike Nyt -yhdistyksessä on mukana Harkimon lisäksi SDP:n entinen puoluesihteeri Mikael Jungner, N2-konsernin toimitusjohtaja Alex Nieminen, digitaaliseen viestintään keskittyneen Okimo Clinicin toimitusjohtaja Helene Auramo, kansanedustaja Harri Jaskarin (kok) erityisavustaja Karoliina Kähönen, juontaja, toimittaja ja kolumnisti Tuomas Enbuske ja viestinnän ammattilainen Sarian Antila.


Grahn-Laasosen lista julki: Näillä neljällä keinolla pojat voisivat saavuttaa tytöt koulussa MTV 16:58 17.04

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkaissut selvityksen, jossa se kertoo keinoja tyttöjen ja poikien osaamiserojen kasvun pysäyttämiseksi.


Maksuton varhaiskasvatus 5-vuotiaille? Hintalappu 90 milj. € – Opetusministeri: Kokoomukselle sopii uusisuomi 17:34 21.03

Opetusministeri, kokoomuksen varapuheenjohtaja Sanni Grahn-Laasosen mukaan kokoomus on valmis etenemään eriarvoisuustyöryhmän ehdotuksissa, jotka koskevat varhaiskasvatusta ja perhevapaauudistusta.


Lindtman vaatii esitystä koulutuksen maksuttomuudesta jo kevään kehysriiheen: Selvityksiä on jo riittävästi iltasanomat 20:58 18.03

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok.) pitäisi tuoda esitys maksuttomasta toisen asteen koulutuksesta jo tämän kevään kehysriiheen, vaatii Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindman.


aiheutti useita poliisioperaatioita kaiken tämän vanha” harvinaisessa yhteiskuvassa

Uutiset